300 וולט איזה כרטיס מסך הכי טוב עם ספק כזה אני יכול לקנות
300 וולט איזה כרטיס מסך הכי טוב עם ספק כזה אני יכול לקנות
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
איזה כרטיס מסך יש לך היום? איזה לוח אם?
אזה מעבד?
מעבד דואל קורר יעני שתי ליבות E2200 2.2GHZ
2 גיגה ראם
ולוח אם של MSI אינלי שמץ איזה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אז תברר איזה :|
או ב EVEREST או ב CPU-Z בלשונית MOTHERBOARD.
בעיקרון במחשב הנ"ל הכרטיס הכי חזק שאני ממליץ לקחת זה ה 9600GT.. הבעיה זה שהספק לא יחזיק.. אז אולי 8600 אבל גם זה לא בטוח שיחזיק.
איזה באסה מה זה לא יחזיק אחי...
מה אני יבוא להדליק תמחשב הוא לא ידלק כי לא יהיה מספיק כוח או שזה סתם חארטה שחברות הגרפיקה רוצות שנוציא כסף על ספקים
מ א ו ש ר
מה אתה נורמלי? :| מה אתה חושב שאני מוכר בחברת כרטיסי מסך ואני רוצה שתוציא כסף?
החומרה במחשב צריכה הספק כדי לפעול בלי ספק מתאים היא לא תפעל :\ כמו שתנסה להפעיל תנור שלא מחובר לחשמל.. או לחבר תנור 220V לחיבור 110...
איזה כרטיס מסך יש לך היום?
מצטער אבל אין מצב ש9600GT יעבוד על 300W
8600GT כן יכול לעבוד עם 300W, אבל תלוי איזה (ספק כוח לא קשור רק על WATT)
נערך לאחרונה על ידי mystic; 12-12-2008 בשעה 15:20.
אחשלי יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל ולוח אם תכף אני יראה לך בתוכנה שנתת לי להוריד תמונה
איימ 8600 זה כרטיס מסך חזק ?
תלוי למה אתה משתמש, הוא בהחלט חלש מאוד, אבל הוא יכול להפעיל משחקים על לו או משהו כזה
וכן לפי הביקורות אתה יכול לחבר 8600
geforce 6200 יהיה בסדר(לספק!!! לא שהוא טוב בכללי!!!) . ניראה לי יהספק יחזיק טוב עם זה. ואתה כבר השני שאני ממליץ לו: כנס לאתר של KSP ותימצא בקטלוג החלקים את ספקי הכוח. יש שם אחד לא הכי איכותי במחיר 140שח ושמספק 450W. אם תשמור עליו טוב אתה תהנה ממנו טוב.
אחי יש לנו אותו מחשב ספק ראם ליבה כפולה..
כנראה קנית מIVORY
קיצר כרטיס מסך שמתאים לספק 300W זה NVIDIA 8400GS שמריץ CRYSIS חלק על LOW
ומשחקים כמו קאונטר סטרייק חלק![]()