קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 12:35
  2. בקשר לאורך איבר המין - לא תאמינו
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-10-2006, 03:15
  3. (קונה) מדריך להגדלת איבר המין (מומלץ של XXL)
    על ידי מלך הלשון בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 23:34
  4. שאלה על איבר המין הגברי
    על ידי KaPaRa בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 21:12
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

לינקיית ייעוץ מיני! כל המידע על איבר המין הנשי והגברי! סיכום אשכולות

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ברירת מחדל לינקיית ייעוץ מיני! כל המידע על איבר המין הנשי והגברי! סיכום אשכולות

אל תכנסו לזה זה ממש מיותר, גדול או ממוצע, בסופו של דבר כולם עומדים ויש להם מטרה אחת, אל תתנו לזה להכנס לכם יותר מדי לראש.

הגודל הממוצע לאיבר מין בזקפה הוא 13-15 ס"מ, והיקף של 11-12.5 ס"מ, זה ממידע שנלקח מסקרים בכל העולם, האשכול הזה מרכז המון מידע בנושא, תקראו ותפנימו, כדאי שתכנסו לנושאים עצמם (ע"י לחיצה על החצים הקטנים ליד תחילת הציטוט) ותפנימו את מה שכתוב שם.

מספר ציטוטים - תקראו את כל הציטוטים, אתם תרגישו הרבה יותר טוב וזה יעלה לכם את הבטחון.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    עם 13 ס"מ הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואין סיבה לפחד או לדאוג, בחורה לא מרגישה הבדל בין 13 ו15 ס"מ מבחינת האורך, דבר נכון
    למה היית מתבייש? מה היו אומרים לך?

עכשיו בואו אני אגלה לכם סוד, בכל האינרטנט רצות שמועות שאורך הנרתיק של בחורה הוא 8-10 ס"מ, וזה ממש לא נכון, נקודת הג'י של הנשים נמצאת בחלק העליון של הנרתיק בערך במרחק של 6-8 ס"מ מהפתח, יש הרבה מאוד תגובות שקראתי באינרטנט של אנשים שהם באמת חסרי ידע ופשוט העתיקו את המידע שהוא כמובן ללא כל ביסוס, איך בחורות יכולות לקבל 20 ס"מ? יש ויש, יש בחורות שאי אפשר להכניס להן יותר מ13 ס"מ, אפשר לעבור את הנרתיק ולהגיע גם לנקודות שנקראות ה cervix ויש בחורות שמתגרות גם כשקצה האיבר נוגע להן ב CDS שזו נקודה שנמצאת בחלק האחורי של איבר המין הנשי, רוב הנשים לא חוות דבר כזה בחייהן כי פיזית לא ניתן להגיע לנקודה הזו אצלהן, זה משתנה מאחת לאחת.

מה שאני בא להגיד לך, שיש המון אנשים עם איברים קטנים משלך, אתה איפה שהוא בתוך הממוצע, תגיד תודה, ותתחיל לפעול, אני מבטיח לך שאף אחת לא תחשוב שזה קטן ואתה יכול לספק כל אישה עם גודל כזה, אישה צריכה חיכוך, היא לא צריכה אורך, ככל שהאיבר עבה יותר האישה תהנה יותר, כמובן עד מידה מסויימת, כשההנאה הופכת לכאב, ככה גם אחד עם 10 ס"מ ואיבר עבה יכול להסתדר בצורה מעולה.

סתם שתדע משהו כמו 3-4 משתמשים שלחו לי בפרטי שיש להם פחדים, והן מרגישים חוסר בטחון בגלל האיבר שלהם (הכי גדול מביניהם היה עם 13 ס"מ והכי קטן עם 11), לכולם המלצתי לנסות לשכב עם מישהי ואז להחליט, לזה עם ה13 הייתה חברה והוא הלך ולמד כל מיני דרכים לגרות אותה וכו', ושתבין, היא לא הייתה בתולה והיא שכבה עם 2 בנים לפניו, כשהוא שכב איתה היא אמרה לו שהיה לה ממש כיף, היא גמרה פעמיים לפי מה שהוא סיפר, והוא היה מאושר עד הגג (הוא היה בן 20 ד"א, כן בן 20 ובתול.) כל מה שהוא החמיץ עד גיל 20 אתה יכול להתחיל ולקבל, אתה יותר צעיר ממנו, בפעם הבאה שתיהיה לך הזדמנות אל תפספס, תבוא עם בטחון ותדע להשתמש באיבר שלך כי זה הדבר הכי חשוב, אישה תמיד תעדיף גבר עם איבר 13 ס"מ שיודע מה הוא עושה איתו (וזה כבר סיפור אחר לגמרי) על פני גבר עם איבר 16 ס"מ שמה שהוא עושה זה רק להכניס ולהוציא בלי הפסקה.

עוד דבר, מהניסיון האישי שלי, כשנסעתי עם חברים לאילת היה לנו קטע עם כמה בנות, ויצא מצב שאני ועוד חבר שכבנו עם 2 בנות בחדר שלהן, ביחד, הן היו בערך בנות 19-20 ואנחנו אמרנו שאנחנו בני 20 (היינו בני 17), קיצר אפשר היה לראות שלחבר שלי יש איבר יותר קטן משלי(ואני חייב לציין שהוא היה כבר עם לפחות 10 בנות במיטה ויש לו הרבה יותר ניסיון ממני) הוא אמר לי בעצמו שיש לו 13.5 ס"מ ואין לו בעיה עם זה(לשתינו יש פחות או יותר אותו עובי.. בדקנו חח..), שתבין כשאני שכבתי עם אחת הבנות היא נהנתה והכל אחרי זה התחלפנו ואין ספק בכלל שאותה בחורה שהייתה איתי נהנתה באותה מידה גם איתו ואפילו יותר, איתי היא לא גמרה ואיתו כן אבל אי אפשר לדעת כמה זמן לוקח לה בדר"כ לגמור או מה מדליק אותה שהוא עשה..
    זו שעברתי אליהה גמרה איתי וגם איתו.. ואני בטוח שמה שהוא עשה עם השניה בחיים לא עשו לה קודם, אבל כאן נכנס כבר הניסיון שלו, הגודל ממש לא שינה לה ותאמין לי שמה היה באותו לילה אני לא אשכח בחיים, יום אחרי זה חבר שלי היה שוב עם זו ששכבתי איתה ראשון ובאותו הלילה הוא לא חזר לחדר שלנו.. באותו הלילה הבנתי באמת שאין הרבה הבדל אם יש לך 16-17 ס"מ או אם יש לך 13-14 ס"מ.. ואלו עוד היו בנות מנוסות.. הניסיון משחק תפקיד חשוב מאוד והרבה ממה שאני יודע היום למדתי ממנו.
    ד"א החברה הנוכחית שלו חושבת בכלל שיש לו 16, כי זה מה שהוא אמר לה(ואני לא מבין למה הוא אמר לה את זה בכלל), היא פשוט לא יכולה לדעת את האמת אלא אם היא תיקח סרגל ותמדוד, אין בת שתוכל להעריך תוך כדי הסתכלות הבדל של 2-3 ס"מ, ובלתי אפשרי לדעת שיש לו 13.5 רק מלראות, צריך להשוות למשהו אחר בכדי למצוא הבדל.

שיהיה לך בהצלחה, ההודעה נכתבה בכוונה ממשתמש אנונימי כי אחרי זה אני מקבל המון הודעות בפרטי, עדיף שתכתבו בפורום ותעזרו בשירותיו, אני לומד סקסולוגיה ומוכן לעזור למי שצריך, בתוך כותלי הפורום.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    כל מי שנכנס למתבגרים ורוצה דרכים לשפר את הזוגיות שלו חושב שהכל מסתכם בסקס. ובגודל הציוד שלכם..

ואני אנסח את זה יותר טוב..

חשוב יותר איזה גבר מחובר לבולבול שלו ולא איזה בולבול מחובר לגבר..
    מה זאת אומרת?
    עשו מחקר בדרום ארה"ב לבנות בנות 17 - 27
    וגילו שהם טענו שלגברים שהם עשו איתם סקס - שהיה להם בולבול קטטן יותר נחשבו למאהבים טובים יותר - וגברים בעלי בולבול גדול - דווקא נחשבו למאהבים טובים פחות.
    ואפשר גם להבין למה...
    ההוא שיש לו בולבול קטן יותר יודע שהוא צריך לפצות על זה - ולכן הוא מחבק מנשק מלטף מתכרבל במיטה עושה מסא'ז, יורד יותר, מבשל, קונה מכתבי אהבה, עושה סרנות ומנסה ככל האפשר להרשים את בת זוגתו ולכייף איתה.
    וההוא שיש לו 30 ס"מ רק מוריד את המכנס ועשה "נה נה בננה"

הוא חושב ש"עם כזה ציוד לא צריך כלום" .
    לא צריך לחבק לא צריך ללטף לא רואה אותה ממטר!
    והדפוק חושב שזה בסדר אבל לא .
    בנות לא מחפשות כמה ארוך יותר יותר טוב..
    [אמנם זה נחמד יפה וגם נעים בפנים חחח]
    הם מחפשות יותר את המשחקים המקדימים את הרגישות העדינות..
    העוצמה, ולא סתם נה נה בננה עם בולבול.
    ...

ציטוט נכתב במקור על ידי CompleX צפיה בהודעה
    גודל לא גודל.. זה לא משנה זה פחות או יותר הממוצע...
    אל תסתכל על מה שרשום בדפי הפורום כל אחד אנונימי כותב על אורכו המופלג של מערכת כליו... (חאאאארררטטטהההההה).

קודם כל תיהיה שלם עם עצמך זה הכי חשוב זה מה יש.
    דבר שני בחורות לא תמיד מעדיפות "גדול"... זה לא סצנות פורנו פה... (למרות שגם בהם הכל זיופים)..
    חלקן גם יפחדו אם תוציא להם בפתאומיות מהמכנס 22 ס"מ של מפלצת יורקת ....

בקיצור.. זה לא הכלי זה התרגיל (אפילו שלא מתחרז).

אל תחשוש משום מגע...
    תיהיה בטוח בעצמך זה הכי חשוב.
    ותלמד איך לעשות שזה יהיה הסקס הכי טוב שהיה לה...
    ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    סתם טיפ לכל הצעירים כאן, אתם רוצים למצות את ההתפתחות שלכם? (גם מבחינה מינית)
    תאכלו טוב, ותישנו טוב, אלו 2 הדברים הכי חשובים, במהלך שינה הגוף מפריש הורמון GH (הורמון גדילה),
    אם תקפידו על 2 הדברים האלו, ולא תעשו דיאטות כאסח, תמנעו מלישון וכו', תוכלו להיות בטוחים שמיציתם את פוטנציאל ההתפתחות הפיזי \ מיני שלכם מבחינה גנטית, אז 2 כללים חשובים, לאכול טוב, ולישון טוב.

ותדעו, זה באמת לא משנה ובמיוחד בגילאים כאלו, אם יש לכם 13-14-15-16, מה שמשנה זה אם יש לכם בטחון, תאהבו את עצמכם, כי זה מה שיש, אל תתייסרו ממה שאין, תלמדו לחיות עם מה שיש.

שבת שלום לכולם.
    מידע שימושי -
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...11#post2174611

מידע מדעי \ רפואי -
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...67#post3321667

"להציד את הידיים שלה חזק באיבר המין שלה"

שמע, בלי להעליב אותך, קראתי פה הרבה תגובות שלך על מחקרים ללא ריפרנסים ותגובות שהן פשוט מטעות ולא נכונות, פשוט חבל שאתה מטעה ככה אנשים, אני אומר לך את האמת, מה שכתבת פה הוא נכון חלקית, אישה נהנת יותר מתחושת מליאות בוואגינה שלה, "יכנס רחוק"? אתה יודע שיש את ה CDS שלא ניתן לעבור, אתה לא הולך להגיע לה לגרון, גם אם היה לך מטר וחצי, תפסיק עם התגובות האלו, הרבה ממה שאתה כותב זה שטויות, תקרא ותיהיה בטוח בעצמך לפני שאתה מגיב ובטח שלא באתרים ישראלים, אנשים מחרטטים חופשי, גם רופאים ואין על זה פיקוח בכלל, אוסף של בולשיט רפואי.

שמע, לפותח הפוסט, אתה עוד צעיר, יש לך עוד מס' שנים להתפתח, בינתיים אתה יכול ללכת לאנדוקרינולוג ולבקש בדיקת הורמונים, תסביר לה\לו את הבעיה ואם יש בעיה הורמונלית שגורמת לעיכוב בהתפתחות המינית היא תטופל, במידה ואין בעיה היא תגיד לך בידיוק עד מתי אתה אמור להתפתח ואם בכלל התחלת או סיימת את ההתפתחות המינית שלך.

אל תדאג מהגודל, אם מישהי תשאל תגיד לה שיש לך 15 והיא לא תתווכח, בנות לא שמות לב לזה הן רואות אותו מהצד ולא יכולות להבדיל בין 12 ל 14 ס"מ, קיצר אל תדאג ותרגיש טוב עם עצמך, לך תנסה את הכלי שלך לפני שאתה נכנס לפרנויות.

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ברירת מחדל שפיכה מהירה \ מוקדמת - כל המידע.

אחת הסיבות העיקריות לשפיכה מוקדמת היא חרדה מסויימת, רוב הגברים חווים חרדות או פחדים לפני ובמהלך קיום יחסי המין, חשיבה יותר מדי על עניין הגודל, האם תספק אותה, האם היא תיהיה מרוצה וכו'

שפיכה מוקדמת היא תופעה שכיחה אצל גברים, הגורמת לתסכול רב להם ולבנות זוגם. ממה נובעת התופעה וכיצד ניתן לטפל בה? לידיעתכם, זה מאוד פשוט מאוד -
    http://www.beok.co.il/SelectedArticl...ArticleID=5759

יש לי הרגשה שמוח כמו שלך מסוגל לגמור 500 פעם במכה

ולאותו בחור שרואה הרבה פורנו, תקרא את כל המידע ברשת על שפיכה מהירה ותלמד להתגבר על הרצון לגמור, אתה צריך ללמוד לעצור לפני הנקודה שאין ממנה חזרה, זו הנקודה שאתה מרגיש שאתה עומד לגמור, ממש שם אתה חייב לעצור, לנוח ולהתאושש, עוד דבר, אתה צריך לעשות קיגלים הפוכים, מה זה? דבר ראשון קיגל זה שאתה מכווץ את שריר ה BC שלך, ומה זה? זה השריר שדוחף את נוזל הזרע החוצה.

כשאתה משתין, ועוצר, אתה מרגיש שאתה מכווץ שריר נכון? זה בידיוק השריר שעליו אתה צריך לתת את הדגש, תעשה כל יום 50-100 קיווצים כאלו ותנסה להחזיק כל כיווץ כמה שיותר זמן, זה חשוב ובריא למיניות של כל גבר.

אז מה זה בעצם קיגל הפוך? זה שאתה במקום לכווץ את השריר, מנסה לדחוף אותו למטה, (כשאתה מפליץ או מכווץ את התחת אתה דוחף את השריר הזה כלפי מטה, כן..) ברגע שאתה מרגיש שאתה עומד להגיע לנקודת שממנה אין חזרה (PONR - point of not return) אתה צריך להתחיל לעשות קיגלים הפוכים וקיגלים רגילים כדי לשלוט בדחף שלך לגמור, כן זה קשה, אבל אתה צריך לעשות את זה, והרבה פעמים במהלך אוננות, תתאמן ותראה שאתה תיהיה מסוגל להגדיל את משך הזמן שלוקח לך לגמור.

דרך אגב, תרד קצת מהפורנו, לא צריך להגזים, זה לא בריא למוח, אתה מתרגל לדבר שאחרי זה יכול להפריע לך בעתיד כשתגיע ליחסי מין מלאים, תתאמן עכשיו ושיגיע הרגע הזה תוכל להחזיק הרבה זמן.

ד"א כשאתה עושה את זה, אל תחשוב על כלום, תתרכז רק בעצמך, אל תתרכז בשום דבר מסביב ותנסה לשמור על מחשבה נקייה.
    פתרונות לשפיכה מוקדמת -

לך לרופא ותבקש ממנו תרופה שאחת מתופעות הלוואי שלה היא הארכת זמן השפיכה, התרופה צריכה להיות מסדרת ה SSRI, הוא יסביר לך בידיוק איך להשתמש, באיזה מינון וכו', עם הכדורים האלו אתה יכול להגיע למצב שתה גם תגמור אחרי 40-50 דקות, אלו כדורים נוגדי דיכאון, שאחת מתופעות הלוואי שלהם היא שפיכה מאוחרת.

ציטוט של עידן מליצ'ר מפורום תפוז,
    הבעיה השכיחה ביותר בתחום התפקוד המיני של גברים צעירים היא פליטה מוקדמת. זו בעיה נפוצה ומטרידה, שהסובלים ממנה חשים את עצמם מבודדים ומאוימים מסיום הקשר וכתוצאה מכך ונוטים להימנע מלדבר על הנושא, ואף נמנעים מקיום יחסי מין ומיצירת קשרים.

לתופעה יש פתרון באמצעות תהליך לימודי קצר ואפקטיבי, ואפשר להתגבר עליה תוך חודשים ספורים. בשלב הטיפולי הראשון מתמקדים בפן הפסיכולוגי, הגורם לשפיכה המוקדמת, ובתרגילים העוזרים בהכרת התחושות שלפני השפיכה. בעזרת התרגילים לומדים למנוע את אי השליטה בשפיכה. בסוף התהליך מגיעים אל המגע הפיזי ומתרגלים עם בת/בן הזוג "על רטוב", באופן שבו שולטים בתחושות ובכך פותרים את הבעיה.

פתרון נוסף הוא שימוש בחומרים מאלחשים, אותם מורחים מתחת לעטרת הפין (מתחת לכובע) כרבע שעה לפני קיום יחסי מין. הפחתת התחושה מקהה את הרגישות באיבר ומעכבת את השפיכה.

דרך נוספת היא שימוש בכדורים נגד דיכאון ממשפחת ה-SSRI, אשר אחת מתופעות הלוואי שלהם היא עיכוב השפיכה. בימים אלה נערכים מחקרים לגבי תרופה, אשר תיועד ספציפית לעיכוב שפיכה (בדומה לכדורים המיועדים לזקפה). כולי תקווה שעד שנת 2006-7 ייצאו כדורים אלו ויתנו מענה ומזור לכל "הזריזים" שבינינו.
    קיצר זה יעזור לך, אבל תזהר לא לקחת יותר מדי כי אפשר גם להתמכר לזה..

אני אישית חושב שזה פתרון מהיר אבל לא הכי חכם, אתה באמת לא תגמור אבל אני לא חושב שכדאי להכניס את הכדורים למערכת הגוף.. ככה שאני נגד זה.

כל אחד עושה מה שנראה לו בסופו של יום..

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ברירת מחדל F A Q - שאלות נפוצות.

נושא שחבל לבזבז עליו זמן בפורום, אלא אם זה באמת משהו רציני.

גודל איבר המין הגברי - (המיטב)

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=424610

שפיכה מהירה - (המיטב)

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=424614

מידע על נקודת ה G -

http://www.iatraf.co.il/showpost.php...43&postcount=1

גמירה נשית \ אורגזמה (המיטב)

זה לא נדיר בכלל, תלוי כמה היא חרמנית ומגורה עוד לפני האקט, זה ממש לא נדיר שמישהו גומרת מסקס יבש, זה דומה מאוד לאוננות, וכנראה שהסיטואציה בכלל הביאה אותה לסף מסויים, החיכוך, הריגוש ורמת החרמנות הביאו אותה לגמור מהר.

נשים יכולות לגמור מס' בלתי מוגבל של פעמים, אבל יש הבדל בגמירה הנשית, יש גמירה ואג'ינלית(מהנרתיק), ויש גמירה קליטורית(מהדגדגן) רוב הנשים גומרות משילוב של מגע ב2 האזורים, חדירה וחיכוך בדגדגן תוך כדי.

מישהי שמסוגלות לגמור אך ורק מחדירה, ללא מגע בדגדגן בכלל, יכולה לגמור מס' בלתי מוגבל של פעמים - עד שהן מגיעות לסף החרמנות או "איבדון חושים"(ושאף אחד לא ינסה להתווכח על זה, נמאס שילדים בני 12-16 ברשת ממציאים עובדות על איברי מין ודברים שקשורים בסקס), כשמגע בדגדגן מדי פעם יעלה בחזרה את סף החרמנות שלה, מדובר במרכז עיצבי מאוד שאם יודעים איך ניתן לגרות אותו כמעט עד כדי עילפון של האישה, כן, הגמירה הנשית היא עוצמתית הרבה יותר מגמירה של גבר, שגם אותה ניתן להעצים מאוד ולהנות ממנה הרבה יותר אם יודעים איך.

עכשיו כולם קופצים וחושבים לעצמם, למה איתי זה לא קורה לא? אז ככה, סקרים מצביעים על כך שלא יותר מ30% מהנשים מסוגלות לגמור מחדירה בלבד ועוד מס' פעמים ברצף, ז"א שמתוך 100 נשים, סה"כ 30~ מסוגלות לגמור ככה. יש אחוז לא מבוטל של נשים שלא גמרו פעם אחת בחייהן ולא יגמרו גם.

ברמת העיקרון זה תלוי ברמת הבשלות של האישה, במצב הנפשי (מאוד), בהרגשה ובאיך שאותה בחורה מרגישה עם עצמה ועם הסיטואציה.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ברירת מחדל מס' עובדות על איבר המין הנשי, דגדגן, נקודת ה-G ועוד, מומלץ להכנס - עודכנו התמונות

אוקיי,
    (בסוף ההודעה תמצאו אתר באנגלית עם הרבה מידע שאני אישית למדתי ממנו המון)
    אני אתאר לכם כמה דברים שאני בטוח שרובכם כבר יודעים,
    החלק שאחראי על הריגוש בווג'ינה (איבר המין הנשי), הוא הדגדגן, הכל מתחיל ונגמר שם?, לא בידיוק, הכל מתחיל במוח, בידיוק כמו אצל גבר, ברגע התעוררות מינית החלק הראשון שמתניע את העסק הוא הדגדגן.

מה הוא הדגדגן?
    הדגדגן הוא מעין רקמה מלאת קצות עצבים, עגולה וקטנה (בגודל אפונה בדר"כ) בחלק העליון של איבר המין הנשי, בידיוק באמצע השפתיים, הדגדגן תנפח קלות ומבצבץ ברגע שהאישה מתחילה להיות חרמנית, ובעצם מתחיל תהליך של התעוררות מינית, אז מה זה אומר בעצם? סתם שתדעו, הדגדגן, הוא כמו איבר המין הגברי, הוא מתמלא בדם וזו הסיבה שהוא גודל בעת ריגוש מיני, בידיוק כמו אצל הזכרים, רק שאצל הנשים מדובר בגירסא מיניטורית יותר, נשים רבות שלא מגיעות לאורגזמה, כמו אצל גברים, סובלות מכשל בתפקוד המיני של הדגדגן, יש אי יכולת פיזית של הדגדגן להתנפח ולכן קשה לה מאוד להנות או לגמור בכלל, ההורמון שאחראי על התמלאות הדגדגן בדם הוא PGE-1, בידיוק כמו אצל הגברים, ד"א, גבר שלא יכול בשום אופן להגיע לזקפה ויקבל זריקה עם ההורמון PGE-1 יקבל זיקפה מיידית, בלי קשר אם קיים ריגוש מיני או לא, כנ"ל אישה, שתקבל זריקה של PGE-1 לתוך הדגדגן, הוא יתפח במיידית, והיא תוכל להנות, זה גם הטיפול לנשים שמסיבה פיזית לא מסוגלות להגיע לריגוש מיני והדגדגן שלהם לא מתמלא בדם באקט מיני.
    תמונה שתעזור לכם לאתר את הדגדגן

תמונה מציאותית שממחישה את מיקום הדגדגן: (יש לציין שזוהי תמונה אמיתית של איבר מין נשי ואם אתם לא בני 18 ומעלה אל תלחצו על הקישור - הכניסה באחריותכם בלבד.)
    http://www.the-clitoris.com/x/qa/qa_2.jpg
    Clitoral glans - ראש הדגדגן.

אז מה למדנו עד עכשיו? הדגדגן מתניע את העניינים, אבל חשוב מאוד לשמור על אווירה נעימה, כי המוח הוא האיבר שבעצם יכול לכבות הכל בשניה, כל האווירה תמחק והריגוש המיני יעלם.

גודל איבר המין הנשי ומורכבותו
    גם לאיבר המין הנשי, ואני מדבר עכשיו על הנרתיק עצמו, יש גדלים שונים, מבחינת עומק הנרתיק וכמובן מבחינת הנפח הכללי, יש בנות עם איבר צר ועמוק, ויש בנות עם איבר רחב וקצר, הדבר משתנה מאחת לאחת, יש הרבה מאוד תגובות ברשת עם עובדות כאלו או אחרות שאומרות שעומק הנרתיק הממוצע הוא X או Y ס"מ, ואלו שטויות, ממש הבל, לא נעשה מחקר (מדעי) אחד עד היום שחקר את את עומק או רוחב איבר המין הנשי.

Kegels - קיגלים ומשמעותם
    נשים לעומת גברים יכולות לכווץ אז איבר המין שלהן, דבר שיגרום להן להנאה מוגברת בעת קיום יחסי מין, נשים יכולות להתאמן בכיווץ איבר המין בעזרת תרגילים שמחזקים את רצפת האגן, בידיוק כמו שגברים יכולים לשמור על זקפה ועל תקינותה בעזרת "קיגלים" כך יכולות גם נשים, מדובר בכיווץ השרירים שאחראיים על רצפת האגן, בעיקרון כשאתם משתינים (נשים וגברים כאחד) אתם יכולים לעצור את מתן השתן, בעזרת כיווץ שריר מסויים, זה השריר שאותו אנחנו מחפשים, מחקרים מצאו ש50-100 כיווצים של השריר הזה בכל יום יכולים להביא לזקפה חזקה ובריאה יותר ולווג'ינה הדוקה \ צמודה יותר, דבר שיביא להנאה מוגברת ביחסי מין, לנשים וגברים כאחד, מומלץ מאוד לנשים אחרי היריון לבצע הרבה קיגלים בכדי לשחזר את גודל איבר המין שנמתח מאוד אחרי הלידה.

תמונה שתעזור להסביר קצת - ברגע שהאיזה מכווצת את שריר ה PC אתם יכולים לראות איך ה Vagina - איבר המין הנשי, מתכווץ.

אזורים נוספים באיבר המין הנשי
    (Cervix \ CDS)
    אז הנרתיק מגיע בהרבה מאוד צורות וגדלים, בידיוק כמו אצל הגברים, אין טעם לנסות להעריך מס' ועומק מסויים, יש נשים שמסוגלות לקבל איבר מין באורך 20 ס"מ ויש נשים שלא מסוגלות לקבל יותר מ13 ס"מ בכלל, פשוט מאוד תקרת הווג'ינה עמוקה יותר \ או שלא, ד"א, הנרתיק הוא לא הסוף, יש עוד 2 נקודות בדרך שעליהן עוד נדסקס, מדובר בכניסה לצוואר הרחם, או באנגלית ה cervix וכמובן ה CDS- Cul-De-Sac, שהוא חלק עמוק מאוד באיבר המין הנשי ואותו ממש אי אפשר לעבור, יש נשים שאוהבות את ההרגשה של איבר שנוגע להן ב CDS ויש נשים שממש לא אוהבות את זה, בכל אופן ברגע שתגיעו ל CDS תרגישו משהו קשה, לא בכל תנוחה ניתן להגיע לשם, תמונה שווה 1000 מילים
    Vaginal Opening - פתח הואג'ינה
    Clitoris - דגדגן
    Bladder - שלפוחית
    Cervix - צוואר הרחם

מהתמונה ניתן להבין בערך איפה נמצא ה CRVIX והCDS, יש נשים שיכולות להגיע לאורגזמה מחיכוך ב CDS שלהן, אך מצד שני נשים רבות מרגישות לא בנוח כשאיבר המין נוגע באיזור והדבר מכאיב להן.

הCervix - פתח צוואר הרחם הוא אזור שיותר קל להגיע אליו כשהאישה במצב קצת פחות מגורה, כמו ה CDS, יש נשים שיאהבו את ההרגשה ויש שלא, בדר"כ אתם תרגישו שאתם פוגעים במשהו שהוא קשה יותר מהמרקם שבפנים, אני ארחיב על כל נושא ה CDS \ Cervix באשכול חדש.

נקודת ה-G - Gspot
    דבר שעוד לא נגענו בו ונקרא נקודת ה G, נמצא הרבה יותר קרוב לפתח הואג'ינה,
    משהו כמו 5-7 ס"מ מפתח הואג'ינה (יש יגידו 6-8) כמובן שזה משתנה מאחת לשניה, אבל ברגע שהעניינים יתחילו להתעורר, תכניסו אצבע, ותרגישו רקמה ספוגית שהיא קצת שונה בחלקו העליון של הנרתיק, הנקודה הזו תגדל יותר ויותר ככל שתשפשפו אותה, זוהי נקודת ה G, היא בערך בגודל של חצי זית וזה מה שבאמת עושה את ההבדל, שילוב של גירוי בנקודת הG וגירוי של הדגדגן יביא את האישה שלכם לאורגזמה כמעט בוודאות.

יש נשים שעוברות ניתוחים להגדלת נקודת ה G, מזריקים חומר שדומה לסיליקון ובעצם מגדיל את נקודת הG ובקיום יחסי מין הנקודת מגורה בצורה הרבה יותר חזקה, וכמובן שהאוגרזמה שלהן חזקה הרבה יותר, שוב ברגע שאישה מגורה בצורה נכונה, אין שום סיבה לעבור פרוצדורות שכאלו, נשים שעוברות פרוצדורות שכאלו הן פשוט נשים שהגברים שאיתן לא משקיעים מספיק ביחסי מין.

הנה תמונות שיעזרו לכם לאתר את ה G SPOT

פשוט תגרו את האישה שלכם, תשכיבו אותה על הגב, תכניסו אצבע ותתחילו לשפשף בעדינות את החלק העליון (תקרה) של הנרתיק, לאט לאט אתם תרגישו את האזור, תתמקדו בו ותראו איך האישה שלהם נכנסת למצב של איבדון חודשים, רצוי לשלב גירוי בכל הגוף, בדגדגן ובנקודת ה G בכדי להביא למקסימום את ההרגשה.

זה האתר שדיברתי עליו בתחילת הפוסט -
    http://www.sexualtips.net/

ועוד אתר מעולה,
    http://www.the-clitoris.com

יש כאן המון מידע, על הכל, נשים וגברים(אנטומיה וכו') וכמובן סקס, וכל מה שמסביב.

ציטוט שלי שחשבתי שיכול להועיל כאן,

זה לא נדיר בכלל, תלוי כמה היא חרמנית ומגורה עוד לפני האקט, זה ממש לא נדיר שמישהו גומרת מסקס יבש, זה דומה מאוד לאוננות, וכנראה שהסיטואציה בכלל הביאה אותה לסף מסויים, החיכוך, הריגוש ורמת החרמנות הביאו אותה לגמור מהר.

נשים יכולות לגמור מס' בלתי מוגבל של פעמים, אבל יש הבדל בגמירה הנשית, יש גמירה ואג'ינלית(מהנרתיק), ויש גמירה קליטורית(מהדגדגן) רוב הנשים גומרות משילוב של מגע ב2 האזורים, חדירה וחיכוך בדגדגן תוך כדי.

מישהי שמסוגלות לגמור אך ורק מחדירה, ללא מגע בדגדגן בכלל, יכולה לגמור מס' בלתי מוגבל של פעמים - עד שהן מגיעות לסף החרמנות או "איבדון חושים"(ושאף אחד לא ינסה להתווכח על זה, נמאס שילדים בני 12-16 ברשת ממציאים עובדות על איברי מין ודברים שקשורים בסקס), כשמגע בדגדגן מדי פעם יעלה בחזרה את סף החרמנות שלה, מדובר במרכז עיצבי מאוד שאם יודעים איך ניתן לגרות אותו כמעט עד כדי עילפון של האישה, כן, הגמירה הנשית היא עוצמתית הרבה יותר מגמירה של גבר, שגם אותה ניתן להעצים מאוד ולהנות ממנה הרבה יותר אם יודעים איך.

עכשיו כולם קופצים וחושבים לעצמם, למה איתי זה לא קורה לא? אז ככה, סקרים מצביעים על כך שלא יותר מ30% מהנשים מסוגלות לגמור מחדירה בלבד ועוד מס' פעמים ברצף, ז"א שמתוך 100 נשים, סה"כ 30~ מסוגלות לגמור ככה. יש אחוז לא מבוטל של נשים שלא גמרו פעם אחת בחייהן ולא יגמרו גם.

ברמת העיקרון זה תלוי ברמת הבשלות של האישה, במצב הנפשי (מאוד), בהרגשה ובאיך שאותה בחורה מרגישה עם עצמה ועם הסיטואציה.

קרדיט כמובן לאטרף, אני מקווה שלא יעתיקו את זה כי לקח לי המון זמן לרשום את זה, אני עוד אעדכן את הנעוץ הזה הרבה פעמים, אני פשוט צריך לצבור כוחות מחדש.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות      

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,620 | הודעות: 8,151,202 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect