הייתכן הדבר?
שמעתי מליון ואחד סיפורים על כמה ש"קשה" לאישה לגמור וכמה זמן זה לוקח ועוד הרבה דברים בסגנון.
ומצד שני.. אני רואה עולם אחר לגמרי של גמירה ממש מוקדמת. (אצל מישהי)
זה כזה נדיר באמת?
הייתכן הדבר?
שמעתי מליון ואחד סיפורים על כמה ש"קשה" לאישה לגמור וכמה זמן זה לוקח ועוד הרבה דברים בסגנון.
ומצד שני.. אני רואה עולם אחר לגמרי של גמירה ממש מוקדמת. (אצל מישהי)
זה כזה נדיר באמת?
|
|
לא כזה נדיר, יש בנות שמסוגלות לגמור יותר והן בדר"כ יותר שלמות עם עצמן, ויש פחות.
תהנה.
בנות יכולות לגמור עד 6 פעמים ברצף !
אחרי הפעם השישית הן עלולות להעלף (אני לא בטוח, תברר את זה לעומק).
ולפי מה ששמעתי זה אפשרי אבל לא אצל כולן
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אני יכול להגיד לך שאצל בנות זה משתנה מאחת לשנייה
כאילו, אם זאת חברה ולא סטוץ אז אתם תשתפרו, אתה תבין מה גורם לה לגמור תוך כמה פעמיים ואז אתה תיראה שבכל סקס שלכם היא תגמור איזה 3-4 פעמיים
אם זה סטוץ אז על הזין שלך אם היא גמרה או לא
זה נדיר יחסית אבל כן, זה קורה
אני מכיר מישהי שגם גמרה מסקס יבש עם חבר שלה
בדרך כלל לא קורה בכלל אבל כן, זה קיים.
לדעתי אתה רק יכול להנות מזה כי לבנות אין בעייה לפי שאני יודע לגמור כמה פעמים ברצף
והיא רק יותר תהנה.
זה נורמאלי וזה אפילו ייתרוןתהנה
זה לא נדיר בכלל, תלוי כמה היא חרמנית ומגורה עוד לפני האקט, זה ממש לא נדיר שמישהו גומרת מסקס יבש, זה דומה מאוד לאוננות, וכנראה שהסיטואציה בכלל הביאה אותה לסף מסויים, החיכוך, הריגוש ורמת החרמנות הביאו אותה לגמור מהר.
נשים יכולות לגמור מס' בלתי מוגבל של פעמים, אבל יש הבדל בגמירה הנשית, יש גמירה ואג'ינלית(מהנרתיק), ויש גמירה קליטורית(מהדגדגן) רוב הנשים גומרות משילוב של מגע ב2 האזורים, חדירה וחיכוך בדגדגן תוך כדי.
מישהי שמסוגלות לגמור אך ורק מחדירה, ללא מגע בדגדגן בכלל, יכולה לגמור מס' בלתי מוגבל של פעמים - עד שהן מגיעות לסף החרמנות או "איבדון חושים"(ושאף אחד לא ינסה להתווכח על זה, נמאס שילדים בני 12-16 ברשת ממציאים עובדות על איברי מין ודברים שקשורים בסקס), כשמגע בדגדגן מדי פעם יעלה בחזרה את סף החרמנות שלה, מדובר במרכז עיצבי מאוד שאם יודעים איך ניתן לגרות אותו כמעט עד כדי עילפון של האישה, כן, הגמירה הנשית היא עוצמתית הרבה יותר מגמירה של גבר, שגם אותה ניתן להעצים מאוד ולהנות ממנה הרבה יותר אם יודעים איך.
עכשיו כולם קופצים וחושבים לעצמם, למה איתי זה לא קורה לא? אז ככה, סקרים מצביעים על כך שלא יותר מ30% מהנשים מסוגלות לגמור מחדירה בלבד ועוד מס' פעמים ברצף, ז"א שמתוך 100 נשים, סה"כ 30~ מסוגלות לגמור ככה. יש אחוז לא מבוטל של נשים שלא גמרו פעם אחת בחייהן ולא יגמרו גם.
ברמת העיקרון זה תלוי ברמת הבשלות של האישה, במצב הנפשי (מאוד), בהרגשה ובאיך שאותה בחורה מרגישה עם עצמה ועם הסיטואציה.
לקחתי לתשומת ליבי.. אז איך אני מממ גורם לזה שזה יתארך?
כאילו אני מנסה להפסיק באמצע לגרור את זה ככה כמה פעמים.. אבל עדיין כמה אפשר להתמהמה.. 20 דקות?
מבאס כזה לא יודע..
ממה אתה מתבאס מזה שהיא גומרת? דבר ראשון אתה יכול לדבר איתה על זה, שתעשה לך ביד או תרד לך או משהו בסגנון שגם אתה תגמור, או שתנסה לקחת את זה כבר צעד קדימה וללכת על חדירה מלאה וזהו.
אתה יכול לעצור אותה לפני שהיא עומדת לגמור, ולהגיד לה תשמעי, בואי נתפשט לגמרי ככה וככה ומשם זה יזרום, היא תיהיה בשיא החרמנות ותיהיה מתה לגמור ככה שהסיכויים שהיא תסכים הם גדולים, אין סיבה שרק היא תצא מסופקת, שאתה רואה שהיא עומדת להגיע לשיא ממש תעצור, תתגרה בה, תנשק אותה באזורים רגישים, תשלח ידיים לאזור הדגדגן שלה בלי לפחד ותראה שהאזור רטוב מאוד, ותגרה אותה באזור, משם זה אמור להתפתח מהר מאוד, יכול להיות שבהתחלה היא תדחה אותך ותדחוף אותך קצת, אל תדאג, החרמנות תשבור אותה מהר מאוד, תמשיך לנסות והיא תזרום, בדוק.
בוא תראה מה קורה אצלי
פעם ששכבתי עם חברה שלי, הייתי צריך לשלב גם מגע בדגדגן תוך כדי הסקס עצמו בשביל שהיא תגמור, עכשיו היא גומרת רק מהסקס.
אבל כמו שאמרת זה תלוי מאוד במצב החרמנות שלה, יש מצבים שלוקח לה בדיוק 3 שניות מהשנייה שאני נכנס עד שהיא גומרת בפעם הראשונה ותוך כדי הסקס היא גומרת עוד 3-4 פעמיים
ויש מצבים שפשוט לא הולך היא פשוט לא גומרת, זה קורה בדרך כלל אם אני נכנס שהיא לא רטובה, וזה גם הרבה יותר כואב לה.
אתה לא אמרת בזמנו שהיא לא גומרת מחדירה? ואמרתי לך לנסות את העניין עם האצבע? ואמרת שזה לא ילך וכו'?
אחרי פעם אחת שמישהי גומרת מחדירה לבד, הרבה יותר קל לה לעשות את זה וזה הרבה יותר כיף ל2 בני הזוג, בגמירה של האיזה הנרתיק מתכווץ מאוד ויש הרגשה הרבה יותר לחוצה וצמודה על איבר המין.
סתם שאלה, מה זה אומר מגע בדגדגן ובנרתיק? איך היא הייתה גומרת תסביר לי?
ז"א, היית נגיד צריך לרדת לה \ לעשות לה ביד תוך כדי שהייתם שוכבים כדי שהיא תגמור? או שהיית צריך ליצור לחץ עם העצם שמעל איבר המין בכדי לשפשף לה את הדגדגן ואז היא הייתה גומרת?
שהיא גומרת היום, זה קורה יותר שאתם צמודים אחד לשני? (בדר"כ במיסיונרית) או שנגיד היא יכולה לגמור גם בדוגי? (מישהי שגומרת בדוגי גומרת ב100% רק מחדירה כי אין שום מגע בדגדגן).
נכון, פעם רשמתי שהיא לא גורמת רק מחדירה, אני אסביר לך איך הסקס שלנו היה הולך
תוך כדי הסקס עצמו אני עם האצבע שלי משחק הדגדגן, יענו ממש תוך כדי שאני חודר אז אני משפשף את הדגדגן, עד שהיא גומרת איזה פעמיים ואז היא אומרת לי להוריד את היד אחרי שהיא מסופקת לה ואז אני גומר
לפני כמה זמן, הסקס היה כרגיל אני עם היד ושהיא אמרה לי להוריד את היד המשכנו עוד עד שאני גומר והיא גמרה שוב
מאז וויתרנו על היד והיא פשוט גומרת גם מדירה, אומנם גומרת פחות פעמיים כי לפני היא גמרה 5-6 פעמיים, עכשיו היא גומרת פעמיים שלוש
אבל היא אומרת שכל גימירה שלה עכשיו הרבה יותר גדולה מלפני, זה מגיע למצב שהיא לא מרגישה את הרגליים
תכלס אני כבר לא זוכר מתי היה הסקס הנורמלי האחרון שלנו בגלל זה אני לא יכול להגיד לך באיזה תנוחה בדיוק, אנחנו בזמן האחרון עושים קווקי איזה 10 דקות רבע שעה וזהו שזה בכל התנוחות הכי הזוויות בעולם
אין לי מושג אם היא גומרת בדוגי, הפעמים הארחונה שעשינו את זה הייתי עם היד אז אני לא יודע אם היא יכולה לגמור ככה גם בלי היד