הרבה בנות רוצות אותי,אני לא בא להשוויץ או משהו כזה לכן אני באנונימי..
עכשיו אני יספר לכם דוגרי הכרתי אחת ילדה ביישנית ר-צ-ח חמודה, (משחקת אותה ערסית), והכי חשוב, כוסיתתתתתת!!!!!!!!! בלודנינית משו מטורף!!
אוקיי? יצאנו עכשיו כמה חברים אחרי שגמרנו את היציאה סביבות 4 בבוקר רמזתי לחבר שלי "אחי בוא אני ילווה אותך הביתה" הוא הבין כמובן את הרמז והחזיר לי "אני מבין למה אתה חותרר חחעחע"אוקיי ליווינו אותו הביתה אני והבחורה, אחר כך באתי שמתי עליה יד.. הלכנו למקום שקט ישבנו על ספסל.. התחלנו לדבר, היא התחילה לגעת בי, נגעתי בה בחזרה, היא ישנה לי על הבירכיים בזמן שהידיים שלי מלטפות אותה אח זה היה כזה נעים.. נשארנו עד 7 וחצי בבוקר!!! חח מטורפים אנחנו..
אחר כך כמה ימים אחרי אמרתי לה בואי למטה ירדנו שתינו למטה גם כן היינו במקום רומנטי כזה באיזה פארק ישבנו דיברנו היא באה מתחילה לגעת בי ולפתות אותיי.. אחר כך אחרי כמה זמן ניסיתי לנשק אותה.. הבעיה שהיתי טמבל ואמרתי לה "תביאי נשיקה" עכשיו היא עשתה לי "לא" כזה בשקט.. ומה יכלתי לעשות? חח לא היתי צריך להגיד את זה.
בקיצור מאז עבר כחודש ולא ניפגשנו יותר.. מדי פעם פה ושם היא שולחת לי הודעה במקושרים או שאני סתם רואה אותה ברחוב אבל לא משהו מיוחד..
אני מת לקדם את העיניינים ומהר.. היא אחת הבנות היפות הבעיה שהביישנות שלה גוברת עליה.. (הרבה חברים אמרו לי שהיא ביישנית רצח)
בקיצור אני מת ליהות איתה, לא דווקא לסטוץ כדי "להיתחרמן" אני גם רוצה בחורה שתיהיה לי ואני צריך תדבר הזה אני רציך חברה..ב דוגרי בחיים לא הרגשתי למישהי כמו שאני מרגיש אליה.
עצות ודחוף איך לקדם את הקשר[[=

" עכשיו היא עשתה לי "לא" כזה בשקט.. ומה יכלתי לעשות? חח לא היתי צריך להגיד את זה.
ציטוט ההודעה