|
|
"אני חצי יהודי חצי רוסי"
חחחחחחחחחח
The Pod
אין כזה דבר חצי יהודי,
אם אמא שלך יהודיה אתה יהודי, אם לא אז לא.
חצי יהודי חצי רוסי חחחחחחח
אחי אתה חצי דלביוב חח
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
ני חושב שרוסי זה דת רק לא ידעתי שיהודים חוגגים את זה גם אם הם רוסים וכבר ביקשתי מימנו סליחה אם פגעתי בו:\
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
הוא התכוון ללאום בכלל מה נפלתם עליו,יהודי זה לא רק דת.
כל הנוצרים שרמוטות.
חג המולד מעניין לי תיודע את מה.
אין לי משהו נגדך רק שתדע.
עריכה:
the risk taker מה אתה מתרגש מימנו?! למה מי הוא שיביא לך באן?!
תביא לי באן נראה אותך למה מי אתה בכלל פחחחח.
אתה רואה,לא הביאו לי באן,כמו שאני חשבתי,זה לא כזה נורא שאני אוהב את חנוכה,וזה מוזר: "חצי יהודי חצי רוסי" כי כמו שרבים פה אמרו,רוסי זה לא דת בכלל... אני לעולם לא יחרוג מהדת שלי. לעולם לא. אבל אני זה לא אתה ולכן אתה יכול לעשות מה שבא לך,לא שונא נוצרים,אבל יהודים,ישר כוח.
אמא שלך זונה נכון אני צודק? איך אני שונא ילדים כמוך שרק רואים אשכול שכתוב שם חג מולד וישר הכוונה שלהם לרדת על אנשים שם ולקלל ולרדת על כל מה שקשור לזה אחי תאמין לי חנוכה ממש לא טוב יותר מחג מולד למרות שאני מכבד תחג חנוכה ואוהב גם אותו וזה לא קשור לישו זה סילבסטר וחסתם חוגגים בבית לשנה החדשה מבין עושים ארוחה ומביאים מתנות ולא מחכים לאיזה סנטה כי זאת המצאה לילדים הקטנים קיצר עם היה לך קצת ידע חיים היית מבין משהו אבל אתה חי באשליה עם היהדות ואתה לא מוכן לצאת ממנה ולהנות קצת מהחיים ולא רק נוצרים חייבים לחגוג את זה למשל אני יהודי וחוגג קיצר חפרתי פה אחד ולתמיד בשביל ילדים טמבלים שלא מבינים כלום מהחיים שהתגובה הזאת שלי תיתן ידע לילדים כמוכם גם לשנים הבאות