אני אומר ש - infinsy 2008
F.c Maccabi Haifa
אני אומר ש - infinsy 2008
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
|
|
זה לא המקום לדיונים :|
מועבר למוזיקה כללית.
Metallica-The Day That Never Comes
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ColdPlay-Viva La Vida
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
jason marz i'm yours
למרות זאת אני גם חולה על
monsoon של tokio hotel
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Fall Out Boy - America's Suitehearts
:]]
Fall Out Boy - America's Suitehearts
גם אני אומר
אני חושב שזה 2008
INFECTED MUSHROOM-BECOMING INSANE
מצטער אם יש שגיעות כתיב
אני לא שומע כל כך שירים חדשים שיוצאים כאילו אני מעודכן בשירים רק בעברית חדשים שיוצאים וזה לעיתים רחוקות אני שומיע בעברית אז נגיד של ש ישראל בר און לחיי חיים טובים יותר למה זה השיר היחידי בעברית שאני שומע שיצא לא מזמן xD