שלום כולם, הגעתם למדריך שלי על סקרולס,הנה הסעיפים להלן:
1) מהו סקרול ומהי יכולתו-שאלות ותשובות.
2) איך נראה סקרול- ומהם אחוזי השיפור ונקודות השיפור הניתנות מכל סקרול.
מהו סקרול- ומה היכולת שלו? שאלות ותשובות.
סקרול (Scroll) נקרא באנגלית מגילה, יש במשחק הרבה מאוד סוגים של מגילות, מגילות השתגרות,יצירת חפצים וכ'..
במדריך הזה אפרט על מגילות השיפור.
מגילות שיפור- אבל משפרות מה?: המגילות יכולות לשפר הרבה דברים,
כמו חרב ללוחם, בגדים לקוסם וכ'..
אם יצא לי סקרול שלא שייך לעבודה שלי, בכמה כסף אני יכול למכור אותו?: אם יש לך מקרה שבו אתה קוסם,
ויוצא לך נגיד Scroll For Gloves for Att 60%, תוכל למכור אותו במחיר נחמד של 5M, המחירים משתנים בין פאטץ' לפאטץ',
אבל המחיר של הסקרול מסתובב בין המחיר הזה.
שיפרתי הרבה פעמים, ובסוף הגעתי למצב שאני לא יכול לשפר עוד, למה?: לסקרול יש פעמים איתם אתה יכול לשדרג,
כל פעם שתשדרג איזה חפץ ירשם בשם החפץ +1, במקרה שהסקרול הצליח, במקרה שלא הצליח, כלום לא ישתפר וירד לך סלוט אחד,
על מנת לבדוק את הסלוט יש לשים את העכבר על החפץ ולראות כמה פעמים ניתן לשדרג את החפץ.
איך נראה סקרול, מהם אחוזי השיפור, ונקודות השיפור.
הסקרולים באים באחוזי הצלחה שונים, ככל שה"סיכון" שתיקח להצלחה נמוך יותר תקבל יותר נקודות.
הנה תמונות, ופירוט על אחוזי ההצלחה.
100%-
פירוט: אחוזי הצלחה- 100%, מביא נקודת שיפור אחת.
70%-
פירוט- אחוזי הצלחה- 70%, מביא שתי נקודות שיפור (אזהרה!: במקרה שהסקרול לא יצליח, כ50% שהחפץ בו שידרגת את הסקרול ייעלם.)
60%-
פירוט-אחוזי הצלחה, 60% מביא שתי נקודות שיפור.
30%-
פירוט- אחוזי הצלחה,30% מביא שלוש או חמש נקודות שיפור (תלוי איזה חפץ אתה מסקרל, בגד או נשק),(אזהרה! אם הסקרול לא יצליח כ50% שהחפץ אותו סיקרלת יעלם.)
10%-
פירוט- אחוזי הצלחה,10%, מביא שלוש או חמש נקודות שיפור (תלוי איזה חפץ אתה מסקרל, בגד או נשק).
תם נשלם המדריך, אשמח אם תתנו לי עצוד כיצד לשפרו (:
קרדיט לפורום אחר על המדריך.
תהנו![]()

ציטוט ההודעה