שתי שאלות:
אם נופלים מטייס איזה הטבות מקבלים? יענו אם יש שלבים שאפשר לדלג עליהם.. ובאיזה שלב של המיונים לטייס..
שנייה:
איזה דרכים יש להגיע לעוקץ?
שתי שאלות:
אם נופלים מטייס איזה הטבות מקבלים? יענו אם יש שלבים שאפשר לדלג עליהם.. ובאיזה שלב של המיונים לטייס..
שנייה:
איזה דרכים יש להגיע לעוקץ?
נערך לאחרונה על ידי edenxt; 19-01-2009 בשעה 17:34.
|
|
צא מהסרט שלך ילד. בשבילך זה או טייס או ימ"ס או דובדבן? עם הגישה הזאת אתה הולך להתבאס מאוד.
ישי התותח
שומדבר תמשיך לשאוף גבוה תגיע גבוה
אל תוותר
בונא ACK מה אתה חושב שאם אני לא אתקבל לאן שאני רוצה אני הולך להתפשר על קרבי רגיל?
אני הולך לעבור אחת אחת מכל האפשרויות שאני יכול כדי להגיע לסיירות שאני רוצה ואם לא ראית גם שאלתי אם אפשר לספר על יחידות אחרות מעניינות אבל אם לאנשים פה יש תגישה שלך אנלא יקבל פה תשובות. יש לי מספיק חברים בצבא ועם ידע בצבא אין לי בעיה להשיג תמידע שאני מחפש, חשבתי שכאן יהיה מהיר יותר, כנראה שטעיתי.
חוץ מיזה.. מעניין לאתה אתה הגעת.. או תגיע.. עם גישה כזאת..
אסכם את זה ככה - אתה פשוט ילדון.
הבעיה שלך שאתה לא מספיק ריאלי עם עצמך, מקווה בשבילך שלא תקבל את זה בבום, לצערי מניסיון.
Boom Shankar, אין רע בלשאוף גבוהה, אני שאפתי לגבוה ביותר, הבעיה שלא הייתי ריאלי והתבאסתי מאוד.
edenxt, אתה יכול לקחת את התגובה שלי כניסיון לתקוף אותך או שאתה יכול לנסות להבין אותה.
רבים אחרים יעידו שאני פה לא כדי לבאס אנשים ולא כדי לתקוף, אני פה כדי לעזור, תאמין לי אני לא מקבל כלום בשביל זה, רק הרגשה טובה.
אגב, ראיתי ששינית את האשכול אז אני אענה על השאלות שלך.
לגבי טייס, אתה מתכוון במהלך הקורס או במהלך המיונים?
אני אענה על שתי השאלות, אם במהלך הקורס זה לא כל כך קבוע וזה גם תלוי בשלב בקורס שאתה נופל בו. אני מכיר הרבה דוגמאות, חבר אחד נפל אחרי כמה חודשים ישר להנדסה קרבית בלי שום אפשרות לעשות כלום. חבר אחר נפל אחרי כמה חודשים, קיבל שבוע ראיונות לכל מיני יחידות ובסוף התקבל ליהל"ם.
נפילי טייס גם מתקבלים ליחידות של מזל"טים שזה נחשב יוקרתי ומאוד מעניין ותאכלס זה דור העתיד.
אם התכוונת למהלך המיונים אז זה תלוי, האופציה היחידה שתקבל בה משהו היא אם תסיים את הגיבוש ולא תעבור ואז תקבל גיבוש המשך או ראיונות.
אם תיפול בירפ"א א' למשל אז לא תקבל כלום לצערי.
לשאלה השנייה, הדרך להגיע לעוקץ היא להתגייס לכפיר (חטיבה 900) ובשלב מסויים בטירונות (לא זוכר בדיוק מתי) לצאת לגיבוש עוקץ.
ישי התותח
edenxt הבעיה בצה"ל היא שזה לא בדיוק עובד כמו שאתה חושב, ההבדל בין להיות בסיירת מטכ"ל ובין להיות באחד הגדודים יכול להיות לפעמים מילה אחת לא נכונה אצל הפסיכולוג.
נפלת משייטת\מטכל\שלדג (גיבוש אחד) >
אתה הולך לגדוד ומנסה להתקבל לפלסר (גיבוש אחד)>
נפלת גם מזה? אתה בגדוד.
זה לא שאתה יכול לעבור בין גיבושי היחטיות של כל הגדודים, החטיבה שאליה התגייסת היא החטיבה שבה תעשה גיבוש יחטיות. חייל לא יכול להתמיין בשירות שלו למורן, דובדבן יהל"ם ופלס"ר גולני. תבחר אחד.
אני יודע את כל הדברים האלה.. אבל כמו שיש דרך להגיע לדובדבן לפני הגיוס יענו אם אתה בגיבוש צנחנים מאותר דובדבן חשבתי שיש גם דרכים לאחרות.. אם אין אז סבבה.. צנחנים יופי של גדוד..
המתקפות של חיל האוויר בעזה היום פחות קשות ממה שהולך פה, חבוב, אני נועל פה, להבא אל תתעסק עם המרתש[A.C.K]חח..
אם יש לך עוד שאלות פנה אליי הפרטי או פתח עוד אשכול..