סיימתי את המשחק אבל רשום שלי שרק עברתי 67 אחוז...בGAME PROGRESS
מישהו יודע למה??
strikill ראיתי שסיימת גם..תבדוק כמה אחוז יש לך....
סיימתי את המשחק אבל רשום שלי שרק עברתי 67 אחוז...בGAME PROGRESS
מישהו יודע למה??
strikill ראיתי שסיימת גם..תבדוק כמה אחוז יש לך....
|
|
כן זה נכון אני סיימתי אותו ואני 60 ומשו אחוז כל השאר זה סתם משימות בונוס כיפיות כאלה לדוגמה המשימות של ברוסי וכאלה
תגידו יש למישו מקורי?
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 17-12-2008 בשעה 20:26.
יש לי לאקסבוקס
סיימתי לפניי 3 חודשים ככה
תחפש את כל הקפיצות של המכוניות יש איזה 50 נראה לי זה מוסיף עוד 9 אחוז זה כל מיני דברים מעצבנים כאלו
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 18-12-2008 בשעה 01:32.
60% זה המשימות.
הנה האחוזים:
60%- משימות העלילה (נו .. המשימות שניקו מקבל .. G ..B ..V האותיות כל המשימות האלה עד לרצח דימטרי )
10%- משימות צדדיות (כמו מרוצים וכאלה האלה של LJ נותן לכם וכאלה .. )
10%- חברים- פתח את כל האפשרויות המיוחדות של החברים .. (יש 5 .. אם לא הרגת אחת תמורת PLAYBOX X .. אני יפרט בהמשך את האפשריות המיוחדות של כל חבר .)
5%- פעילויות כגון באולינג,חיצים וביליארד, עליך לנצח בהם לפחות פעם אחת.
5%- דמויות מזדמנות אותן פוגשים ברחוב ועוזרים להם ..
2.5%- הכי מבוקש- אתה נכנס למחשב של המשטרה והורג את 30 המבוקשים שלהם (MOST WONTED נשמע מוכר )
2.5%- לקחת את החוק לידים - יש את עוברי החוק תנסה לנקות 20 פשעים (זה נמצא בראשון .. במחשב המשטרה *)
2.5%- מצא והשלם 50 קפיצות פעלולים עם כלי רכב.
2.5%- מצא את כל 200 היונים והרוג אותן ובתמורה לכך תקבל מסוק צבאי.
כרדיט לפורום אחר.
חחח
המשחק זה לא רק הסיפור, כדי להגיע ל100% אתה צריך לעשות את כל המשימות המשניות כמו:
אנשים רנדומליים ברחוב שצריך לעשות איתם משימה, להרוג את כל היונים, לעשות את כל הרמפות ועוד..
אם אתה בוחר Ravenge אתה הורג את דימיטרי,אחרי זה הורגים את קייט ובסוף אתה הורג את פגורינו.
אם אתה בוחר Deal אז הורגים לך את רומן וכידוע בסוף דימיטרי הורג את פגורינו ואז אתה רודף אחרי דימיטרי.
אני שיחקתי ב2 שמירות אז עשיתי גם Ravenge וגם Deal אישית יותר נהנתי מהRavenge (בלי קשר זה גם הרבה יותר קל בסוף להרוג את פגורינו כי יש לדימיטרי אבטחה עצבנית חח).
נו זה כמו שSA זה לא 100% ברגע שאתה עובר את העלילה
כדי לסיים 100% זה צריך יותר לחרוש
לדעתי אחרי העלילה כבר לא כזה משתלם להשקיע ולשחק
אלא אם כן משעמם ובאמת רוצים לעשות 100%