קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איזה טסט עברתם?
    על ידי Old Lady בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-03-2010, 13:22
  2. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 19-12-2009, 23:33
  3. איזה טסט עברתם ?
    על ידי The Rap Man בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-06-2007, 17:45
  4. איזה טסט עברתם?(אני עברתי ראשון :) )
    על ידי SayarMan בפורום סקרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 06:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

איזה טסט עברתם? וחוויות שלכם מהטסט.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ברירת מחדל איזה טסט עברתם? וחוויות שלכם מהטסט.

אני אישית עברתי טסט שלישי,
    יש לציין שכמו הרבה אנשים, גם אני חיפשתי מה עדיף, להיות ראשון או שני בטסט, באיזה שעות הכי כדאי לעשות טסט וכל הבלבולי שכל האלו, תבינו, אם אתם נוהגים טוב, אתם אמורים לעבור טסט בכל מצב ולא משנה איך השני נהג, תאמינו בעצמכם ותיהיו רגועים - זו העצה הכי טובה שתקבלו לפני טסט.

בטסט הראשון לא הייתי מוכן בכלל, התפרצתי לכיכר ונכבה לי המנוע (בפעם הראשונה אי פעם) ולא ידעתי איך להתניע את הרכב - חח כן יש התנעה מיוחדת בג'טות חדשות, מסובבים חצי מפתח ואז צריך לראות איזה סליל נדלק בלוח מחוונים, ורק אז מסיימים את סיבוב המפתח המלא להתנעה, גם לא ידעתי שצריך להוריד את הקלאץ' למטה, המורה שלי הגיש אותי על פארש, לא הייתי מוכן ואם הייתי עובר - הייתי עולה על הכביש ממש לא מוכן.
    יש לציין שזו שהייתה אחרי, עברה טסט, זה היה החמישי שלה, היא ביקשה מהמורה להצטרף וזה הלחיץ אותי מאוד, אני גם לא מבין איך היא עברה, כנראה המחשוף העמוק מאוד עזר לה כי היא עשתה פניות כ"כ רחבות לא היו מביישות רכבת שמנסה לפנות שמאלה ברחוב חד סטרי.
    חוויות מהטסט הזה - הרגל שלי רעדה על הקלאץ' בצורה מטורפת, הייתי לחוץ בטירוף, עקפתי אוטובוס ומשאית בכביש דו סיטרי בטסט ראשון וזה די פעל לרעתי, מבחינת לחץ ומחשבה, אבל הביצוע היה טוב מאוד.

בטסט השני, הייתי הרבה יותר מוכן, נהגתי מעולה, ונזכרתי שלא שמרתי הרבה על הימין (אני לא מבין מה זה הדבר המטומטם הזה שצריך לשמור על הימין ולהראות לטסטר שתמיד חוזרים לימין, היום אני לא עוזב את השמאלי), אולי 400-500 מטר לפני שאני חוזר למשרד הרישוי, ואחרי טסט פשוט מושלם, אמרתי לעצמי שאני אקח את הימין להראות שאני שומר על הימין, למרות שבכלל הייתי צריך לפנות שמאלה למשרד הרישוי (אבל הלחץ הרג אותי) היה וואן לבן בנתיב הימני אולי 20 מטר מאחורי, האצתי ובאתי להכנס לשמאלי, ואז הטסטר המניאק תפס לי את ההגה, אבל לא סתם נגע, הוא פשוט אחז אותו בצורה מטורפת, אמרתי לו שהבנתי שנכשלתי והוא מוזמן לעזוב את ההגה, אבל זה לא הספיק לו - הוא התחיל לצרוח עלי שזה היה מסוכן מאוד, ושסיכנתי את עצמי ואת הרכב שמאחורי, ואני עדיין בטוח שהוא מזיין בשכל, 99% מהנהגים בכביש משתלבים ככה לנתיב, אבל לא משנה.

הטסט השלישי, פה הייתי הרבה יותר בטוח לעצמי (למרות שאם הייתי נכשל הייתי מתאבד), אנחנו יוצאים ממשרד הרישוי בחולון, אני לא הייתי הראשון, יוצאים לכיוון צומת חולון - ופתאום הטסטר אומר לתלמיד הראשון, תמשיך ישר - ותאמינו לי שזה הלחיץ גם אותי וגם את התלמיד, לא ידענו לאן זה מוביל ובחיים לא היינו שם, הרי תרגלנו את כל חולון וזה מה שציפינו, כיכר הדמעות, וכל החרא שמסביב, אבל הפעם נסענו לכיוון אחר לגמרי, הטסט של זה שהיה לפני הסתכם בנסיעה בכביש מהיר לאזור, הוא הגיע לשם ואחרי 2 דקות באזור הוא עצר והתחלפנו (ידעתי שהוא עבר והתבאסתי שלא הייתי ראשון), טוב אז נכנסתי לאוטו, ובינתיים היו שירי סליחות שהתלמיד הראשון שם, הטסטר היה אדיש ברמות מטורפות - הוא ממש עוד שניה נרדם.

קח ימינה, קח שמאלה, עשיתי את כל הפיתולים המעיקים האפשריים בתוך אזור, ואז הוא אמר לי לחזור, כיוון אותי וגם אני חזרתי על אותו כביש מהיר, רק שהוא דאג לקחת אותי לסיבוב בכיכר הדמעות (ואני מבין לא מבין מה הסיבוך בכיכר הזו, זה פשוט שטויות וסתם עושים מזה סיפור), סיבובון בסוקולוב שבא לטובתי, כי בכל 5 מטר עוצרים, ובחזרה למשרד הרישוי.

בסוף הטסט הוא יצא עם חיוך למורה שלי וביקש את הדיסק של השירי סליחות האלו, כנראה שנחה עלינו רוח הקודש בהתאם לזמן ולסיטואציה, שתינו עברנו טסט, זה שהיה לפני עבר טסט שני ואני עברתי שלישי.

מה החוויות שלכם מהטסט\ים?

2. קישורים ממומנים

bite my shiny metal ass האוואטר של eaxs
    לייקים
    5
    נקודות
    19,160
    משפט מחץ
    You miss 100% of the shots you don't take.

טסט ראשון - טסטר מניאק שאשתו כנראה לא נתנה לו יום לפני אז הוא בא עצבני לעבודה
    טסט שני - עברתי
    טסט ראשון בטרקטור גם עברתי (עשיתי את זה בשביל ריינג'ר בגיל 16)
    Savage 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    מאיה :
    לייקים
    0
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    יש לי מוטו אבל הוא במוסך

יהיה לי מזל אם אני יעבור טסט שמיני .
    מאאיהה חחןןן

אני נ י צ ח ת י
    הצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי

משתמש מכור האוואטר של Syncope
    שם פרטי
    =]
    לייקים
    1
    נקודות
    129
    משפט מחץ
    ג'נטלמן לעולם לא עוזב את הגברת הזקנה שלו

אני עברתי טסט שלישי
    טסט ראשון עשיתי טעות שניגשתי הגעתי עליו עייף ובטסט הזה הייתי פזיז מידי הוא ביקש ממני לפנות שמאלה ולא הסתכלתי במראה ובא אוטו וחתך אותי והוא נגע בהגה
    טסט שני הגעתי עם ביטחון עצמי מופרז מידי הוא לקח אותי לסוע מחוץ לעיר אז הרשתי לעצמי ללחוץ על הגז קצת יותר מידי
    ובטסט השלישי לקחתי את עצמי ביידים באתי רגוע מוכן וחשבתי לפני מה אני עושה בכל מצב שהוא אומר לי אם זה לפנות אז להסתכל במראות אם זה לצאת מכיכיר גם מראות ולאות אם זה לשמור על מהירות ואם זה לעלות לרביעי בכביש עם מהירות מיוחדת וזהו הטסטר גם לקח אותי לאזור של הבית שלי שאני מכיר אותו בעל פה והכל פשוט זרם חלק והייתי לבד בטסט הזה

תודה לעצמי

פורסם במקור על ידי -ערן-
    Nova קיבל באן
    תתחילו להרגע כאילו בחיים לא ראיתם זוג שדיים ענקיים
    פורסם במקור על ידי yonyon
    אוי איזה קעקוע היית כותבת " אני פרחה" על המצח היה יותר טוב .
    חחחחח הרגו אותי ^^

משתמש מכור האוואטר של DIESEL POWER
    שם פרטי
    יבגני
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טסט ראשון, לפני בחור, ואני השני.
    מתחילים בקניון לב אשקלון, בכיכר שמאלה, חנייה וזהו, תוך 5 דקות (גג) נגמר לו הטסט.
    אחר כך אני, ממשיכים בנסיעה, לאיזור התעשייה. לא שוכח להגביר מהירות.
    מבצע את כל הפניות שהטסטר מבקש.
    מגיעים לצומת, ללא רמזורים, בלי כלום. אז, בדקה האחרונה הבחנתי בתמרור זכות קדימה דהוי ומוסתר מאחורי עץ. בלמתי, תוך כדי ניסיון להסתיר שרק עכשיו שמתי לב לתמרור הזה.
    בהמשך באה עוד סידרה של צמתים גדולים ולאחר מיכן המשכנו לעיר.הסתובבנו עוד קצת בכיכרות ובסופו של דבר הוא החליט לחזור. אחרי חצי שעה .
    בכל מיקרה, מגיעים לקניון, והוא אומר לי תעשה פה פרסה.
    אני- לא יכול, המשאית מפריעה לי (חנתה משאית באדום לבן,$@#$2#@),
    במקום הפרסה, פשוט פניתי שמאלה לחנייה. עושה את הסיבוב בחנייה והטסטר שואל, מה עם לאותת?
    אני בתגובה, מה לאותת? אין לי פה אפשרות לישר או ימינה, רק שמאלה כל הזמן, ( איך אומרים, עקומת עקלתון שמאלה). לא צריך לאותת!
    הטסטר שותק...
    ביציאה מהחנייה היה תמרור עצור. עצרתי ובסופו של דבר חניתי במקביל למדרחה.
    טסט משעמם מהגיהינום! שבסופו עברתי :_)

Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה

משתמש משקיע האוואטר של VodkanonStop
    שם פרטי
    אבישי
    לייקים
    0
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    אף אחד לא Mת בתול החיים דפקו את כולם

טסט ראשון-לא עברתי רק בגלל ההתלהבות... הייתי לחוץ!
    טסט שני-עברתי במזל xP... עדיין הייתי לחוץ אבל בקטנה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

עברתי טסט שני.

טסט ראשון הייתי ממש בטוח בעצמי. 28 שיעורים, כמו שצריך. הוא לקח אותי לכביש שלא זכרתי משום מה, והכביש בסיבוב מטורף ומיד בתום הסיבוב יש רמזור. אז בקיצור אני נוסע בסיבוב ואני רואה רמזור ירוק, אבל לא ידעתי כמה זמן הוא כבר דלוק, אז נשארתי על 40-50 ואני קולט שהוא עדיין דולק ובדיוק לפני שהגעתי הוא התחלף לכתום אז נתתי גז והטסטר המזדיין בלם אותי כבר אחרי המעבר חציה. אז אמרתי לו "מה אתה עושה כבר נכנסתי לצומת?!?!?" והוא צרח עלי כמו בן זונה ואמר לי שאני לא יודע על מה אני מדבר.
    תכלס אם הייתי בולם ככה בכתום הוא היה מכשיל אותי כי זימברתי אותו בברקס מהסרטים ואם הייתי עובר הוא גם היה מוצא טרמפ על זה שהאצתי אחרי שהרמזור התחלף..
    קיצר הייתי אבוד כאן.

טסט שני עבר מושלם (:

אגב גם אני לא עוזב את השמאל, ינעל רבאק איך אפשר לנהוג בימין בכלל?
    רק בנסיעות מחוץ לעיר וגם זה משגע אותי.
    אני כבר שנה וחצי עם רשיון והאמת שאני לא למדתי הרבה מהשיעורים, הם סתם מלמדים אותך איך לעבור טסט. ללמוד לנהוג טוב ונכון תכלס על הכביש, בלי כל החרטא ברטא, למדתי מההורים.
    נערך לאחרונה על ידי Asaf; 17-12-2008 בשעה 22:08.

טסט ראשון + תיאוריה ראשונה... כמו מלך בלי הרבה חרא...

תיאוריה בלי בעיה כמובן.
    בטסט קיבלתי ת'תטסטר הכי מניאק בנתניה. מעביר רק בנות הזבל....
    קיצר הייתי ראשון... נהגתי פשוט מושלם(אין כזה דבר מושלם אז אני אודה שהיו פאקים קטנים...לא משהו רציני) קיצר חניתי מעולה והשני החליף אותי (חבר שלי) והגענו לצומת T כשהוא נוהג ועבר אוטו וחבר שלי התחיל לנסוע אחרי שהאוטו עבר והטסטר המניאק דפק לו ברקס... הוא אומר שאפחד לא היה מצליח להיכנס אחרי האוטו לך תבין... אני בעיניים עצומות הייתי נכנס שם וגם ילד בן 10....
    קיצר בסוף הטסט החבר שלי חנה והטסטר יצא, הלך לדבר עם המורה שלי איזה 10 דקות ואני וחבר שלי במתח מטורף.. ואז המורה שלי נכנס לאוטו ואומר לי שנהגתי מהר בטירוף אבל... עברתי... הייתי במתח כל היום עד שלא שמעתי את המערכת הטלפונית המסריחה שלהם ב17:00 לא רציתי להגיד שעברתי בשביל לא להתאכזב... חבר שלי לא עבר בגלל הברקס... טסטר מניאק...
    עברתי עם טסטר שמעביר רק בנות...

משתמש מכור
    שם פרטי
    מאיה :
    לייקים
    0
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    יש לי מוטו אבל הוא במוסך

באמא שלי לטסט אני באה עם בגד ים
    מאאיהה חחןןן

אני נ י צ ח ת י
    הצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

ציטוט נכתב במקור על ידי מאיה חן צפיה בהודעה
    באמא שלי לטסט אני באה עם בגד ים
    אל תשכחי גם אמצעי מניעה הוא יחתום לך שעברת טסט על משאית קלה
    שווה...

לא צריך בגד ים... מחשוף נדיב ועברת... טסטרים רואים בת חושבים יש להם סיכוי להתחיל איתה איכשהו דרך זה שהם יעבירו אותה...

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

ציטוט נכתב במקור על ידי חיים בן סידון צפיה בהודעה
    לא צריך בגד ים... מחשוף נדיב ועברת... טסטרים רואים בת חושבים יש להם סיכוי להתחיל איתה איכשהו דרך זה שהם יעבירו אותה...

bullshit..testers are not that stupid..
    if she wont make any mistakes she'll pass..

iv never heard about a girl who got braked or wheel moved before and passed cuz she was hot..

משתמש משקיע
    לייקים
    13
    נקודות
    779
    משפט מחץ
    אין קונים חתול בשק

טסט שלישי

טסט ראשון עם איזה תימני אחד שטרית משהו קיבלתי ברקס מהסרטים בגלל שלא נתתי זכות קדימה

בשני סתם היה טסטר זבל שמן (לא אריאלי) שהכשיל אותי כי עברתי נתיבים שמכוניות היו קרובות אליי - חרטא

ובשלישי עברתי למרות שהוא נגע לי על ההתחלה בהגה בקטנה באתי כולי מבואס מחכה לבת זונה בטלפון שתגיד נכשללל עם המבטא המעצבן אבל וואלה אמרה עבר
    נערך לאחרונה על ידי 'Am1r; 19-12-2008 בשעה 03:06.

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

טסט ראשון-עברתי אותו נהגתי מעולה,רק היה לי קטע ששכחתי לאותת כשעשיתי חניה הוא העיר לי על זה אבל לא הכשיל אותי,אז אפשר לקרוא לזה מזל.
    ניגשתי ב36 שיעורים לדעתי זה סבבה לגמרי. לא מרוח מדיי ולא מוקדם מדי.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

נכשלתי בטסט ראשון, אני מבואס טילים.!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect