בברכה, Joni
|
|
האא.. חח אחים שלי, הבנתי רק אתמול מזה המשתמש אנונימי..
חשבתי שזה כאילו סתם בנאדם אחד אם אותו הכינוי.. חחח
כי היו עוד אנשים שרשמו שאלות דפוקות.. מה להזמין לשתות או לאכול? וכאלה.
אז חשבתי זה אותו באנדם..
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
רדו לו מהזין עם הקטע של לכבד הורים.
זה לא יעזור וזה טבעי לשנוא את ההורים שלך לקראת סוף גיל ההתבגרות כמו שזה טבעי לחשוב שההורים שלך הם אלוהים לפני.
זה יעבור לך,אלא אם הם באמת ממש גרועים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי אחי
אחי אין לך בושה תאמין ליי ילד אפסס
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)
היא צריכה להיות ממש בת זונה שאתה שונא אותה
כי אפשר לשנאות את אמא שלך שבזכותה אתה חי נושם ועושה כל דבר כמעט עד לשלב שאתה אחארי לעצמך.\
ועדיין גם בגיל שאתה אחראי לעצמך אמא שלך תמיד תדאג לך.
מה שאני מנסה להגיד שתנסה לצאת מזה כי לא חבל אלה ההורים שלך שיהיו שם תמיד איתך
אם זה מקרה חריג ויש כאלה אין לי מה לומר לך צר לי...אולי הם חולי נפש שהם מזניחים אותך בכוונת תחילה,כמה שזה קשה להגיד אני לא מאמין שמשהו שפוי יעשה ככה לילד שלו.
שבת שלום
נערך לאחרונה על ידי gfor; 07-11-2008 בשעה 17:15.
לא כולם אוהבים את ההורים שלהם למשל ישראל בר און
תפנים:ההורים שלך לא צריכים לאהוב אותך בשביל להיות הורים שלך הם ילדו אותך ההאכילו אותך שלמו לך שכר לימוד.
ילד אתה צריך לומר המון תודה..חוץ מזה שהורים מושפעים גם ממה שעובר עליהם בעצמם ז"א הורים לא חייבים להיות שלווים
העצה שלי:לך דבר איתם ברצינות ותסביר להם איך אתה מרגיש כך תפגין יותר בגרות והם ידעו מה לשנות אני לא מאמין שיש להם משהו נגדך קשה להאמין..
אם זה לא הולך תלמד לנגן תפתח את הביטחון העצמי שלך,אומנות לחימה לא תזיק בכלל(תלוי מה..)