אני חשבתי שאף אחד לא יראה את זה!
וטעיתי ובגדול!!
עכשיו נשמע אתכם
אני חשבתי שאף אחד לא יראה את זה!
וטעיתי ובגדול!!
עכשיו נשמע אתכם
|
|
שהיא הולכת להיות תוכנית טובה מאוד במיוחד בגלל הצפייה הישירה.
שזאת סתם תוכנית מפגרת ושמוציאה את כל הרוע מהאנשים(בגלל שראיתי את מה שקורה באח הגדול בארצות אחרות, אלימות, קללות וכאלה..) שאני לא הולכת להתמכר אליה..
צדקתי =] חוץ מהקטע של הלהתמכר =P
אני חשבתי שזאת עוד סתם תכנית ריאלטי שלא תשפיע עליי בכלל שתענין לי תביצה
אחרי זה התחיל להיות על זה רעש על הדורבן
וואלה אחרי איזה 15 יום ששמעתי דורבן דורבן באתי לראות וזה היה בתכנית שיוסי עשה סוטול סוטול באותה תכנית צחקתי כמו לא יודע מה נשבע לכם איבדתי כליה מרוב הצחוק.
ואז התחלתי לראות רק בגללו חיכתי לקטעים איתו הייתי רואה באינטרנט ואם לא היו מצלמים אותו לא הייתי בכלל מסתכל על זה ויוצא.
עם הזמן ראיתי שיש אנשים מגעילים מה שאבסורד שלא תיכננתי בכלל להתעניין באנשים אחרים אלא רק ביוסי.
לכל אורך הדרך יוסי השאיר אותי מעודכן לגבי מה שקורה באח הגדול כי אם לא הוא לא הייתי רואה את זה ובטח שאם היה עף לפני הגמר הייתי רק מתעניין לראות מי זכה.
ואגב אני לא יחיד שככה הרבה אבל הרבה אנשים כמוני התחילו לראות רק בגלל יוסי,מי שאומר שזה חרטה פשוט לא משלים עם האמת ולא מודה שיוסי עשה לזה הד תקשורתי וציבורי דיברו רק עליו..
נערך לאחרונה על ידי gfor; 19-12-2008 בשעה 19:16.
בעיקרון מאוד אהבתי את התוכנית ומהיום הראשון עד לגמר אהבתי וגם בגמר לא יצאתי מבואס , לא התאכזבתי כי לא היה לי ממה להתאכזב , לא ראיתי את התוכנית המקורית מחו"ל ובהתחלה גם הייתי סקרן
ביום ראשון ידעתי שזה ברור ששפרה ויוסי יעמדו בסופו של דבר ראש בראש , הם הדמויות העיקריות במשחק הזה וכל הפעילות שלהם הייתה נכונה
מה שקרה בגמר כבר אמרתי באשכולות אחרים
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
לא ראיתי את התוכנית בכלל
הפרק הראשון שראיתי היה פרק אחד לפני ההדחה של ונסה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מכבי מכבי מכבי אואהאואה מכבי מכבי מכבי אואהאואה
מכבי מכבי מכבי אואהאואה מכבי מכבי מכבי אואהאואה
וגם אם ישרפו אותךךךך אשאף חזק אל הריאותתתת
דבר בינינו לא יפרידדדדדדד אזריק אותך עמוק לוורידדדד
נהנהנהנהנהנהנהנההההה נהנהנהנהנהנהנהנההה
נהנהנהנהנהנהנהנההההה מכבי תני לי עוד מנההה
אני חשבתי שזה יצליח אבל בטח שלא ברמה כזאת ואני חושב על זה כמשחק מכור
Jozep Pep Guardiola
2008-2012