הנושא הבא מאוד מעצבן אותי, כל נושא הערוצים בתשלום.
ישנם ארבעה ערוצים בתשלום (לא כולל ערוץ ספורט 5+).
בשלושה מן הערוצים יש שידורים ישירים של משחקי כדורגל, כדורסל וכדו'..
בשביל לראות כדורגל אנגלי, ישראלי, בלגי וכו'.. צריך להזמין את ערוצי הספורט 1 ו 2.
בשביל לראות שידורים ישירים בענפים שונים או משחקי תרום עונה של קבוצות שונות משודר בערוץ ספורט 5 לייב.
רק בשביל שתבינו אלה המחירים שאנחנו צריכים לשלם בשביל לצפות במשחקים ישירים:
ערוץ ספורט 5 לייב עולה 40 שקל (מי שחבר במועדון הסרטים של yes ישלם רק 20 שח).
מחיר ערוצי ספורט 1 ו 2 עולים לנו לחודש 50 שח.
בחשבון פשוט אנחנו יכולים לשלם 90 שקל לחודש או 70 (בתנאי שיש ברשותכם את מועדון הסרטים של yes).
לשנה זה עולה לנו 1080 שקל או 840 שקל.
זה לא נשמע כל כך הרבה לחלק ממכם, אבל לא לכולם יש את סוכמי הכסף האלה, יש אנשים שבסכום הזה יכולים לעשות דברים טובים יותר בשביל משפחתם.
עד לפני כמה חודשים היה לי רק את ערוצי ספורט5 וספורט 5+, אבל השנה נשברתי והזמנתי את ערוץ ספורט 5 לייב בגלל משחקי הכנה של מכבי ת"א (עוד לא ידעתי איזה טעות עשיתי).
אני עדיין לא מוכן להזמין את ערוצי ספורט 1 ו 2, והפעם אני יעמוד על שלי ולא יזמין את הערוצים הנ"ל.
הדבר הגרוע ביותר בערוצים אלו זה מעבר לשידורים של הקבוצות, זה שנבחרת ישראל (עד גיל 21) ביורו שודר בערוצי ספורט 1 או 2, נבחרת לאומית שצריכה להיות משודרת בערוץ פתוח לכולם שודרה בערוץ בתשלום.
אני שואל את עצמי, איך לעזאזל זה קרה? איפה היה יו"ר התאחדות שיטפל בנושא, הוא דיבר על שינוי וזה היה לדעתי הדבר הכי מבייש מזה שנים בכדורגל שאנשים לא זוכים לראות את הנבחרת שלהם משודרת בטלויזיה.
לדעתי זה משהו שיש לפתור אותו, ואכן יש התקדמות בנושא.
עוד חצי שנה (או קצת פחות מזה)לא יהיה יותר שידורים ישירים ממשחקים בערוץ ספורט 5 לייב, אז זה עדיין לא מספיק מבחינתי.
אני חושב שצריך לעשות כמו שעושים באירופה יש 6 משחקים בליגת העל בעונה הבאה יהיה 16 קבוצות שזה אומר 8 משחקים, צריך לשחק את רוב המשחקים באותה השעה או בהפרש לא גדול אחד מהשני והמשחק המרכזי ישודר בערוץ אשר יזכה במכרז.
יש לבטל את שידורי הליגה הישראלית זה יעשה רק טוב לליגה, יותר אוהדים יגיעו למגרשים.
ברגע שהמשחקים משודרים אנשים לא רוצים לצאת מהבית ולשלם דלק וכרטיסים בשביל לראות משחק שאפשר להזמין ערוץ ולראות בטלויזיה ביותר זול.
צריך לעשות משהו בנושא, לא יתכן שכל הזמן יפתחו ערוצי ספורט ואנחנו ניהיה הקורבנות בדבר, אני שמח מאוד על החלטה של ביטול השידורים ישירים בערוץ ספורט 5 לייב, זה גם משהו ואני חושב שאפשר לעשות מהפך בדבר.

ציטוט ההודעה