לדעתי כן, אנחנו צריכים להראות להם שאנחנו לא שאננים..
זה לא בסדר שהם זורקים עלינו קטיושות בפעם השנייה (הפעם הראשונה הייתה קצת אחרי מלחמת לבנון השנייה אם מישהו לא זוכר) ועדיין לא לעשות עם זה כלום! למה אנחנו מחכים שמישהו ישלם בחיים שלו?!
בעד
נגד
|
|
זאת שאלה רצינית? התשובה ברורה למדי..
כן!
אף מדינה אחרת לא הייתה יושבת בשקט.. אף מדינה אחרת גם לא הייתה שותקת על האיום האיראני..
רק אנחנו..
להכנס בהם בכל הכח!!
ו DMAN מה קורה אחי לא דיברתי איתך הרבה זמן..
נערך לאחרונה על ידי LastStar; 10-01-2009 בשעה 22:32.
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
לא, לא ושוב פעם לא. זה סתם יעשה יותר בלאגן. אסור לישראל לפתוח עוד חזית.
ואם לא הבנת טוב.. חיזבאללה אמרו שהם לא אחראים לזה ויש ארגונים קטנים שאחראים לזה. לבנון חקרה\חוקרת את העיניין.
חזבאללה הוא לא הארגון ששיגר את הטילים לישראל אלא זה ארגון פלסטיני שנמצא בלבנון.
זה לא יהיה חכם לפתוח עוד חזית מכיון שאין צורך, חזבאללה בראשות נסראללה מפחדת ללכת לעוד עימות עם ישראל, הם הבינו שאחרי המלחמה האחרונה טוב לא יצא להם מזה.
מה שכן בצל המלחמה בעזה נושא הגרעין האיראני יורד מהכותרות, אבל אני מאמין שבמערכת עוקבים אחרי העניין ויש צורך לעשות משהו בנידון לפני שיהיה מאוחר מדי.
לא צריך לפתוח במלחמה אבל צריך להיות דרוכים כל הזמן שלא נמצא את עצמו אחורה ל2006 מאבדים שני חיילים ויוצאים למערכה מטופשת חסרת תכלית, צה"ל חייב להיות דרוך.
מילחמה לא אבל חובה להגיד להם שאנחנו לא נרשה שירו עלינו קטיושות
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
זה בדיוק מה שרשמתי.
לגבי האם חזבאללה כן נתן אישור או לא, לפני שבוע שהיו טילים על משגירים מוכנים לשיגור חזבאללה הודיע על כך לצבא לבנון שמצא את המשגרים, לכן אני חושב שחזבאללה לא קשור לעניין הזה.
אותו ארגון רצה למשוך את ישראל לעוד מערכה בשביל להוריד את הלחץ על עזה, בשביל לעזור כמובן לתושבי עזה.
אתם מדברים ברצינות?
נראה לכם חכם להילחם בשתי חזיתות?
זה נראה לכם נכון? אל תדברו שטיות בקשה אם אתם לא מבינים אז אל תדברו
חוץ מזה שלא עושים מלחמות בחורף
זה לא טוב לאף אחד
בטח לא בצפון
עזבו
אל דברו שטיות קיצר
אני בעד להחליש אותם כמה שאפשר.. ועם זה לפתוח חזית שנייה אז כן.
רק ככה נוכל לגמור אותם ממש..
נגד...לבנון מפחדים מאתנו-חיזבאללה..
אז ין מה לדאוג צריך להיות ערניים אבל לא יותר מזה..
כרגע יש לנו את איראן והאטום שלה..שעם זה חייבים לעשות משו
לא
למה לפתוח ככה סתם?
הקטיושות שנורו היו חד פעמיות אז בגלל איזה שתי קטיושות לפתוח מלחמה?
אתה רוצה שבתקשורת העולמית לגמרי ייחסלו אותנו?
וחוץ מזה איך אפשר שתי מלחמות בשני הצדדים של המדינה?
אין מספיק כוח צבאי בשביל זה
טמטום מוחלט יהיה לפתוח חזית שנייה בצפון
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"