קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. התערבות | מיאמי - בוסטון | 0-50 | 50 | 12.5 [3 בלילה]
    על ידי WannaDie בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-05-2011, 23:29
  2. [שאלה] שידור למשחק מיאמי בוסטון
    על ידי doro בפורום כדורסל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-10-2010, 15:58
  3. [התערבות] מיאמי-בוסטון|300|22.1
    על ידי itamarK בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-01-2009, 23:41
  4. [דיון]מיאמי היט
    על ידי FoXRiveR בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-12-2007, 22:37
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

[דיון] מיאמי - בוסטון | אורלנדו - בוסטון

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

ברירת מחדל [דיון] מיאמי - בוסטון | אורלנדו - בוסטון

אני חושב שבוסטון יפרקו למיאמי את האמא :|
    אני חושב שוייד הוא אולסטר שלא עבר את הגיבוש הזה כדי לקחת מנהיגות על קבוצה.. מיאמי קבוצה צעירה יחסית.. רוב השחקנים אפילו לא משחקים בNBA חמישה עונות.. ווייד עצמו משחק 5 עונות..

אין לי מושג מי פצוע במיאמי, אבל השחקנים היחידים שאני רואה שם בתור מזיקים הם וויד, מריון והאסלם.. יש להם רכז חביב צ'למרס..

אבל כשלוקחים אותם ושמים מולם שחקנים כמו פירס, אלן, גרנט, רונדו שהפך לאולסטר לדעתי ופרקינס.. זה מתכון לפירוק.
    יש גם כמה מחליפים בבוסטון שבכיף לדעתי יכלו להיות הרכב פותח של מיאמי.. כמו סאם קאסל (איפה הוא באמת? לאן הוא נעלם \: ), טוני אלן ואדי האוס..

לא לשכוח שמיאמי משחקים בבית.

-----------------------------
    משחק שני בוסטון נוסעת יום אחרי.. אלוהים אדירים יום אחרי יום.. למי? לפגוש את דוייט הווארד וחבריו שהחליטו להכנס באמא של הליגה.
    משחק חוץ לבוסטון.

הווארד עם נתונים של 20 נקודות למשחק ו14 ריבאונדים.
    הוא מתחיל את המשחק עם דאבל דאבל.
    הוא יקבל מולו את גארנט וגארנט יקבלו אותו במלוא הדרו..
    לדעתי זה המצ'אפ של המשחק.
    מי שיכול לעשות לדעתי הרבה בעיות אלה הקלעים מבחוץ של אורלנדו.. הם יכולים פשוט להיות קילרים מבחוץ..
    טורקולגו, נלסון ורשרד לואיס.. כל אחד מהם קולע 17 נק' למשחק בממוצע והם פשוט חיות מחוץ לקשת. הם פוגעים מעולה גם מחצי מרחק ונכנסים לא רע בכלל לסל.. שם קצת יהיה להם קשה עם פרקינס וגארנט..
    שוב אבל אפשר להשוות את שלושתם עם אלן, פירס ורונדו שלפי רמת משחק לדעתי עוברים אותם..

אם בוסטון לוקחת גם במיאמי ויום אחרי גם באורלנדו.. שאפו לבוסטון..
    נערך לאחרונה על ידי Asaf; 21-01-2009 בשעה 01:56.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

כל מה שבוסטון צריכים לעשות זה להוציא את וייד מהמשחק ולכפות עליו זריקות רעות,ברגע שהם יעשו את זה המשחק כבר יהיה גמור, כי האסלם ומריון(אם הוא ישחק בכלל) כנראה ינוטרלו ע"י גארנט וגלן דוויס(פרקינס פצוע)

לדעתי וייד יביא את המשחק הרגיל שלו עם 30 נק',הבעיה היא השחקנים האחרים,למריון יש ימים שהוא בכ-ל-ל לא במשחק וזורק רק איזה 6 זריקות,ולצ'למרס וביזלי יש ימים של 20% מהשדה,אם כל השחקנים במיאמי יכניסו הזריקות שלהם באחוזים טובים יש לה סיכוי לנצח.

על אורלנדו נדבר מחר,קודם נראה איך בוסטון תתפקד היום

אה ובקשר למשפט הזה-
    אני חושב שוייד הוא אולסטר שלא עבר את הגיבוש הזה כדי לקחת מנהיגות על קבוצה
    בטח שהוא מנהיג את הקבוצה,הקבוצה הזאת שנה שעברה ניצחה רק 15 פעמים.
    לקבוצה הזאת אין סנטר,האסלם משחק שם סנטר והוא רק 2 מטר. הרכז הוא רוקי והספסל לא שווה כלום חוץ מקוק וביזלי,ובכל זאת הם מקום 6 במזרח עם 22 ניצחונות,וכל זה תודות לוייד.
    נערך לאחרונה על ידי LeBron; 21-01-2009 בשעה 15:04.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

יכול להיות שאתה צודק, אבל זה פחות מורגש אצל ווייד.
    כשאתה רואה אולסטרים אחרים לוקחים שליטה, כריס פול, לברון, נוביצקי.. וייד איתם באותה רמה ואצלם מרגישים את השליטה בקבוצה, אצלו הרבה פחות.
    הוא לוקח זריקות מהסרטים לפעמים וקולע רוב הזמן.. אבל הרבה פעמים זה נראה שהוא מתייאש מהקבוצה שלו..

לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

דווקא אצלו זה הכי מורגש כי כולם שם שחקני שנה שנייה\רוקיז חוץ ממריון מגלויר והאסלם-הוא כמו וייד נבחר בדרפט 2003 אם אני לא טועה.
    אם קבוצה(כל קבוצה) מגבילה את ווייד וגורמת לו לקלוע ב% גרועים רוב הסיכויים שהם יפסידו,אם מינסוטה לדוגמא תנטרל את לברון\נוביצקי זה לא יהווה בעיה לקבוצות שלהם,כי שאר השחקנים סביבם מספיק טובים כדי לנצח את מינסוטה בלי העזרה שלהם,אצל מיאמי זה לא ככה,הם צריכים שווייד יקלע את הנק' שלו כי אין מישהו אחר.

בקשר לזה שהוא מתייאש מהקבוצה שלו-ראיתי איזה 5 משחקים של מיאמי העונה ולא ראיתי את זה, אבל יש ימים שמה לעשות,השחקנים סביבו פשוט לא פוגעים אפילו אם הם חופשיים,וזה יכול להיות מתסכל..

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אני חושב שיהיה משחק צמוד.פירס לא יצליח לשמור על ווייד כמו שצריך,וגם טוני אלן לא יצליח אם ינסה חח.
    אבל בכל זאת מיאמי יפסידו,כי אין להם שחקנים חוץ מהאסלם,מריון וביזלי שקולעים ועוזרים לווייד.

לגבי המשחק של אורלנדו ובוסטון.
    אורלנדו תיתן בראש.האוורד ידפוק עוד יום של דאבל טריפל[מעל 20 בשתי קטגוריות],ויגמר לסלטיקס תרצף.
    כמובן שתרומה די טובה הוא יקבל מהידו,לואיס ונלסון ואני מאמין שJJ רדיק יתעלה על עצמו ויחליט לשחק ולקלוע

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

טוב ראיתי את המשחק של מיאמי ובוסטון..
    מה לומר לכם..
    עד שלא רואים משחק שבו בוסטון עושה הגנה ראויה.. לא יודעים הגנה מהי..

הם פשוט זיינו את מיאמי.
    lebron אם ראית את המשחק.. היית רואה למה התכוונתי כשדיברתי על וייד.
    הוא קלע קרוב ל-30 נקודות, אבל לא מורגש במשחק בכלל.. לא לוקח סלים חשובים.. עד שהם מקבלים מומנטום הוא שוב נעלם..

בוסטון הובילו בדאבל פיגרס מהדקה השלישית אולי.. באמת היתרון היחיד שהיה למיאמי במשחק היה 2-0..
    ומאז שהיה 18-8 מיאמי לא הצליחו לחזור להפרש חד ספרתי..
    רבע ראשון הכי גרוע של מיאמי העונה.. 29-10..
    רבע שני גרוע גם כן 57-34..
    למעשה אפשר להגיד שמהרבע הראשון המשחק היה כמו ג'רבג' טיים אחד גדול.
    מיאמי בכלל לא הראו מאמץ קבוצתי.. נראה לי שמריון קלע 2 או 4 נקודות.. היחיד שפגע חוץ מוייד היה קוק.

משחק גדול של אדי האוס..
    הוא קבע שיא עונתי חדש לעצמו.. או שזה שיא אישי של 25 נק'..
    עוד שיא חדש שהוא קלע 6\7 שלשות ברבע אחד.. וסה"כ 20 נק' ברבע השני רק להאוס..

אם מישהו אמר שריי אלן לא יודע לשמור.. וואלה מה שהוא עשה לבד לוייד.. :|
    לא להסתכל בכלל על הנקודות של וייד.. כמו שאמרתי הוא בכלל לא הורגש במשחק של מיאמי..

פרקינס שחזר מפציעה נתן בלוקים מתחת לסל לכל עובר ושב.. קצת מאוד נקודות בצבע למיאמי.. בוסטון פשוט אילצו אותם לזרוק זריקות קשות מרחוק.. גם זריקות קלות מרחוק לא הצליחו..

אם תסתכלו על סטאטים תראו אולי שיא חדש באיבודי כדור לבוסטון.. היו כל כך הרבה.. רונדו היה היפראקטיבי לא יודע מה קרה לו..
    מסר מסירות על מגרש שלם.. פתאום פגעו לו כדורים ברגל :| לאלן הכדור החליק איזה פעמיים..
    איבודים נורמלים היו מובילים כאן למשחק שמיאמי היו רוצים לשכוח עוד כמה שנים טובות..

בוסטון נוסעת לאורלנדו היום במצב רוח מרומם עם שחקנים חמים..
    שם יהיה פייט לדעתי שם.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

התלבטתי אם להישאר ער ולראות,אבל בסוף נרדמתי מעייפות.

בכל מקרה,לפני הסטטיסטיקה,רק דקואן קוק עזר לווייד עם 20 ומשהו נק',ואחרי היה ביזלי עם איזה 12.
    וזה רע.כשהאוס קולע 25,ואלן 31[אם אני לא טועה] וגם גארנט מצטרף עם איזה 16-18 וככה גם פירס,מי יעצור אותם.

בוסטון נוסעים לאורלנדו עם מומנטום ענק.נראה איך הם יצליחו להביא אותו לידי ביטוי מול סופרמן וחבריו חח

לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ

לפי הצצה בבוקס סקור ראיתי שרק בגלל הרבע ה1 מיאמי הפסידה,שאר הרבעים היו יחסית שקולים.

מריון שיחק 8 דקות בגלל כאב במפשעה מה שגרם לכך שכנראה ביזלי-ההוא שהיה עם 25 12 במכללות(טחח), שמר ונשמר רוב המשחק על גארנט,וזה..לא כוחות,הוא סיים עם 17 11.

האסלם בכלל זרק רק 3 זריקות וזה כנראה בגלל ההגנה של בוסטון,צ'למרס היה כרגיל עם אחוזים גרועים עם 3-9.

ואסף,הוא לא יכול לעשות יותר מדי כשהכדור לא אצלו,שמתי לב שמיאמי מתחילים מהלך ככה-צ'למרס מוביל כדור עד הקשת של ה3 באמצע,וייד בינתיים נמצא בצבע וחותך לצד שמאל של צ'לרמס שמוסר לו. מה שאני משער שקרה זה שוייד חיפש למי למסור וכשהוא מסר השחקנים פשוט לא הגיעו למצב של זריקה(ככה היה שהם שיחקו מול קליבלנד,השחקנים פשוט נתקעו עם הכדור כי הם לא יכולים לייצר לעצמם מצבי זריקה).
    וייד לא אשם בזה שהשחקנים סביבו לא טובים,אם היו סביבו שחקני חמישייה וספסל סבירים(כל השחקני חמישייה שלו מתאימים לD ליג) המצב של מיאמי היה הרבה יותר טוב.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

עזוב נו זה לא משנה.
    שחקן גדול הוא לשחקן ענק כשהוא הופך את השחקנים מסביבו לגדולים כמוהו.
    זה לא הומצא אתמול.
    למה בלי לברון מה היה בקליבלנד? כלום.
    השחקנים איתו טובים? אולי רק ווסט יש לו כשרון.. ומו ווילאמס גם אחלה שחקן בעצם.

מה שאתה אומר.. זה תירוץ שוייד היה נותן.. להגיד שאלה סביבו גרועים..
    כי יש לו שחקנים בינוניים סביבו.. אתה לא יכול להגיד שמריון, האסלם, צ'למרס וקוק לא טובים..
    חחח זה טיפשי להגיד את זה.
    שיקאגו בחמישייה גרועה יותר לא נראית ככה.
    אני מסביר לך שאני ראיתי את המשחק וזה לא הרבע הראשון.
    כל המשחק היה משחק עלוב של מיאמי, פשוט אחד המשחקים הגרועים שראיתי.

לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ

עד שמו וויליאמס הגיע קליבלנד הייתה במצב של מיאמי-באיזור ה50% ניצחונות,
    ואתה לא יכול להגיד שללברון לא היה עם מי לשחק,לארי יוז עבר לקליבלנד אחרי עונה של 22 נק',שם לברון הפך אותו לשוטר(למעשה כל שחקן בקבוצה עמד וחיכה שלברון ימסור לו),כי עד שמו הגיע לברון רוב הזמן החזיק בכדור, הרכז שלו היה מוסר לו ברגע שעבר את החצי,ולברון היה זה שהתחיל את המהלכים,וזה רוב הזמן היה חדירה של לברון פנימה והוצאה לשחקן שעמד ב3 או שאם לברון לא היה מתחיל התקפה השחקנים היו מתמסרים ביניהם עד שהכדור היה מגיע אליו והוא היה מחליט מה לעשות-לחדור ולנסות לקלוע או למסור.

השנה לברון הביא לוויליאמס לרכז,וזה מתבטא בשטף משחק ההתקפה של קליבלנד.

ועם כל הכבוד-מריון חי על משחק ריצה,בפיניקס כל מה שהוא היה צריך לעשות זה לרוץ ולחכות לכדור מנאש,במשחק עומד-כמו של מיאמי הוא לא יעיל ובגלל זה הממוצע שלו ירד מ18 נק'(הממוצע בפיניקס) ל13 נק' במיאמי.מיאמי עשו טעות שלא עשו עליו טרייד בתחילת השנה.
    צ'למרס הוא רוקי, הוא מרבה להחטיא זריקות,בכל קבוצה אחרת הוא היה עולה מהספסל.

וכמו שאמרתי מקודם-
    הסנטר של מיאמי הוא האסלם-שחקן בגובה 2 מטר(בסדר 2.03) הוא נחשב נמוך לעמדה של הPF-העמדה בה הוא משחק,כל קבוצה עם סנטר בגובה סביר(2.10) יכול לחגוג עליו-כמו יאו מינג שבמשחק האחרון מול מיאמי קלע את כל ה12 זריקות שהוא לקח. אז אם הPF שלך הוא הסנטר,אז הSF שלך יהיה הPF-במקרה הזה זה מריון שגם הוא 2 מטר(2.01)

עם רכז רוקי,סנטר נמוך וספסל גרוע אי אפשר להגיע רחוק.
    נערך לאחרונה על ידי LeBron; 22-01-2009 בשעה 17:42.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

יש למיאמי את ג'מאל מגלור בתור סנטר,אבל בקושי משתמשים בו.
    והוא גם לא פותח אצלם.

SteelSeries
    שם פרטי
    r0i coheN
    לייקים
    5
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    willson. #1

מיאמי ינצחו ואורלנדו יפסידו,שם כסף

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

מיאמי הפסידו וגם אורלנדו. >.<"

המשחקים כבר היו.
    נעול

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,005 | הודעות: 8,151,587 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect