יש לי זימון ליום סיירות ואף אחד לא טורח להסביר לך איפה מכון וינגיט .. אני צריך ללכת לשאול חברים בשביל איזה יום סיירות דפוק.. אני מת להגיע רחוק בצה"ל אבל עם התפקוד שלהם אני מאוד בספק אם ישאר צה"ל עד שאני יתגייס...
יש לי זימון ליום סיירות ואף אחד לא טורח להסביר לך איפה מכון וינגיט .. אני צריך ללכת לשאול חברים בשביל איזה יום סיירות דפוק.. אני מת להגיע רחוק בצה"ל אבל עם התפקוד שלהם אני מאוד בספק אם ישאר צה"ל עד שאני יתגייס...
|
|
ואיפה השאלה פה? שמע אולי אתה רוצה הסעה? תראה קצת רצינות, אף אחד לא יפתח לך שטיח אדום עד לוינגייט בדיונה שם.
חחחחחחחחח ברוך הבא למציאות
קח יוזמה תפוס ראש גדול , אתה רוצה להתגייס לצבא לא לטיול שנתי
עם כזאת גישה לא תגיע לשום מקום
2 שניות חיפוש בגוגל
http://wingate.org.il/Index.asp?Cate...ArticleID=1133
קרא חוקים
מכון וינגייט זה מקום ידוע, לא צריך להסביר לך איפה הוא נמצא. חוצמזה קיבלת טלפונים לשאלות.
יום סיירות זה ליחידות התנדבותיות ואף אחד לא הולך להתחנן בפניך שתתגייס אליהן, למעשה אם זו הגישה שלך נראה לי שאין בכלל טעם שתלך.
טכלס אחי אני יודע שהצבא דפוק בהרבה קטעים ואין מה לעשות כי זה גוף עצווום והוא מנוהל במלא מקומות שאפילו לא חשבת עליהם אז הרבה פעמים שוכחים דברים אבל אם אתה באמת רוצה אז תשאל תחברים שלך איפה זה וינגייט שזה קצת מוזר שאתה לא יודע איפה אבל תאמין לי היו לך בצבא דברים דפוקים פי 100000 אז כדאי שתיקח בקלות