אני אישית עברתי טסט שלישי,
יש לציין שכמו הרבה אנשים, גם אני חיפשתי מה עדיף, להיות ראשון או שני בטסט, באיזה שעות הכי כדאי לעשות טסט וכל הבלבולי שכל האלו, תבינו, אם אתם נוהגים טוב, אתם אמורים לעבור טסט בכל מצב ולא משנה איך השני נהג, תאמינו בעצמכם ותיהיו רגועים - זו העצה הכי טובה שתקבלו לפני טסט.
בטסט הראשון לא הייתי מוכן בכלל, התפרצתי לכיכר ונכבה לי המנוע (בפעם הראשונה אי פעם) ולא ידעתי איך להתניע את הרכב - חח כן יש התנעה מיוחדת בג'טות חדשות, מסובבים חצי מפתח ואז צריך לראות איזה סליל נדלק בלוח מחוונים, ורק אז מסיימים את סיבוב המפתח המלא להתנעה, גם לא ידעתי שצריך להוריד את הקלאץ' למטה, המורה שלי הגיש אותי על פארש, לא הייתי מוכן ואם הייתי עובר - הייתי עולה על הכביש ממש לא מוכן.
יש לציין שזו שהייתה אחרי, עברה טסט, זה היה החמישי שלה, היא ביקשה מהמורה להצטרף וזה הלחיץ אותי מאוד, אני גם לא מבין איך היא עברה, כנראה המחשוף העמוק מאוד עזר להכי היא עשתה פניות כ"כ רחבות לא היו מביישות רכבת שמנסה לפנות שמאלה ברחוב חד סטרי.
חוויות מהטסט הזה - הרגל שלי רעדה על הקלאץ' בצורה מטורפת, הייתי לחוץ בטירוף, עקפתי אוטובוס ומשאית בכביש דו סיטרי בטסט ראשון וזה די פעל לרעתי, מבחינת לחץ ומחשבה, אבל הביצוע היה טוב מאוד.
בטסט השני, הייתי הרבה יותר מוכן, נהגתי מעולה, ונזכרתי שלא שמרתי הרבה על הימין (אני לא מבין מה זה הדבר המטומטם הזה שצריך לשמור על הימין ולהראות לטסטר שתמיד חוזרים לימין, היום אני לא עוזב את השמאלי), אולי 400-500 מטר לפני שאני חוזר למשרד הרישוי, ואחרי טסט פשוט מושלם, אמרתי לעצמי שאני אקח את הימין להראות שאני שומר על הימין, למרות שבכלל הייתי צריך לפנות שמאלה למשרד הרישוי (אבל הלחץ הרג אותי) היה וואן לבן בנתיב הימני אולי 20 מטר מאחורי, האצתי ובאתי להכנס לשמאלי, ואז הטסטר המניאק תפס לי את ההגה, אבל לא סתם נגע, הוא פשוט אחז אותו בצורה מטורפת, אמרתי לו שהבנתי שנכשלתי והוא מוזמן לעזוב את ההגה, אבל זה לא הספיק לו - הוא התחיל לצרוח עלי שזה היה מסוכן מאוד, ושסיכנתי את עצמי ואת הרכב שמאחורי, ואני עדיין בטוח שהוא מזיין בשכל, 99% מהנהגים בכביש משתלבים ככה לנתיב, אבל לא משנה.
הטסט השלישי, פה הייתי הרבה יותר בטוח לעצמי (למרות שאם הייתי נכשל הייתי מתאבד), אנחנו יוצאים ממשרד הרישוי בחולון, אני לא הייתי הראשון, יוצאים לכיוון צומת חולון - ופתאום הטסטר אומר לתלמיד הראשון, תמשיך ישר - ותאמינו לי שזה הלחיץ גם אותי וגם את התלמיד, לא ידענו לאן זה מוביל ובחיים לא היינו שם, הרי תרגלנו את כל חולון וזה מה שציפינו, כיכר הדמעות, וכל החרא שמסביב, אבל הפעם נסענו לכיוון אחר לגמרי, הטסט של זה שהיה לפני הסתכם בנסיעה בכביש מהיר לאזור, הוא הגיע לשם ואחרי 2 דקות באזור הוא עצר והתחלפנו (ידעתי שהוא עבר והתבאסתי שלא הייתי ראשון), טוב אז נכנסתי לאוטו, ובינתיים היו שירי סליחות שהתלמיד הראשון שם, הטסטר היה אדיש ברמות מטורפות - הוא ממש עוד שניה נרדם.
קח ימינה, קח שמאלה, עשיתי את כל הפיתולים המעיקים האפשריים בתוך אזור, ואז הוא אמר לי לחזור, כיוון אותי וגם אני חזרתי על אותו כביש מהיר, רק שהוא דאג לקחת אותי לסיבוב בכיכר הדמעות (ואני מבין לא מבין מה הסיבוך בכיכר הזו, זה פשוט שטויות וסתם עושים מזה סיפור), סיבובון בסוקולוב שבא לטובתי, כי בכל 5 מטר עוצרים, ובחזרה למשרד הרישוי.
בסוף הטסט הוא יצא עם חיוך למורה שלי וביקש את הדיסק של השירי סליחות האלו, כנראה שנחה עלינו רוח הקודש בהתאם לזמן ולסיטואציה, שתינו עברנו טסט, זה שהיה לפני עבר טסט שני ואני עברתי שלישי.
מה החוויות שלכם מהטסט\ים?

כי היא עשתה פניות כ"כ רחבות לא היו מביישות רכבת שמנסה לפנות שמאלה ברחוב חד סטרי.
ציטוט ההודעה

.

לך תבין... אני בעיניים עצומות הייתי נכנס שם וגם ילד בן 10....