האח הגדול הוא לא רק תוכנית ריאלטי שעוקבת אחר מס' אנשים בתוך בית אחד, התוכנית היא מעבר לכך.
התוכנית בעצם הראתה את שאלות החברה הישראלית, מצד אחד יש לנו בחור שהוא גם הומו מצד שני יש לנו בחור שהוא הומופוב, אחד שהוא דתי עם בחורה דתייה לשעבר, נושא הריב הישראלי פלסטיני ועוד מזרחית שמראה את הצד הפחות טוב של המזרחים ועוד אותו בחור זה שנקרא יוסי שעשה הכל בשביל הקהל.
הפקת התוכנית ידעה מה ימשוך את הקהל שזה בלאגן בין האנשים והרבה וכך היה, כל העונה הינו עדים לריבים בין משפחת בובליל למה שנקרא "הפרידמנים".
הקהל בחר את הצד שהוא תומך בו והפקה קלע בול עם הכנסתו של יוסי לתוך התוכנית.
מה שנתן לנו תוכנית ראליטית עם הצלחה חסרת תקדים במובן הישראלי.
התוכנית נתנה הכנסות רבות לקשת ורייטינג שהיה בממוצע 29%, שזה הרבה מאוד.
אני פשוט מוריד את הכובע בפני הפקת התוכנית שידעה בדיוק מה ימשוך את הציבור הישראלי וזה בלאגן בתוך מקום אחר, מה שישראלים יודעים לעשות הכי טוב זה לריב, אבל זה גם טבעו של האדם.
אני גם מוריד את הכובע בפני המתחרים, זה לא קל להיות סגור במקום אחד מול כמות ענקית של מצלמות ולהיות 107 יום עם אותם אנשים, זה יכול לגרום למתח ולחץ אדיר מצד המתחרים, וזה נראה שטח שאנשים יתפוצצו אחד על השני ושיחקו לידי הפקה של התוכנית שחיפשה את הדברים האלו.
אני לא ישקר היה נחמד מאוד לצפות בתוכנית ובעיקר מעלילותיו של יוסי בובליל, שפשוט כיכב בכל העונה הראשונה של האח הגדול, הוא הגיע אפילו לעיתון צרפתי.
זה מראה שהבחור ידע איך לשחק מול המצלמות ולתת לקהל את מבוקשו.
אבל בנאדם שהכי נקשתי אליו עזב באמצע התוכנית ושמו אשר, אשר יצא גבר לדעתי בזה שהוא עמד במילותיו שאם כולם ישמרו שבת הוא לא ידיח אפחד ולכן הוא שם את שמו ורק בגלל זה הוא הודח, אז מפה אני שולח לאשר דבר אחד יצאת גבר ולא כמו אנשים אחרים שבגדו ושיקרו בפנים.
אז מה נגיד על המנצחת של האח הגדול, יוסי חשב ברגע האחרון שהנה הניצחון הגדול שלו וזה בכיס שלו, אבל התוצאה היתה הפתעה מוחלטת שדווקא אותה בחורה שהיתה מיואשת רוב העונה, אבל הצליחה לשרוד עד הגמר וגם לקחת את הגמר.
בכלל אני חושב שהתוכנית צריכה לשנות את שמה להישרדות מאשר האח הגדול, אחרי הכל להיות עם אנשים כל כך הרבה זמן באותו בית ועם אנשים שרק עכשיו הכרנו ואנחנו צריכים לקבל אותם ולשמוע גם את דעתם זה יכול לשגע בנאדם, מה גם שהגעגועים הביתה גדולים.
לסיכום אני יכול לומר שעונה כמו זאת של האח הגדול לא תחזור על עצמה, זה חד פעמי לדעתי ואני לא חושב שהפקה תוכל לעלות על העונה הראשונה.

ציטוט ההודעה

.