משהו מפחיד, השיר One של מטאליקה בכינורות או איך שלא קוראים לזה.
תראו עוד סרטונים שלהם ב - Related Videos
http://www.youtube.com/watch?v=8JjQG...eature=related
משהו מפחיד, השיר One של מטאליקה בכינורות או איך שלא קוראים לזה.
תראו עוד סרטונים שלהם ב - Related Videos
http://www.youtube.com/watch?v=8JjQG...eature=related
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
|
|
וואו :|
מוזר מאוד אבל חמוד....
נחמד אני אשמע
תודה
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
זה לא כינורות זה צ'ילו וזה חביב ביותר.
ד"א זאת לא פעם ראשונה שעושים כזאת מחווה למטאליקה...
שמעתי גירסאת אופרה לnothing else matters
חובש קרבי
אפוקאליפטיקה עשו הופעה שלמה בשירי צ'לו לשירי מטאליקה,הם פנאטים שלהם...
מטאליקה עשו פעם ראיון איתם ביחד...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
להקה מעולה,מתארחים גם באלבום החדש של אמון אמארת'XD
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
נו אפוקליפטיקה- להקה שיש בה 4 צ'לואים והם עושים קאברים בצ'לו לכל מיני שירי מטאל...הופעות שלהם זה בנפרוצה
באופן אישי מכל הקאברים שהם עשו למטאליקה הכי אהבתי את מה שהם עשו לthe unforgiven שזה במת משו מרגש[=
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
מגניב,
למרות שאני לא ממש אוהב את ONE
R.I.P Chuck Schuldiner