קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמונות] כאלה שעדיין לא ראיתם ! הפצצה !
    על ידי - CookiE - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 28-07-2010, 01:54
  2. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 01:25
  4. ראיתם תמשחק?איזה נאצים
    על ידי yarin4444 בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 22:39
  5. אחלה כסף-כנסו לפירוט
    על ידי אורן.ט בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 15:38
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

כסף- מש'ו שעדיין לא ראיתם!!

ברירת מחדל כסף- מש'ו שעדיין לא ראיתם!!

אין לכם זמן עסוקים ? קטנחם מדי כדי לעבוד? או סתםרוצים להרוויח עוד כסף?

זה הדבר בשבילכם (אמיתי ומוכך)!

רעיון גאוני איך לעשות כסף... בוא תראה... ותעשה גם
    איך להרוויח יםשל כסף

רוצים להרוויח כסף בלי לעבוד קשה???

רוצים להרוויח כסף בקלות...כנסו!!

תקדישו 5 דקות לקריאה - זה שווה את זה לא תצטערו......

כבר בתור התחלה אם אתם קוראים את זה מתוך פורום, מאוד כדאי שתעבירו אתהכתוב אל הכתבן או הוורד ועשו שמור והדפיסו את המסמך בכדי שתוכלו לקרוא בקפידה. (במקרה שמנהליי הפורום יחליטו למחוק את ההודעה וחבל אם כן, כי הם מפסידים).

לא נמאס לכם לחפש עבודה ולקבל את אותן התשובות: "אנחנו מחפשים אחריצבא", "אתה צעיר מידי"..."הכל תפוס"..."תבוא בעוד חודש"...לאחר שתקראו את המאמר הבאלא תצטרכו לשמוע את אותן התשובות שעושות לנו רע על הלב ולאבד תקווה. קצת ארוך אבלשווה את ה-5 דקות הללו לעומת רווח מלא! באמת דרך מהירה לעשות כסף ובכיף!

פשוטתיקראו...זה מטורף כמה זה גאוני!!!

המסמך הבא כתוב בלשון זכר אך מכוון לשני המינים:

"מצאתי את מהשאתם הולכים לקרוא בדיוק כמוכם עכשיו, במהלך אחד משיטוטי ברשת, נתקלתי במאמר הזהבמקרה. המאמר מספר על זה שאנחנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, עםהשקעה בסיסית של רק 30 ש"ח + 6 בולים.

המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן בטח.." הייתיסקפטי, אבל כמו רובנו גם הייתי סקרן והמשכתי לקרוא.

היה כתוב שם שאם אשלח 5 ש"ח לכל אחד מ-6 השמות והכתובות שהיו רשומיםבמאמר למטה, אוכל לעשות אלפי שקלים בזמן מאוד קצר.

בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית רשימת השמותולשלוח ל-300 קבוצות דיון (ברשת-פורומים וכאלה). יש בערך יותר מ-500,000 כאלה וזהפותח אפשרויות לשוק מאוד גדול (מה שאומר הרבה יותר כסף)..אין מלכודת ...זהעובד!!!!

בדרך כלל אני מתעלם ממכתבים מסוג זה, אבל האהבה ותשומת הלב מאחורי מכתבזה, והתוצאות (העצומות), הראו לי שהוא שונה ולכן החלטתילהשתתף.

אם מכתב זה ימשיך כמו שהוא אמור להמשיך, אם נניח את חשדותינו בצד, ולבטוח, כל אחד מאיתנו ירוויח.

כמה אבסורדי זה לחשוב שמרמים אותנו, כמה אנרגיהאנחנו מבזבזים על הספק?! במקום לקחת את האנרגיה ולהשקיעה אותה בהזדמנות שנקריתבדרכינו, מי יודע?

השאלה ששאלתי את עצמי לפני שהסכמתי לקחת חלק בדברהזה ששינה את חיי היא:

האם זה נכון?

כן! התשובה היא כן! זה נכון וזה עובד! האדם שהייה מעלי ברשימה מספר: "תוך 7 ימים התחלתי לקבל כסף בדואר. הייתי בשוק! הנחתי שזה יגמר בקרוב ולא חשבתי על זה יותר מידי. אבל הכסף המשיך להגיע!

בשבוע הראשון עשיתי 125 ₪.

בסוף השבוע השני עשיתי סכום של 5000.

בסוף השבוע השלישי היו לי יותר מ-50,000 ש"ח.

וזה עדיין גדל! עכשיו זה השבוע הרביעי, עשיתי סכום של יותרמ-(תיקלטו!!)-210 אלף ₪ וזה עדיין ממשיך להגיע!

זה בהחלט היה שווה את ה-30 ש"ח + 6הבולים!!!

לתשומת ליבכם! עקבו אחרי ההוראות הפשוטות (שיפורטו למטה) ותיראו איךהכסף מגיע!!

זה קל, זה חוקי וההשקעה שלכם היא רק 30 ₪ + 6 בולים!!! (בואו נגיד 5 ש"חליום בשבוע + בול - רק כדי להראות לכם עד כמה ההשקעה היא אפסית!)

אם כל ההוראות הבאות יעשו בתשומת לב אתם תניבו דובדבן גדול. התוכנית הזונשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. אנא מכם, המשיכו אתההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני!

להלן 4 הצעדים להצלחה:

צעד-1
    קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנועאפשרות של גניבה דרך הדואר), וכתבו את המשפט הבא על כל חתיכת נייר:

"בבקשה תכניסאותי לרשימת הדיוור שלך", כתבו את שימכם והכתובת המדויקת.

עכשיו קחו 6 מטבעות של 5 ש"ח ותכניסו 1 בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לאייראה דרך המעטפה (את המטבעות מומלץ להדביק בסלוטייפ לנייר). שימו כל מטבע עטוףבפתק, בתוך מעטפה נפרדת וסגרו אותן.

עכשיו צריכים להיות לכם 6 מעטפותסגורות, בכל אחת יש פתק עם המשפט הנ"ל, השם שלכם והכתובת, ומטבע של 5 ₪..

מה שאתם עושים הוא ליצור שירות. אתם מבקשים שירות לגיטימי שהוא להיכללברשימת הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה ואתם משלמים על זה.

עכשיו שלחו את 6 המעטפות לכתובות הבאות:

1. מאיר ת"ד 2563 בני ברק

2.אסף בן הרושצאלון 30 קריית מוצקין מיקוד 26418

3. יאיר שוורץ רחוב רעות 17 הוד השרון מיקוד 45296

4. אלעדדיןהגליל 13 גני – תקווה מיקוד 55900

5. יוסי מודיעין שד' יצחק רבין 4 דירה 4 מיקוד71700

6. צחי וקס, רחוב כחל 15, להבים. מיקוד- 85338

אלו הן 6 השמות והכתובות אליהן אתה צריך לשלוח את המעטפות - אחת לכל שם!

צעד-2

הוציאו את השם הראשון מהרשימה למעלה (את מ"ס 1), הזיזו את שאר השמות אחד למעלה (כך שמי שהיה 6 נהייה מ"ס 5, 5 נהייה 4..וכ"ו) והוסיפו את שימכם כמס - 6 ברשימה.

צעד-3

השתמשו ב- msn ,internet explorer ,walla ,nana ,ynet ,netscap וכו.. חפשו קבוצות דיון שונות (פורומים, קהילות, לוחות, מועדונים, צאטים ועוד..) יש לפחות 500,000 פורומים שונים כאלה זה ממש לאבעיה! כל אתר אינטרנט שיש בו פורום יהיה טוב! בעברית כמובן!

צעד-4

שנו את מה שאתם צריכים, אבל נסו לשמור על המאמרקרוב ככל האפשר למקור. שילחו את המאמר שלכם לפחות ל-300 קבוצות ברשת. כל מה שאתםצריכים זה 300. אבל זכרו ככל שאתם שולחים יותר, תקבלו יותר מזומן!!!

כמו כן שילחו לכל חבריכם את המכתב המתוקן לאי-מיילים שלהם כהצעה להצטרףלמעגל השפע.
    בבקשה זכרו!

התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציהשל המשתתפים, ועל ידי זהירות ותשומת לב במילוי ההוראות.

הסתכלו על זה כך: אם אתם אנשים של אינטגרציה התוכנית תמשיך, והכסף שכההרבה אנשים קיבלו יעבור גם דרכיכם. אז כשכל מכתב מקבל התייחסות, והוראותיו מבוצעותבזהירות 6 אנשים יקבלו תמורה, עבור השתתפותם כמפתחי רשימה, של 5 ש"ח כל אחד. השםשלכם יזוז למעלה ברשימה באופן גיאומטרי, כך שכאשר שמכם מגיעה למקום מס 1, אתם כברמקבלים אלפי שקלים!!!

עכשיו נדון בשאלה מדוע להשתתף?

מתוך 300 הודעות ששלחתי, נניח שאני מקבל רק 7 תשובות (אחוז מאד מאדנמוך) אז אני עושה 35 ש"ח עם השם שלי כמס 6 ברשימה. עכשיו כל 1 מה-7 אנשים ששלחו לי 5 ש"ח ישלחו מינימום 300 הודעות, כל אחת מהם עם שמי כמס 5, ורק 7 אנשים יענו לכל 1מהשש המקוריים, זה עוד 245 ש"ח עבורי. עכשיו 49 האנשים האלו ישלחו מינימום 300הודעות חדשות, עם שמי כמס 4 ורק 7 יענו עליהם אני אקבל 1715 ש"ח נוספים.

343 האנשיםישלחו מינימום 300 הודעות עם שמי כמס 3 וכל אחד יקבל רק 7 תגובות, אני אעשה 12050ש"ח!!

או קיי, עכשיו זה החלק של הכיף האמיתי, כל אחד מ-2,401 האנשים שולחמינימום 300 מכתבים עם שמי כמס 2 וכל אחד מהם מקבל רק 7 תשובות. זה הכניס לי 84,035ש"ח האנשים ישלחו את ההודעה הזו ל-300 קבוצות עם שמי כמס 1 ואם עדיין יענו רק 7אנשים מתוך כל הקבוצות אני אקבל 588,245 ש"ח עם השקעה מקורית של רק 30 + 6 בולים!!!

זכרו "כנות זו השיטה הטובה ביותר" אתם לא צריכים לרמות. תהיו הגוניםותקבלו את הרווח הענקי בכך שהוא, "טונות של כסף". אז אם כולם יקבלו רק 7 פניות כמובתיאור הקודם, אתם תרוויחו סכום של 588,245 ש"חהאם תהיו מוכנים לפספס את ההזדמנותהזאת בשביל "סיכון" של 30 ₪ + 6 בולים?

אני לא ואני מקווה שתצטרפו אלי כדי שנוכל לעזור לכולנו!

הערות:

אולי תירצו לשכור תיבת דואר בגלל כמות הדוארשתקבלו. אם אתם מעדיפים להישאר אנונימיים, תוכלו להשתמש בשם בדוי, כל עוד הדוורמעביר לכם את המכתבים.

אם ישנו אדם ברשימה שאתם מכירים אל תמנעו מלשלוח לואת ה-5 ש"ח ,גם הם חלק מהדבר הגאוני הזה!

אם אתם מוכנים לקחת אחריות ולפספסאת האפשרות העסקית המופלא והפשוטה הזאת, בשביל "סיכון" של 30 ש"ח ו- 6 בולים? אנילא!!!!

ואני מקווה שתצטרפו אליי כדי שנוכל כולנו לעזור לכולנו!

יכול להיות שראיתם הודעה כזו בעבר כי העסק עובד!

אתם יכולים לעשות כל כך הרבה כסף בשביל לטייל בכל העולם. רעיון כזהגאוני!

והכי חשוב....! אם אתם מנסים לרמות אנשים על-ידי כך שאתם שולחים אתההודעות

עם שמכם ברשימה, בלי לשלוח את הכסף לשאר האנשים ברשימה

לא תקבלו כמעט כסף! גם אל תנסו לשנות את השמות! חוץ מאשר להוסיף את השםשלכם עפ"י ההוראות.

מישהו שדיברתי איתו, ניסה לעשות את זה והוא קיבל רק 5 ₪ וזה רק אחריי 8-7 שבועות!! אז הוא שלח 5 ₪ כמו שצריך אנשים הוסיפו אותו לרשימותשלהם, ובתוך 4 שבועות היו לו יותר מ 20,000 ₪.

זיכרורקע"י שליחה 6 מעטפות עם 5 ₪ בכל אחת תיכנסו לרשימת התפוצה ותתחילו לקבל כסף. אל תנסולהתחכם, כי אז זה לא יעבוד ורק אתם תפסידו.

עכשיו הכסף יוצא שאנשים נותנים אחד לשני ללא חברה!!

כנווותתת

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אעלק כנות. סת עוד פירמידה מסריחה ואפילו בלי צד שלישי שיפקח. יותר גרוע מזה לא יכול להיות!
    שתדע לך פירמידות כסף הן עסק לא חוקי! הלוואי שיעצרו אותך על זה!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    3
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים !

תפתח נושא עם כותרת נורמלית.
    נעול.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect