קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות+תמונות] בדיחות ותמונות מצחיקות (:
    על ידי SoulMan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-05-2008, 13:57
  2. [בדיחות+תמונות] מגוון בדיחות ותמונות מצחיקות! (:
    על ידי SoulMan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-05-2008, 08:46
  3. [נושאים]כל הדברים: בדיחות,תמונות
    על ידי TouchDown בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-07-2007, 23:26
  4. [סירטונים+בדיחות+תמונות]=השקעה רצח
    על ידי megaluz בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 15-04-2006, 23:30
  5. [בדיחות+תמונות]דברים לעשות מתי שמשעמם
    על ידי megaluz בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 24-03-2006, 21:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

[בדיחות] 100 בדיחות + תמונות

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

ברירת מחדל [בדיחות] 100 בדיחות + תמונות

1.נשוי בן 30 שומע דפיקות בדלת, הוא ניגש, פותח את הדלת ורואה חבר שהיה לו בצבא ולא נפגשו כבר 10 שנים ואיתו כלב, שניהם ישבו וצחקו וסיפרו אחד לשני כל מה שעבר עליהם ובינתיים, הכלב הרס את כל הבית, קרע את הכורסאות, לכלך את הוילונות, שבר את המחשב, כשהחבר עמד ליד הדלת לפני שהלך, אמר לו, אני ממש שמח שבאת, אבל אם תוכל בפעם הבאה לא להביא איתך את הכלב שלך, אז ענה לו החבר : זה לא כלב שלי בכלל, הוא שכב פה בכניסה כשהגעתי, חשבתי שהוא שלך.

2.בבוקר אחד קרתה תאונת דרכים באמצע כביש מהיר, הרבה מכוניות שעברו במקום נעצרו להסתכל והרבה אנשים שהיו שם יצאו מהמכוניות והקיפו את זירת האירוע, עיתונאי שהגיע למקום, לא הצליח להתקרב למכונית בגלל הצפיפות, חשב וחשב ובסוף עלה לו רעיון, הוא נכנס לפאניקה התחיל לדחוף את האנשים ולצעוק כמו משוגע : תנו לי לעבור, תנו לי לעבור אני הבן של הקורבן ! אני הבן של הקורבן !!! הקהל מיד פינה דרך לעיתונאי, הגיע העיתונאי לזירת התאונה וראה שהקורבן הוא חמור !!!

3.חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם המסכנים, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לאדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? ענה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואמר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך !

4.ארנב אחד מגיע ועומד מול אריה ולביאה, הלביאה בהריון שוכבת ונחה, הארנב ניגש אליה ומתחיל לצעוק : אני אזיין אותך בתחת, אני אקרע לך ת'תחת ! אני אפתח לך תצורה ! הלביאה מתעצבנת ואומרת לאריה : אריה תעשה משהו, תעזור לי אני בהריון, הארנב הזה מציק לי ! האריה אומר לה : עזבי אותו, הוא לא רציני, הוא סתם רוצה צומת לב, ככה גם ביום שאחרי אותו דבר וגם ביום השלישי, ביום הרביעי היא לא יכלה לסבול יותר, היא קמה רדפה אחרי הארנב ונתקעה בין שני גזעים, הארנב הסתובב בא אליה מאחורה וקרע לה את התחת ! היא חוזרת כולה צולעת לאריה, אז האריה מסתכל עליה ואומר לה : מה גם לך הוא עשה את הקטע עם הגזע ?

5.כבאי בא לאשתו, ואומר לה אני רוצה שנעשה בבית שלנו כמו שאצלי בתחנת כיבוי אש, שריקה ראשונה מתלבשים, שריקה שנייה מחליפים בגדים, שריקה שלישית הולכים לאוטו, שריקה שלישית עולים על האוטו, האישה הסכימה, הוא לקח משרוקית ושרק פעם ראשונה, שניהם הורידו בגדים, הוא שרק עוד פעם הם עלו למיטה ושריקה שלישית הם התחילו לעשות סקס, פתאום במהלך הסקס האישה שורקת, אז בעלה שואל אותה מה קרה ? האישה ענתה : האש מתגברת אבל הצינור קצר מדיי !

6.רועי מטייל ברחוב, ורואה עם שלומי עובר לידו מלא שריטות, ושואל אותו מה קרה לך ? עונה לו שלומי היום קברתי את חמותי, אבל מאיפה כל השריטות ? אומר לו שלומי : היא התנגדה..

7.תלמידות שלמדו באוניברסיטה ישבו ודיברו בניהן על הפרופסור שכל הזמן מדבר בגסות, והחליטו שבפעם הבאה שהוא ידבר בצורה גסה הן יקומו ויעזבו את הכיתה, יום למחרת התחיל השיעור עם אותו פרופסור, ובאמצע השיעור הפרופסור אמר להם שבצרפת חסרות זונות, תוך כדי שהן קמות והולכות, צועק להן הפרופסור, בנות לאן אתן הולכות ? הטיסה הבאה לצרפת רק מחר בערב !

8.ערבי מגיע למשרד משפטים מכובד בתל אביב, וניגש למנכ"ל ואומר לו בראיון שהוא קיבלת תואר בהצטיינות של פרופסור באוניברסיטת הוורד, אומר לו המנכ"ל התקבלת, אתה רואה את הג'קוזי ? אומר לו הערבי, נו.. אומר לו המנכ"ל זה שלך, רואה את המזכירות הכוסיות ? גם הן שלך, גם האוטו למטה היגואר שחונה ליד הבניין שלך, והמשרד הגדול שם בפינה גם שלך, הערבי כולו מתלהב, אומר לו בשמחה, יאללה, אתה צוחק עליי ? אומר לו המנכ"ל, מה אתה רוצה, אתה התחלת..

9.קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו ?

10.שלושה ציידים יוצאים למסע צייד ביחד עם הכלבים שלהם וכל אחד מהם מנסה להשוויץ בכלב שלו, הראשון מספר שיום אחד הוא שכח את הכדורים בבית נתן לכלב להריח את הרובה, והכלב חזר כעבור זמן קצר עם הכדורים, השני מספר שהוא שכח את הרובה בבית נתן לכלב להריח כדורים, והכלב חזר עם הרובה, השלישי אמר להם, על מה אתם מדברים, אני ואשתי נסענו לסוף שבוע על חוף הים ושכחנו את הבגד ים תחתון של אשתי בבית אז הכנסתי לאשתי שתי אצבעות לכוס נתתי לו להריח, ולאחר כמה שעות הוא חזר עם הביצים של השכן.

11.זקנה מגיע לבית אבות חדש, מתיישבת לה בכיסא ולפתע רואים המשגיחות במקום שהיא מתחילה לנטות עם הגוף לצד שמאל, ישר באים מחברים לה כרית עם מעקה בצד שמאל, לאחר מכן היא מתחילה לנטות לצד ימין ואז רצים אליה מהר ושוב מחברים לה ככה עם כרית שהיא לא תיפול, לאחר חצי שעה מתקשר אליה הבן שלה ושואל אותה נו איך זה בבית האבות החדש ? אומרת לו, האמת יפה כאן מאוד, אבל לא נותנים לי להפליץ !

12.איזה בן אדם אחד נכנס עם צפרדע על הראש לרופא, הרופא מסתכל עליו וכעבור שתי דקות שהאדון לא אומר כלום, הרופא שואל אותו, כן, במה אני יכול לעזור לך ? עונה לו הצפרדע מלמעלה : תוריד לי כבר את הגידול הזה מהתחת !

13.יום אחד התחולל רעש נוראי ליד דלת הבית בלילה של זוג ישראלים נשוי, לבסוף קם הבעל ופותח את הדלת, רואה מולו את השטן, והשטן מסתכל עליו ואומר לו : באתי לקחת את הנשמה שלך ! אז הבעל הסתובב לכיוון המדרגות וצעק : נשמה בואי תרדי, באו לקחת אותך

14.איזה צדיק שכל חייו הקדיש למעשי צדקה, מת ומגיע בטעות לגיהינום, רואה שם אנשים רוקדים, מוסיקה נהדרת, סקס, בירות, ממש חגיגה, כשהוא שואל ומבין שהוא הגיע לגיהינום, הוא זועק אל השם בטענה שהוא חושב שמגיע לו גן עדן, כשהקב"ה מחליט להעביר אותו לגן עדן, הוא נכנס לגן עדן דרך שערים ענקיים ויפים, הכול לבן וטוב, רואה עוד שני צדיקים כמוהו יושבים ומשתעממים, מתיישב לידם, ולאחר יומיים שלא קורה כלום, צועק לשם, איך זה שפה בגן עדן כל כך משעמם ושם בגיהינום כולם רוקדים ונהנים, אז הקב"ה אומר לו : מה אתה חושב שבשביל שלושה אנשים אני אזמין dj ?

15.איזה בחור יוצא עם בחורה בפעם הראשונה ואחרי הפגישה הוא לוקח אותה לביתה יוצא ממכוניתו ומלווה אותה לבית שלה, רגע לפני שהיא נכנסת הוא נשען על הקיר ואומר לה : בואי תמצצי לי ! הבחורה שמאוד נדלקה על הבחור הזה ורואה בקשר הזה קשר רציני ארוך טווח לא ממש הבינה מיפה זה בא עליה וניסתה להסביר לו שזה יותר מדיי בפגישה הראשונה, תוך שהם עומדים ככה והוא נשען על הקיר ומתווכחים לאחר 3 שעות יוצאת פתאום אחותה ואומרת : תקשיבי לי שרית, אבא אמר או שאת מוצצת לו או שאני מוצצת לו, או שהוא מוצץ לו או שהשכן ימצוץ לו, רק שמישהו ימצוץ לו כבר כדי שיוריד את היד מהאינטרקום !

16.איך יודעים שלא היה דאודורנט בתקופת משה ? לפי הכתוב : "וירם משה את ידיו וימותו העמלקים !"

17.שני מגבניקים מטיילים בעזה 5 דקות לפני הסגר, ועובר לידם איזה ערבי, לפתע אחד המגבניקים טוען תנשק ומכניס לערבי כדור בראש, המגבניק השני תופס תראש וצועק לו למה הוא עשה את זה? המגבניק היורה ענה לו : אני יודע איפה הוא גר, בחיים הוא לא היה מצליח להגיע בזמן !

18.מוחמד נכנס לתוך אוניברסיטה יוקרתית בארץ, ורואה את חברו הטוב שלא התראו הרבה שנים סעיד עומד שם בפנים, ואומר לו לא ידעתי שאתה באוניברסיטה, כמה זמן אתה כבר פה ? עונה לו סעיד, כבר כמה שנים, אומר לו מוחמד, כל הכבוד ועוד כמה זמן אתה גומר ? עונה לו סעיד, נשאר לי רק את השירותים בקומה התחתונה וזהו להיום.

19.חיים חוזר מהמלחמה כשהוא חסר את יד ימינו שנאבדה בקרבות, הוא מרגיש רע מאוד ולבסוף כעברו ימים אחדים הוא מחליט להתאבד ועולה על גג בניין בן 7 קומות, כשהוא יוצא בקומת הגג הוא רואה איזה אחד כרות ידיים ורגליים קופץ ורוקד, אומר לו חיים, אבל איך זה שאתה קופץ ומאושר ואני רוצה להתאבד, אומר לו הרקדן, איזה מאושר עקצה אותי דבורה בתחת.

20.אישה חוזרת לבית, ניגשת לבעלה ואומרת לו, מעכשיו כל פעם שתרצה סקס תמשוך לי בפטמה הימנית ונעשה ובכל פעם שתחזור עייף מהעבודה תמשוך לי בשמאלית ונלך לישון, אומר לה הבעל, גם לי יש רעיון, בכל פעם שיתחשק לך לעשות סקס תמשכי לי באיבר המין פעם אחת, ובכל פעם שלא יתחשק לך תמשכי בו 100 פעמים !

21.בחור מאבד את הארנק שלו במסעדה יוקרתית, הוא קם במהירות על הכסא וצועק לעבר יושבי המסעדה, מי שימצא לי את הארנק שלי שבתוכו 2000$ אני אתן לו פרס 50$, עבר רגע ופתאום נשמר קול אחר מהמסעדה : מי שיביא לי את הארנק שלו יקבל 500$ !

22.עיוור שבא לסעוד בסדר פסח תפס מצה מישש אותה בידיו, ופתאום קם הפסיק את הקורא ואמר : מי כתב את כל השטויות האלו ?!

23.שני דוסים נוסעים באופנוע, שוטר תנועה עוצר אותם ורואה שהם נסעו בסדר גמור, והם הראשונים היום שהוא עצר על אופנוע שנסעו מתחת למהירות המותרת בחוק, הוא ניגש אליהם ואומר להם, כל הכבוד לכם שאתם יודעים לשמור את חוקי התנועה, אז אומר לו אחד מהם, נו מה אתה רוצה ? השם איתנו. אז השוטר אמר לו : השם איתכם ?? שלושה על אופנוע, רישיונות בבקשה !

24.בחור עולה לאוטובוס, ואיך שהוא נעמד אל מול הנהג, תוקפת אותו בחילה חזקה הוא לא מצליח להתאפק ובווווווואאאההה מקיא על הנהג, הנא כולו נגעל לגמרי, מסתכל על הבחור הזה ואומר לו : איכס מגעיל ! אז אומר לו הבחור הצעיר : אני מגעיל ? תראה איך שאתה נראה !

25.מלך אחד מבקש ממלצר החצר שלו, שיחשוב תוך שבוע על משהו שההתנצלות עליו תהיה יותר חמורה מאשר המעשה עצמו, הליצן חשב וחשב, לבסוף בבוקר אחד כשהמלכה והמלך יצאו מחדר המלוכה הליצן בא ובעט בכל הכוח בתחת של המלכה, המלך שאג : ליצן, מה עשית ?! אז הליצן אמר לו : סליחה, חשבתי שזה היית אתה !
    26.למה אם גונבים לגבר נשוי את כרטיס האשראי שלו, הוא לא מתרגש מזה יותר מדיי ? בגלל שכמה שהגנב יתפרע עם הכרטיס הוא בחיים לא יצליח להגיע למה שהאישה מוציאה..

27.קבצן רואה איזה בחור לבוש חליפה שעומד ומדבר בטלפון, מייד הוא ניגש אליו והושיט לו את היד שלו, הבחור הסתכל עליו ואמר לו : אני ממש מצטער, אבל אני לא מחלק כסף סתם ככה ברחוב, אז הקבצן אמר לו : אז מה אתה רוצה שאני יעשה, שאני אפתח משרד ?

28.שני חברים שלא התראו הרבה שנים נפגשים בביתו של אחד מהם, אחד מהם בשם גיל הפך להיות עשיר מאוד ורצה להשוויץ על ידידו משכבר הימים ואמר לו הבית שלך מאוד נאה, אבל אצלי, אם אני עולה על החמור שלי בבוקר עם הזריחה בצד אחד של הבית אני לא מספיק להגיע לצד השני לפני השקיעה, אז החבר שלו אמר לו : וואלה, גם לי היה חמור שהלך כל כך לאט, מכרתי אותו..

29.בחור צעיר בשם דורון מגיע למבחנים לקבוצת כדורגל, בינתיים שאחרים נבחנים שואל אותו המאמן מה הוא יודע לעשות, דורון אומר לו : אני יודע לרוץ לכיוון השער של היריב. המאמן אומר לו : נו אבל מה זה עוזר לי ? מה עוד אתה יודע לעשות ? ודורון במבטא הומואי כזה עונה לו : אני עובר את כל שחקני ההתקפה ואמצע המגרש של היריב, המאמן מתחיל לגלות עניין ושואל אותו : נו ואז מה אתה עושה ? אז דורון עונה עדיין במבטא הומואי, אני עובר את כל ההגנה של היריב עובר את השוער עומד מול שער ריק, המאמן כבר כולו לחוץ אומר לו : נו !! ומה אז אתה עושה ? דורון משיב לו : אני בועט מעל השער ! המאמן שואל אותו : למה לעזאזל אתה בועט מעל השער ? אז דורון עונה : כי אני אוהב לשמוע שהקהל צועק לי דורון ההומו !

30.פרסי אחד שוכב בחדרו גוסס כשנותרו לו עוד דקות ספורות לחיות, לפתע הוא מריח ריח של תבשילים נפלאים וקורה אליו מהר את הבן שלו, מגיע אליו הבן ושואל אותו : אבא מה אתה רוצה ? אז הפרסי עונה לו : לך תביא מאימא קצת אוכל שיהיה לי לטעום בפעם האחרונה, הבן חוזר כעבור רגע ואומר לו : אימא לא מסכימה לתת היא אומרת שזה לשבעה..

31.נוצרי מוסלמי ומרוקאי נכנסים לירושלים בפעם הראשונה שלשתם הולכים להתפלל באותו המקום, לפתע שומע הנוצרי קול.. אני רוח רפאים בעלת עין אחת ! הוא מפחד, ובורח משם, המוסלמי מתפלל ובעודו מתפלל שומע קול רועם : אני רוח רפאים בעלת עין אחחחת !!! הוא קם תופס תרגליים שלו ובורח כל עוד נפשו בו, המרוקאי מתפלל בינתיים ופתאום הוא שומע קול באמצע התפילה : אני רוח רפאים בעלת עין אחת !!! אז המרוקאי צועק : וואלה אם לא תסתמי תפה אני עוד רגע מוציא לך גם תשניה !!

32.איזה אחד מגיע לרופא זקן ואומר לו יש לי בעיה אבל כולם צוחקים עליי, אז הרופא אומר לו : תשמע, אני כבר בן 55, ראיתי כבר הכול, אני לא חושב שיכולה להיות כאן איזה בעיה, הבחור מתעקש אבל בסוף אומר לרופא : יש לי ביצה אחת קטנה וביצה אחת גדולה, אז הרופא אומר לו : נו טוב, אז תראה ונראה מה העניין, הבחורה פותח קצת את החנות פתאום נופלת ביצה ענקית עד לרצפה, הרופא מסתכל, לא מצליח להתאפק ונקרע מצחוק, נופל על הרצפה עם דמעות בעיניים וצוחק.. הבחור אומר לו : אתה רואה ? עכשיו אני לא אראה לך את הביצה הגדולה !

33.אישה נאה מאוד מגיע לרופא נשים ואומרת לו שהיא סובלת מכאבים, הרופא מציע לה קודם שהוא ימדוד לה חום הוא מבקש ממנה לשכב על הבטן להוריד בגדים ולפסק רגליים, היא עושה כמו שהוא ביקש ואז היא פתאום צועקת, ד"ר זה לא פי הטבעת, אז הד"ר ענה לה : אני יודע, זה גם לא המדחום !

34.שמעון רצה לשים תמונה על הקיר שתהיה בגובה המיטה שלו שהוא יוכל לראות אותה בכל ערב לפני שהוא הולך לישון, הוא קודח בקיר ופתאום שומע צרחות מהשכן, הוא שולח את הבן שלו שיבדוק מה קרה שם, הבן שלו חוזר ואומר לו אבא יש לי 2 בשורות לספר לך, אז האבא אומר מה ? אז הבן שלו עונה : אתה קדחת עם המקדחה לתוך התחת של השכן דרך הזין שלו, אז הוא אומר לו, וואי אוי ואבוי לי, מה הבשורה השנייה ? אז הילד אמר : לאימא נשברו השיניים, האבא : הבן זונה..

35.גבר אחד הולך לישון ביום ההולדת שלו, ואשתו באה אליו ונותנת לו מתנה ליום הולדת צפרדע, הבעל אומר לה : מה פתאום צפרדע ?! אז האישה אומרת לו : אל תדאג, זאת צפרדע מיוחדת, תנסה לילה אחד ותראה, תוך כדי שהוא יושן הוא מתעורר ומרגיש מציצה בזין שלו כמו שלא היה לו בחיים, אחרי 20 שניות הוא בר גומר וככה כל הלילה הצפרדע מוצצת לו, יום למחרת בבוקר האישה מגיע למטבח ורואה את בעלה מחזיק את הצפרדע ביד אחת וביד השנייה ספר בישול, אז האישה אומרת לו : מה לא היה לך טוב אתמול ? אז בעלה ענה לה : אני מלמד את הצפרדע בישול כי אתה עפה מהבית !

36.חייל בחיל האוויר יצא לקורס צניחה וביום הראשון שהוא היה צריך לצנוח הוא חוזר הביתה בערב והאבא שלו שואל אותו : נו בן, איך היה היום ? אז הבן שלו ענה : נכנסו למסוק וכל אחד לקח לעצמו מצנח, היינו 20 חיילים והמפקד אמר לנו שאנחנו יכולים לקפוץ, ואז קפצו עשרה חיילים, אז האבא מתלהב ואומר לו : נו וקפצת ? אז הבן שלו ענה לו : לא אבא לא קפצתי וממשיך לספר.. ואז המפקד אמר שמי שלא קופץ עכשיו הוא מכניס לו מכות, וחמש קפצו, אז האבא שואל אותו : נו ואז קפצת ? אז הבן שלו אומר לו : לא, לא קפצתי, ואז המפקד אמר שמי שלא קופץ הוא מזיין אותו בתחת וארבעה מבנינו קפצו, אז האבא שלו שואל אותו נו ואז קפצת לא ? אז הבן אמר לו : קצת בהתחלה..

37.למלך אחד היה סוס שכל היום היה אדיש לסובבים אותו, המלך שאהב אתגרים ומשחקים פנה לפשוטי העם והבטיח שק מטבעות כסף למי שיצליח להצחיק את הסוס, ניסו חכמים וטובים במשך הרבה מאוד זמן ולא הצליחו, יום אחד הגיע בחור צעיר ניגש אל הסוס, אמר לו משהו בלחישה והסוס התחיל לצחוק, האיש לקח את הכסף והלך, הבעיה עם הסוס שהוא צחק וצחק ולא הפסיק לצחוק וזה גרם למבוכה בארמון, המלך שהתעצבן ביקש שמישהו יגרום לסוס הזה לבכות אחרי כל המבוכה שהוא גרם ופנה שוב אל העם, אותו בחור צעיר שגרם לסוס לבכות, בא ניגש אל הסוס התעסק איתו 2 דקות לבד יצא מהאורווה והסוס בוכה, המלך שראה את זה ביקש מהבחור לספר לו את מה שקרה, אז הבחור אמר לו : בפעם שעברה באתי אליו ואמרתי לו שיש לי זין יותר גדול משלו והוא צחק, היום הראיתי לו !

38.האיברים בגוף של האדם מתחילים להתווכח בניהם למי יותר רע, אומרת היד, אני כל היום עובדת, בכל דבר נוגעת, אני סובלת הכי הרבה, אומרת כף הרגל : על מה אתה מדברת יד ? אני כל היום בתוך גרב בלי אוויר בלי אור, מסריח לי וחנוק וכל הזמן דורכים עליי, פתאום קם הזין ואמר : חברה אתם כולכם טועים, אני הכי סובל, כל היום אני אוכל מכות מהרגליים בום טראח בום טראח, מסריח לי וחנוק ואין לי אור, ובלילה כשאני רוצה לנוח מכניסים אותו לתוך מקום מסריח ולחוץ מלא בריר מכניסים אותי ומוציאים בלי הפסקה עד שאני כבר לא יכול יותר ומקיא את המעיים !

39.ילד בן 13 חוזר לבית מאושר ושמח, אימא שלו רואה אותו ושואלת אותו למה הוא כל כך שמח והילד אומר לה שהמורה שלו בהריון ושבגלל זה הם עכשיו לא ילמדו איזה יומיים עד שתבוא מורה מחליפה, אז אימא שלו שואלת, ובשביל זה אתה כל כך מאושר ? אז הילד אומר לה : זה כן, אבל בעיקר בגלל שאני עומד להיות אבא !

40.איזה אחד ניגש לאיזה בחורה רוסיה ברחוב ואמר לה : בואי תמצצי לי ! אז היא מתעצבנת ואומרת לו : משוגע מגעיל אחד איך אתה מדבר ?! אז הוא אמר לה : נו יאללה בואי כבר תמצצי לי ! אז היא אמרה לו : ומה יצא לי מזה ? אז הוא ענה לה : וואלה, מה שייצא שלך !

41.איזה בחור צעיר אחרי הצבא חסך כסף ונסע לתאילנד, שם הוא זיין מכל עבר ובלי הכרה, כל מה שבא וכל בחורה שיכל היה תוקע, אחרי שהוא חזר לארץ הוא ראה שעל הזין שלו מתחילים להיות כתמים מוזרים של יובש, הוא נבהל והלך לרופא, הרופא אמר לו שהוא נדבק בתאילנד במחלה מאוד נדירה וכדי להציל את חייו הוא חייב לקרות את הזין שלו, האיש אמר לרופא : תודה אבל אני אלך לבדוק חוות דעת נוספת, הוא לקח את שארית כספו ונסע להודו, שם הוא הגיע למנזר עתיק, הוא ביקש שם רופא והביאו לו את הרופא של המקום, הנזיר בדק ותוך כדי שהוא בודק האיש אמר לו שהרופא שלו רוצה לכרות לו את הזין כדי להציל את החיים שלו, אז הנזיר התחיל לצחוק ואמר : ככה זה רופאים בישראל כולם טיפשים, ישר רוצים לחתוך, לא צריך לחתוך שום דבר, האיש שאל אותו : מה באמת ?! אז הנזיר אמר, אין צורך הוא ייפול לבד.

42.אישה של פרסי יורדת למטה כדי לזרוק את הזבל, תוך כדי שהיא זורקת היא מחליקה ונופלת לתוך הפח, עובר שם איזה אחד, מסתכל לה בין הרגליים וצועק למעלה : משה למה זרקת, מצב טוב !

43.שניים נשואים לפולניות מגיעים לשמיים אחרי שהם נפטרו ועומדים אחד אחרי השני, מגיע הראשון והמלאך גבריאל אומר לו : אתה הולך לגיהינום, אז האיש אמר לו : אבל למה, הרי הייתי נשוי לפולניה כל החיים שלי וסבלתי, אז גבריאל בודק במחשב ואומר לו : נכון, כיפרת על החטאים בזה שגיהינום היה לך כבר למטה, אתה תלך לגן עדן. השני מגיע וגבריאל אומר לו שהוא הולך לגיהינום אז האיש השני אמר לו : אבל למה, הרי אני התחתנתי עם פולנייה ואחרי זה התגרשתי ממנה והתחתנתי עוד פעם עם פולנייה וסבלתי כפליים. אז גבריאל ענה לו : אתה הולך לגיהינום, כי טיפשים הולכים לגיהינום !

44.נהג מונית אחת אוסף פרסי והם נוסעים, לפתע הגיע משאית משום מקום ודחפה אותם לתוך תהום, תוך כדי שהם מדרדרים לתהום צועק הפרסי מאחורה לנהג : תעצור ! אז הנהג אומר לו : אני מנסה, אי אפשר.. אז הפרסי צועק : תעצור !! והנהג כולו לחוץ אומר לו : הבלמים לא עובדים ! אז הפרסי אומר לו : תעצור כבר את המונה !

45.איזה אחד רואה משאית שנוסעת אחורה על גבי הר גבוהה, הוא ניגש לנהג ושואל אותו למה הוא עושה את זה, הנהג שהיה כורדי ענה לו : אמרו לי שאין מקום להסתובב למעלה, אז אני נוסע ברברס, אחרי שעה רואה את אותה משאית יורדת ברברס, אז הוא שואל את הנהג : מה עכשיו קרה ? אז הכורדי ענה לו : בסוף היה מקום להסתובב !

46.שתי נשים נכנסות לסופר עם התינוק שלהן, אחת אתיופית והשנייה רוסיה, הן הולכות ולוקחות מצרכים ופתאום התינוק של האתיופית מתחיל לבכות, אז האתיופית מניקה אותו והוא נרגע, אחרי זה התינוק של הרוסייה מתחיל לבכות, היא מניקה אותו ומנסה הכול אבל הוא לא מפסיק לבכות, אז היא שואלת אותו : מה יש ? אז התינוק מצביעה על האתיופית ואומר : אני רוצה שוקו !

47.ערבי רוסי ופרסי נסעו עם האוטו לטיול, האוטו נתקע להם בדרך וכשיצאו מהאוטו ראו שהם הלכו לאיבוד, תוך שהם חושבים מה לעשות הם רואים מולם 3 בריכות ופתאום מופיע מולם פייה שאומרת להם שכל אחד זכאי לבקש בקשה לפני שהוא קופץ לבריכה והבריכה תתמלא במה שהוא ביקש, הפרסי רץ לבריכה הראשונה וצועק מטבעות זהב, והבריכה מתמלאת במטבעות זהב והוא נהיה עשיר, הרוסי צועק וודקה והבריכה מתמלאת בוודקה, והוא שיכור חיי לו בבריכה ונהנה, הערבי יושב וחושב יומיים בסוף הוא מחליט על משהו, רץ לכיוון הבריכה השלישית, ברגע שהוא מגיע ליד הבריכה הוא נתקע עם הרגל באבן ואומר : שיט ! [חרא]

48.מרוקאי אחד עולה לאוטובוס מוציא סכין ומאיים על הנהג שלא ייסע עד שהוא לא ירד וצועק לתוך האוטובוס : מי זה שמעון ? מי זה שמעון ? תענו לי עכשיו לפני שאני באמת מתחיל להתעצבן, מי זה שמעוווון ?! כורדי אחד באוטובוס הרים את היד, המרוקאי בא תפס אותו לקח אותו הוציא אותו החוצה, קרע אותו במכות ואז הלך, הכורדי כולו מלא סימנים כחולים ודם עולה בחזרה לאוטובוס וכולו צוחק, אז שואלים אותו הנוסעים למה הוא צוחק, אז הכורדי ענה להם : עבדתי עליו, אני בכלל לא שמעון
    49.איזה בחור אחד מגיע לבית זונות ומבקש זונה איכותית, שולחים אותו לחדר עם דלת אדומה, הוא נכנס בפנים ורואה בחורה מאוד יפה, הוא מבקש ממנה שתמצוץ לו ושואל כמה זה יעלה לו, היא אומרת שזה יעלה לו 500$ הוא אומר לה : אבל זה נורא יקר ! היא לוקחת אותו לחלון מראה לו מכונית מרצדס ואומרת לו : המכונית הזאת זה רק ממציצות, האיש מתלהב נותן ת'כסף ומקבל את המציצה של החיים שלו, יום אחרי זה הוא חוזר ורוצה להביא לה בתחת, היא אומרת לו 700$ הוא אומר לה שזה מאוד יקר, היא לוקחת אותו לחלון ומראה לו בניין ענק ואומרת לו : זה הכול מהתחת שלי, אז הוא מתלהב משלם ת'כסף ומקבל את הזיון בתחת של החיים שלו, יום למחרת הוא חוזר ורוצה זיון רגיל, היא לוקחת אותו לחלון ואומרת לו : אתה רואה את שני גורדי השחקים האלו, ואת שלושת המלונות ? אז הוא אומר בהתלהבות : נו.. והיא אומרת : זה היה יכול להיות שלי אם היה לי כוס במקום זין !

50.יום אחד הגיעו לבית של זוג נשוי שני אב"מים מכוכב מאדים, אחד זכר ואחד נקבה, ואמרו לזוג הנשוי שהם רוצים לעשות איתם סקס כדי להתנסות עם המין האנושי, הזוג שחיי המין שלהם היו רדומים בתקופה הזאת הסכימו להצעה, הבעל לקח את האב"מית, והאישה לקחה איתה את האב"ם, האישה נכנס עם האב"ם לחדר, סגרה את הדלת והורידה בגדים, גם הוא הוריד בגדים, והיא ראתה שבמקום זין יש לו חט דק וקטן, אז כשהוא ראה שהיא עצובה הוא אמר לה : אל תדאגי, פשוט תסובבי לי את האוזניים, היא תפסה לו את אוזן שמא וסיבבה, והזין נהיה עבה יותר ואז את ימין והזין נהיה ארוך יותר, היא קפצה עליו ועשתה איתו סקס תוך כדי שהיא מזיזה את הזין לגדלים ולרוחב שהיא רוצה, אחרי הזיון היא ובעלה נפגשים בחוץ והבעל שואל אותה איך היה : היא ענתה שסקס כזה עוד לא היה לה בחיים, והיא שאלה אותו איך אצלו, אז הוא ענה : היה ממש מצוין, אבל התעצבנתי שהיא כל הזמן עיקמה לי את האוזניים !
    מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .
    ------
    -------

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

51.איזה עכבר אחד שנלכד במלכודת ביער התחיל לצעוק הצילו, העבר פיל במקום והחליט לעזור לו, הוא ניגש אליו, הכניס את הזין שלו בפנים, העכבר תפס את הזין שלו, יצא מהמלכודת והודה לפיל. יום למחרת הפיל צעק הצילו בצעקות חזקות, הגיע העכבר וראה שהפיל נפל עם שתי רגליו האחוריות אל מעבר לצוק, הוא אמר לפיל שיתפוס לו את הזין והוא ימשוך אותו החוצה, הפיל ענה : עכבר, אין זמן למשחקים, עוד מעט אני נופל ומת ! העכבר מהר רץ משם הביא את המרצדס שלו, הפיל תפס במרצדס העכבר שם גז וביחד הם הצליחו לצאת, מה המסקנה ? לא צריך זין גדול אם יש לך מרצדס !

52.זוג זקנים יושבים בפארק שכבר שנים הם לא ביקרו בוא, אומר הזקן לאשתו כבר כל כך הרבה שנים שלא היינו פה, את זוכרת שבפעם הראשונה שעשינו סקס עשינו אותה פה על הגדר ? אז הזקנה חייכה ואמרה שכן, וככה הם העלו זיכרונות, לפתע הציע הזקן שהם ינסו לעשות פה סקס עוד פעם, היא אמרה שהיא חלשה ושהיא לא יודעת אם היא יכולה אבל שהיא מסכימה לנסות, היא מורידה את המכנסיים והתחתונים, הוא ניכנס לה מאחורה והיא שמה את הידיים על הגדר, לפתע היא מתפרעת קופצת נאנחת צועקת, ומזדיינת בטירוף, הזקן גומר תוך 20 שניות, וכולו בפליאה אומר לה : לפני 40 שנה לא הזדיינת ככה ! אז היא ענתה לו : לפני 40 שנה הגדר הזאת לא הייתה חשמלית !

53.איזה אחד נכנס לתוך בנק הזרע עם גרב על הראש, תופס את אחת הפקידות ואומר לה : תני ת'כסף ! היא עונה לו שאין שם כסף ויש שם רק זרע, אז הוא אומר לה : תיקחי מבחנה של זרע ותשתי ! אז היא אומרת לו : אני לא יכולה, זה ממש מגעיל אותי ! אז הוא אומר לה : תיקחי ותשתי אחרת אני הורג אותך, היא לוקחת ובולעת, הוא אומר לה : עכשיו עוד אחת, ועוד אחת, ועוד אחת, ואחרי שהיא שתתה כבר איזה 20 מבחנות, הוא מוריד את כובע הגרב מהראש, היא מסתכלת עליו ואומרת : שאול ?! אז הוא עונה לה : את רואה, כשאת רוצה את יכולה !

54.בחורה אחת מגיעה לגניקולוג, הבחורה הייתה כל כך יפה שאפילו שהוא היה מקצוען אמיתי, עמד לו ממנה והוא התחרמן, היא ישר הורידה את כל הבגדים, והוא נדלק לגמרי, הוא ניגש אליה ונגע לה בציצים וליקק אותם, ושאל אותה : מה עשיתי עכשיו ? אז היא ענתה שהוא בדק אם יש לה סרטן השד, הוא הכניס לה 3 אצבעות לכוס ושאל אותה ועכשיו מה אני עושה ? אז היא ענתה לו : בודק אם אין שם דלקת, הגניקולוג לא חיכה רגע משהוא ראה שהיא לא מתנגדת הוציא את הזין שלו דחף לה ועשה איתה סקס פראי, אחרי שהוא גמר הוא שאל אותה : ומה עשיתי עכשיו ? אז היא ענתה : קיבלת איידס !

55.איש אחד במסעדה קורא למלצר שלו והמלצר מגיע אליו כשהוא מתנדנד מצד לצד, אז האיש שאל אותו : יש לך טחורים ? אז המלצר ענה לו : לא, רק מה שרשום שתפריט אדוני !

56.מנהל חברה מקבל לידיו בחורה בלונדינית שתהיה הפקידה שלו, הבחורה הבלונדינית הגיע ע"י מנהל כוח האדם בחברה שהמליץ עליה מאוד, מנהל החברה לקח אותה לסיור, ואמר לה : פה זה השולחן שלך, אז היא אמרה בסדר, והוא אמר לה : שם זה השירותים, וככה הוא אמר לה כמה דברים ושאל כמה שאלות וכל מה שהיא ענתה זה רק בסדר, אז הוא נבהל ואמר לה : תגידי את מכירה עוד מילים חוץ מבסדר ? אז הבלונדינית אמרה : כן, סקס ומציצות, המנהל נרגע, חייך ואמר : בסדר.

57.איזה ערבי אחד שקוראים לו עוסמה נכנס לחנות רהיטים ורצה לקנות וידיאו, הוא בחר וידיאו וכשבא לשלם הוא נתן את הישראכרט שלו והמוכר אמר לו : אתה עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו ? אז עוסמה מתעצבן ואומר לו שהוא תובע אותו, הם מגיעים לבית המשפט והשופט נכנס וכשעוסמה מציג את עצמו השופט אומר לו : אתה עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו ? עוסמה מתעצבן ומחליט לתבוע אותם בארה"ב, כשהם מגיעים לארה"ב השופט נכנס ועוסמה מציג את עצמו והשופט פתאום מסתכל עליו ושואג לו : אתה עוסמה בן לאדן ?! ענה לו עוסמה : לא מה פתאום אדוני השופט, אני עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו !

58.איזה זקן אחד מגיע לבית זונות, רואים שהוא ממש זקן ואומרים לו שזה לא בשבילו, הוא מתעקש, מוציא מזומנים מהארנק ורוצה את הזונה הכי שווה שלהם, הם מסכימים ושולחים אותו לחדר, בחדר הוא בא לזונה קורע מעליה את הבגדים ומזיין אותה חבל על הזמן, אחרי שהוא גומר הוא אומר לה : עכשיו תחזיקי לי בזין רבע שעה עם שתי הידיים, ואחרי זה תעירי אותי ונעשה עוד פעם, הוא הולך לישון, היא מחזיקה לו את הזין כמו שביקש, ואחרי זה הוא קם והם מזדיינים שוב, הזונה שואלת אותו אחרי זה : אתה מזיין ממש מצוין, אבל למה ביקשת שאני אחזיק לך את הזין ? אז הוא ענה : לפני שבוע כשהייתי כאן, נגנב לי הארנק !

59.בעל ואישה שרק התחתנו יצאו ביחד לפיקניק, בזמן שהם שוכבים על הסדין שלהם והבשר על המנגל, נכנסה דבורה אל מתחת לחצאית וחזרה לתוך איבר מינה של האישה, האישה התחילה לצרוח והבעל שמאוד פחד ורצה ילדים אמר לה שתירגע ושהם ילכו מהר לבית חולים, הם הגיעו לבית החולים ונכנסו לרופא, הרופא הסתכל בפנים ואמר שזה באמת מסוכן כי הדבורה נמצאת ממש על השחלה ותנועה אחת לא טובה והיא תעקוץ ואין ילדים, הבעל שנלחץ מאוד, אמר לו : אבל ד"ר מה עושים ? הד"ר ענה לו שהוא ימרח לו את הזין בדבש ויכניס אותו כדי שהדבורה תעלה עליו וככה הם יוציאו משם את הדבורה, הבעל שממש פחד אמר לו שהוא מאוד מפחד לעשות את זה והד"ר הציעה שהוא יעשה את זה במקומו, הבעל נרגע והסכים, הד"ר התפשט שם דבש על הזין שלו, והכניס לאישה לאט לאט, תוך שהוא מכניס הוא נכנס עוד ועוד עד שהזין שלו כולו בפנים ופתאום הוא התחיל לדפוק ולזיין את האישה והאישה התחילה לגנוח וליהנות והד"ר ממשיך לזיין בכיף והנאה רבה, הבעל שראה את זה צעק : אבל ד"ר מה אתה עושה ? אז הד"ר ענה לו : שיניתי אסטרטגיה, אני הולך להטביע אותה !

60.בחור דתי מגיע למשרד שידוכים ומבקש מהשדכן למצוא לו כלה, השכן מציע לו בחורה שעובדת במשרד הפנים, הבחור מיד מסרב, השדכן מציע לו בחורה שעובדת בבזק, והוא מסרב מיד, השדכן שכמעט התייאש אומר לו שנשאר לו להציע לו רק גננת בגן ילדים, האיש מיד מסכים, יום אחרי זה כשהוא משלם לשדכן את שכרו השדכן שואל אותו : למה הגבת ככה להצעות שנתתי לך ? אז הדתי ענה לו : אם היא עובדת במשרד הפנים בכל פעם היא תגיד לי "היום סגור, תחזור מחר" אם היא עובדת בבזק היא תגיד לי "מצטערת מאוד אדוני אבל העמדה תפוסה" ואם היא גננת אז היא תאמר לי בשמחה "עוד הפעם, עוד הפעם !"

61.איזה אחד עבר לגור ביישוב נידח שבו היו רק גברים, יום אחד הוא שאל את אחד העובדים שם מה הם עושים כשהם חרמנים, העובד הצביע על הגמל מעברו השני של הכביש ואמר כל יום אנחנו הולכים לזיין אם אתה רוצה תבוא איתנו הערב, האיש שהיה מאוד חרמן הגיע בערב למקום וראה שכולם מחכים מאחורי הגמל, אז אמר לו ראש היישוב היום אתה תהיה ראשון כי אתה חדש פה, הבחור ניגש אל הגמל ומרוב שהיה חרמן התחיל לזיין אותו במרץ רב, תוך שהוא מזיין את הגמל, ניגש אליו ראש היישוב ואמר לו : זה ייקח לך עוד הרבה זמן ? כי אנחנו צריכים את הגמל כדי לחצות את הנהר לבנות שמחכות לנו שם.

62.בחור שהיה אילם מגיע לקליניקה מיוחדת שטוענים שם שהם מסוגלים ללמד גם אילם לדבר, האילם מגיע משלם את הכסף מקבל חוברת שבא מסבירים לו שביום הראשון הוא ילמד את האות א', האילם נכנס לחדר של הרופא, הרופא נעל את הדלת ואמר לו להוריד את המכנסיים, האילם אמר שהוא לא רוצה והרופא מבקש ממנו שיעזוב את המקום, כי אם הוא לא עושה מה שהוא אומר לו אז הוא לא ימשיך לטפל בו, האילם חשב ומרוב הרצון לדבר הוא מסכים ומוריד את המכנסיים, הרופא דוחף אותו בגב ותוך כדי שהאילם מתכופף הוא בא אליו מאחורה שולף את הזין שלו ודופק את האילם, האילם צועק : אאאאאא, הרופא גומר לו בפנים ואומר לו : יופי, היום למדנו א', מחר נלמד ב'.

63.איזה איכר אחד שלא ידע איך להתעסק עם חיות בא יום אחד לאיכר אחר ושאל אותו למה הכבשים שלו לא מתרבות, אז האיכר השני אמר, היום משתמשים בהפריה מלכותית, ואז הן כולן נהיות בהריון, שאל אותו האיכר, אבל איך אני אדע שהן בהריון ? ענה לו השני שאם הן בהריון הן שוכבות להן עם הרגליים למעלה, לאחר ששמע זאת הוא חזר לבית שלו ולא ידע מה זה הפריה מלכותית, אז יום אחרי זה בבוקר הוא אסף את כל הכבשים לקח אותן לשדה וזיין אותן אחת אחרי השנייה, יום אחרי הוא קם מסתכל מהחלון וראה את כולן עומדות זקוף ומהלכות להן, מתעצבן, קם יוצא מבואס לגמרי לוקח אותן שוב על הטנדר נוסע איתן לשדה ומזיין הפעם הזאת כל אחת מהן כמה פעמים, אחרי זה הוא חוזר והולך לישון, ביום אחרי הוא קם בבוקר תשוש לגמרי ואומר לאשתו : תסתכלי רגע מהחלון ותגידי לי אם הכבסים שוכבות, אז האישה הסתכלה ואמר : הן כולן על הטנדר ואחת מקדימה צופרת !

64.מורה אחת נכנסת לשיעור בכיתה ג' ואומרת לילדים שהיום הם ילמדו על תרופות, ומבקשת שייתנו דוגמאות לתרופות ולמה הן עוזרת, אחד מרים את היד ואומר אקמול, היא אומרת : נכון, ולמה זה עוזר ? אז הילד עונה : זה עוזר לכאבי ראש וכאבים בכלל, היא אומרת לו : יפה מאוד ומבקשת מהכיתה עוד דוגמה, דני מרים את ידו ואומר : ויאגרה, המורה ההמומה, שואלת אותו : ולמה זה עוזר ? אז הוא עונה לה שזה עוזר לשלשול, אז היא שואלת אותו : למה אתה חושב ככה ? אז הוא ענה לה : כל יום אימא אומרת לאבא שייקח ויאגרה ואולי החרא הזה יתקשה סוף סוף !

65.איזה אחת זונה באה לפרסי ואומרת לו, תשמע אם אתה מביא לי 500 שקל אני עושה מה שאתה רוצה, אמר לה הפרסי : אבל זה מלא כסף, יותר מדיי, בשבילי, אז הזונה אמרה לו מה שאתה רוצה, הכול סאדו מזו, סקס, אנאלי, כל דבר שבא לך, אמר לה הפרסי : גם מכות חזקות ? ענתה לו הזונה : כן, שאל אותה הפרסי : גם עם מקל ? ענתה לו שכן, בסדר.. אמר לה : יודעת מה, בסדר ! שאלה אותו הזונה : תגיד רגע, אבל כמה זמן אתה חושב שאתה הולך להרביץ לי עם המקל ? עונה לה הפרסי : אני אכסח אותך עד שתחזירי לי ת'כסף

66.חברים שיוצאים מבר הולכים שניהם שיכורים לגמרי ומאבדים כיוון ונכנסים ליער, פתאום מופיע אריה ומחיל לרדוף אחריהם, אחד עולה על עץ והשני רץ מסביב לעץ, ההוא מלמעלה כולו שיכור צועק לחברו מה אתה עושה הוא יתפוס אותך, עונה לו השיכור מלמטה, אל תדאג, אני כבר עוקף אותו בכמה סיבובים..

67.חברים שיושבים בבר ושותים, נהנים וצוחקים, אחד מספר לשני שיש לו פנטזיה לעשות סקס בשלישייה, אז אומר לו החבר, אם תרוץ מהר לבית לאשתך אולי תספיק..

68.אנגלי רוכב על סוסו ביער ולפתע שומע קול שאומר לו שיש לו שלוש משאלות, אומר לו, אני רוצה פנים של בראד פיט, גוף של ארנולד שוורצינגר, וזין כמו של הסוס שאני רוכב עליו, יום למחרת קם בבוקר מגיע נרגש לראי, רואה שיש לו פנים יפות, גוף שרירי, מסתכל בתוך המכנסיים, ואומר " שיט !!! אתמול רכבתי על סטלה.. "

69.שוטר רואה איזה איש קבצן לבוש סחבות מתהלך עם שק, שואל אותו מה יש בשק ? עונה לו הקבצן שהוא מתהלך לו בין כל השירותים הציבוריים, ניגש לאנשים כשהם משתינים ואומר להם, או שאתם משלמים לי עכשיו 20 שקל או שני חותך.. אז שואל אותו השוטר אבל מה יש בשק ? אומר לו הקבצן, יש כאלו שלא משלמים..

70.אבא זירעון מדבר עם בנו הזירעון הקטן ומסביר לו שכשהוא ירגיש שהוא נכנס לתוך מקום חם וצפוף בין מלא זירעונים אחרים שירוץ קדימה בכל הכוח עד הסוף וייתפס בכל הכוח בביצית, יום מגיע, וזה קורה הזירעון האמיץ רץ עוקף את כולם, מגיע עד הסוף תופס ושואל, את ביצית, עונה לו : לא, אני עששת..

71.שני אנשים משתינים בשירותים ציבוריים, ולאחד יש גיבנת וזין ענק, אומר לו זה שלידו, תאמין לי עם זין כמו שלך הייתי מוצץ לעצמי כל היום, אומר לו הגיבן וממה אתה חושב שנהייתה לי גיבנת ?

72.בחורה ובחור נכנסו לתוך תא מעצר כשנגזר עליהם עונש מוות, יום לפני ביצוע העונש פונה האישה לגבר ואומר לו, תשמע, אני בחורה תמימה, אף פעם לא ידעתי גבר, אני רוצה שתיתן לי ביום האחרון בחיים שלי להרגיש כמו אישה, אז הגבר הוריד את החולצה וזרק לה על הראש ואמר לה לכי תכבסי..

73.איזה אחד נכנס לבר וצועק כל המרוקאים בני זונות, תופס אותו איזה בחור גדול ושובר לו את ל העצמות, בשארית כוחותיו שואל אותו הבחור שצעק, אתה מרוקאי ? עונה הבחור : לא אבל אמא שלי זונה..

74.משפחה של ערבים באה לרב במטרה להתגייר, אומר להם הרב אם תעברו את הנהר המסוכן תהיו יהודים, עובר האבא, עוברת גם האימא, ואז הבן שלהם בן ה-13 עובר ותנין אוכל אותו בדרך, האימא מתחילה לבכות, מסתכל עליה האבא ואומר לה, מה את בוכה, זה סתם ערבי..

75.שלושה גברים יושבים ליד חדר לידות אחד ליד השני ולפתע ניגשת אליהם האחות המיילדת, אומרת לראשון מזל טוב, נולדו לך 4 בנים, אומר לה איזה יופי אני גר בקריית 4, היא נכנסת שוב לחדר היולדות וחוזרת לאחר שעה ואומרת לשני מזל טוב נולדו לך 8 בנים, אומר לה, וואי איזה קטע, אני גר בקריית 8, פתאום קם השלישי כל עוד רוחו בו ומתחיל לרוץ, תופסת אותו האחות, ושואלת אותו מה קרה, הוא אומר לה, תני לי לצאת מפה, למה שאני גר ב-100 שערים..

76.מרוקאי ואשתו יושבים בבית והאישה מבקשת ממנו 10,000 שקל לניתוח להגדלת חזה, והוא אומר לה, למה לך ניתוח, תשפשפי גל יום את החזה כמה פעמים בנייר טואלט, ואומרת לו, נו אבל איך זה יעזור ? אז בעלה המרוקאי ענה לה : לתחת שלך זה עזר !

77.עושים מפגש פורום של שמנים ושמנות ויושבים ומתווכחים בניהם מי יותר שמן, אחד אומר אני לא מצליח להיכנס לבית שלי דרך הדלת הראשית, אומר אחד אחר אני לא מצליח להיכנס לאוטובוס גם אם הוא פותח את שתי הדלתות, והשלישי מספר שהוא שלח את התחתונים שלו למכבסה והחזירו לו אותם בטענה שלא מכסים שם אוהלים.

78.בחור יורם כזה עם משקפיים וסנדלים יושב בבית קפה, לפתע בא לידו איזה ארס תופס לו את הקפה ושותה לו אותו, ואומר לו, נו מה אתה מספר ?! אז היורם אומר לו, תשמע, היום פיטרו אותי מהעבודה, לפני שבוע אמא שלי שנשארה לי נפטרה, אתמול תפסתי את אשתי בודת בי עם השכן, ועכשיו כשבאתי להתאבד שתית לי את כל הרעל בקפה.

79.איש עסקים הולך ברחוב ולפתע רואה איזה זקן מנסה לדוג בתוך שלולית, איש העסקים מרחם עליו קורא לו ומזמין אותו לארוחה ולכוס קפה בבית הקפה הסמוך, לאחר הארוחה, שואל אותו איש העסקים ככה בצחוק, נו הצלחת לדוג שם משהו ? אז עונה לו הזקן, כן הצלחתי, אתה כבר ה-3 שלי..

80.מרוקאי עוצר עם אשתו מונית בתל אביב ושואל את נהג המונית, כמה יעלה לי מפה ועד לטיילת ? עונה לו הנהג : בשבילך 20 שקל, מסתכל עליו המרוקאי ושואל וכמה זה יעלה לי ביחד עם אשתי ? עונה לו הנהג, אותו דבר 20 שקל, מסתובב המרוקאי לאשתו ואומר לה : רואה ? אמרתי לך שאת לא שווה כלום..
    81.איש מקומט כהה עור, עיניים קרות, תופס ילדה בת 6 ולוקח אותה לתוך היער לקראת הערב, הם הולכים והלכים ובר נהיה מאוחר וחושך, הילדה מתחילה לפחד ואומרת לאיש : תשמע מאוד מפחיד פה. אז הוא הסתכל עליה ואמר : לך מפחיד ? אני צריך לחזור את כל זה לבד.

82.איזה פסיכיאטר מגיע לבית משוגעים לבדיקה שגרתית ובאותו ערב מכיני המשוגעים מופע על במה, עולה משוגע עורם כולו ואומר שהוא התחפש לפצצה של 20 קילו מטען, בא השני שאחריו גם הוא ערום כולו ואומר שהוא התחפש לפצצה של 40 קילו, בא השלישי ואומר שהוא התחפש לפצצת אטום, לפתע לפני שהפסיכיאטר מצליח להבין מה קורה, כל המשוגעים מתחילים לנוס על נפשם, הוא לא מבין ושואל את אחד המשוגעים למה אתה בורח, אז ענה לו המשוגע, ראית איזה פתיל קצר יש לו ?

83.איש עסקים רציני יושב בשולחן צדדי ומסתכל על איזה פוליטיקאי שכל הזמן קורא למלצר, פעם מבקש ממנו להנמיך את המזגן ופעם לעשות יותר חזק, ולאחר שעה של ניג'וסים של הפוליטיקאי, קם איש העסקים ניגש למצר ושואל אותו, תגיד הבחור הזה לא משגע אותך ? אז אומר לו המלצר, האמת לא אכפת לי, אין לנו בכלל מזגן.

84.בחור צעיר אחד נוסע במהירות של 180 קמ"ש בכביש בין תל אביב לירושלים, תופס אותו בדרך שוטר תנועה ומתחיל לרשום לו דוח, ניגש אליו הבחור ואמר לו, למה אתה רושם לי סתם ככה דוח על מהירות ? הרי מה זה מעניין כשיש לי שתי גופות בתא המטען ו5 קילו סם מריחואנה במושב האחורי ? השוטר ישר נלחץ ומתקשר לפיקוד, לאחר שמגיעים כולם הם בודקים ורואים שאין שם כלום, מפקד התחנה ניגש לבחור הצעיר ושואל אותו מה קורה ? עונה לו הבחור הצעיר הזה : אני לא יודע מה הוא רוצה ממני בכלל שהוא מדבר על גופות ועל סמים, עוד מעט הוא עוד יגיד לך גם שנסעתי על 180..

85.יהודי מטייל בחוף על שפת נהר ולפתע הוא רואה ילד שותה מהמים, ישר הוא רץ ומתחיל לצעוק : זה מים רעילים, אסור לך לשתות מהם, וכשהוא מגיע לילד הילד מסתובב אליו ואומר לו : שו ? (מה-בערבית), אז אמר לו היהודי : שום דבר שיהיה לך לבריאות.

86.דוד לוי נוסע לפגישה בבריטניה, הוא מגיע לשם ושואל את הנשיא כמה אחים יש לו, הנשיא מסתובב אליו ואומר לו two, אז דוד לוי מתעצבן ואומר לו טפו עליך !

87.קרתה תאונה גדולה כשאיזה שיכור נכנס בתוך עץ, באים לשיכור ושואלים אותו, איך זה קרה לך ? אז הוא אומר שהייתה פרה על הכביש, אז אומרים לו, נו אז למה לא דרסת אותה וזהו ? השיכור הסתכל עליהם ואמר, תאמינו לי שניסיתי אבל היא ברחה לתוך היער.

88.זקן אחד נכנס לתוך רכבת כולו קרוע מצחוק, בקושי נושם מתיישב ליד איזה מבוגר ואומר לו, אתה חייב לשמוע בדיחה על כורדים, זה משהו חזק, בחיים שלך לא שמעת משהו כל כך מצחיק, עונה לו המבוגר, אבל אני כורדי, אז אומר לו הזקן, אין בעיה, אז אני אספר אותה לאט.

89.שני אמריקאים וכורדי נתפסים על אונס קטינה ונאשמים ומקבלים עונש מוות, וניתנת לכל אחד אפשרות בחירה בקשה אחרונה, ומציעים להם, או תלייה או ירייה בראש, או זריקה, האנגלי והאמריקאי מבקשים שניהם ירייה ומתים במקום והכורדי מבקש זריקה, איך שהוא מקבל את הזריקה הוא נקרע מצחוק, המוציאים לפועל המומים מסתכלים עליו ושואלים אותו למה אתה צוחק, הוא אומר להם : שמתי קונדום

90.גנב ידוע מגיע לבדיקה אצל פרופסור והפרופסור שואל אותו במה העניין, והגנב מסביר לו שיש לו דחף לגנוב דברים, ולקחת כל מה שהוא רואה, אומר לו הפרופסור, אני אתן לך תרופה, ניפגש בשבוע הבא, אם זה עזר לך סבבה, אבל אם לא תארגן לי עד אז איזה מקרן לטלוויזיה.

91.פולנייה עושה סקס עם בעלה לבסוף אחרי הרבה שנים, ותוך כדי המשגל רואה שבעלה מתלהב כולו ומזיע ומשתולל ונהנה, והיא אומרת לו : אתה רואה שיש בי משהו טוב ? אז הוא אומר לה, נכון אבל עוד מעט הוא ייצא

92.בעיר אחת היה כומר והוא קבע עם נשות הכפר שבמקום לספר לו שהן בוגדות בבעליהן שיגידו שהן נפלו במדרגות, יום אחד הוא היה צריך לצאת לנסיעה של יומיים, ובא מחליף בשבילו, ביום החזרה אומר לו המחליף : תשמע אתה חייב לתקן את המדרגות אצלכם בעיר, לא ייתכן שכל הבנות כל הזמן נופלות שם, הכומר מתחיל לצחוק, ואז המחליף אומר לו : מה אתה צוחק ? גם אשתך נפלה פעמיים !

93.ספינת תענוגות נקלעה לסופה חזקה בלב הים, לפתע אחד הנוסעים שלא ידע לשחות נפל למים והתחיל לצעוק הצילו, אבל הנוסעים פחדו בשל הגלים הגבוהים ואף אחד לא קפץ, פתאום איזה בחור אמיץ קפץ, אחז את הטובע תפס בגלגל ההצלה שזרקו לו והציל אותו מטביעה, לאחר האירוע עשו מסיבה על סיפור ספינת התענוגות ונתנו את המיקרופון לאותו אחד שהציל את הטובע שיגיד כמה מילים והוא אמר : אני רוצה שיקום מי שדחף אותי למים !

94.קבוצת מטיילים בברזיל פגשו אינדיאני שאמר להם, אל תלכו היום לשחות בים כי יהיה מזג אויר לא טוב, הם לא התייחסו אליו הלכו, ובאמת הייתה סופת חולות שגרמה לטביעתם של שני מטיילים, ביום למחרת הוא אמר להם שלא ילכו לטייל בהרים אך הם לא הקשיבו לו ובאמת התפתחה סופת טורנדו שהעיפה מתחת להר כמה מהם, יום למחרת הם באו אליו ושאלו אותו, מה יהיה היום אינדיאני זקן וחכם ? אמר להם שהוא לא יודע, אמרו לא, איך זה שאתה לא יודע ? אמר להם : התקלקל לי הרדיו.

95.ישראלי נוסע לטיול בארה"ב נוסע ונוסע ורואה שלט MAXIMUM 55, מוריד ל-55 קמ"ש וממשיך לנסוע, לפניו עוברת ניידת משטרה ואז הוא רואה שלט MAXIMUM 25, הוא נלחץ בגלל הניידת ומוריד ל-25 קמ"ש אחרי רבע שעה הוא רואה שלט MAXIMUM 10, הוא לא יודע מה לעשות, אבל לא רוצה להיתפס על מהירות במדינה אחרת, ומוריד את המהירות, ואז הוא רואה שלט כעבור 10 דקות נוספות : WELCOME TO MAXIMUM !

96.שיכור ופוזל נקעים אחד בשני ברחוב, אז אומר השיכור : אולי תסתכל לאן שאתה הולך ?! אומר לו הפוזל : אולי תלך לאן שאתה מסתכל !

97.איש מכירות ניגש לברמן ואומר לו : בוא נעשה התערבות אני שם כוס בקצה אחד של השולחן ואני משתין מהקצה השני לתוך הכוס, אם נופלת טיפה אחת החוצה אני משלם לך 400 שקל, ואם לא אתה נותן לי 100 בסדר ? הברמן חשב רגע והסכים, האיש מכירות שלף את איבר מינו והתחיל להשתין לכל עבר, השתין על הבר השתין על הבקבוקים השתין על המוזג על הקופה, והברמן צוחק, בסוף האיש מוציא 400 שקל ונותן לברמן, הברמן אומר לאיש הזה מה הרווחת מזה, מה אתה טיפש ? אומר לו איש המכירות, להיפך, התערבתי עם ל השולחן ממול על 400 שקל כל אחד שאני משתין עליך ועל הבר שלך ואתה צוחק.

98.שני פרסים יושבים על הדלפק בבר, אחד מהם אומר לשני, תראה יש שם שתי בנות ממש יפות שכל הזמן עושות לנו עיניים, מסתכל החבר ואומר לו שהוא באמת צודק והם חייבים ללכת להתחיל איתם, אז אומר לו הראשון, אבל חכה רגע ! אומר לו הפרסי השני אבל למה ? אז האשון אומר לו, תן להם קודם לשלם את החשבון !

99.ביבי נתניהו אוכל במסעדה מרק, אחרי שהוא גומר אותו קורא למלצר ואומר לו תגיד לי מה זה המרק הזה ? אתמול היה הרבה יותר טוב מהיום, אז המלצר אומר לו, תפסתי אותך שקרן, זה בדיוק אותו המרק !

100.מרוקאי חוזר לבית שלו ורואה את אשתו ערומה ובין רגליה את השכן שלהם שוכב עם ראשו על שדה, הוא נהיה עצבני ושואל אותם, מה אתם עושים ? אז השכן אומר לו : אני שומע רדיו דרך השד השמאלי שלה, אז הבעל ניגש, שם את ראשו גם הוא על השד ואומר לשכן, אני לא שומע כלום ! אז השכן אומר לו : נו מה הפלא, אתה לא מחובר

התמונות בבתגובה הבאה ..
    ------
    -------

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

המשך בתגובה הבאה ..
    נערך לאחרונה על ידי Lampi; 29-01-2009 בשעה 18:52.
    ------
    -------

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

------
    -------

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

המשך בתגובה הבאה ..
    ------
    -------

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

"what is this small thing in my pants ?":

צריך להוסיף לזה FAIL :

עוד בתגובה הבאה ..
    נערך לאחרונה על ידי Lampi; 29-01-2009 בשעה 18:57.
    ------
    -------

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

עוד בתגובה הבאה ..
    ------
    -------

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

)

זהוא ,
    השקעתיי מללא , ייאאלה תגוובות [:
    נערך לאחרונה על ידי Lampi; 29-01-2009 בשעה 19:02.
    ------
    -------

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    359

חחחח מצחיק אחי.
    אחלה השקעה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רומן
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני לא סובל מאי-שפיות,אני נהנה ממנה =)

WOW איזה השקעה
    סחתין

כל הכבוד על ההשקעה .
    הכל מצחיק~

משתמש ותיק
    לייקים
    1
    נקודות
    2,037
    משפט מחץ
    ואם אני אהה אוציא לך אהה את ארגז הפרופס הזה?

בדיחה 39 ו42 ממש חמודות

תודה כפרה

משתמש באטרף האוואטר של -Aviv-
    שם פרטי
    אביב
    לייקים
    5
    נקודות
    2,411

חח אהבתי את בדיחה 14 חחחח תודה

CAMEL SMOKER האוואטר של PiPi ToUcH
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    28
    נקודות
    139
    משפט מחץ
    too much is never enough

אין לי כח ליקרא את כול הבדיחות,
    אז ראיתי את התמונות D:

אחלה תמונות D:
    בברכה PiPi ToUcH
    7- את החטיבה !

משתמש כבוד האוואטר של .Eliran
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1046
    נקודות
    1,185
    משפט מחץ
    אל תהיה Child!

ציטוט נכתב במקור על ידי PiPi ToUcH צפיה בהודעה
    אין לי כח ליקרא את כול הבדיחות,
    אז ראיתי את התמונות D:

אחלה תמונות D:
    גם אני חח..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,764 | הודעות: 8,199,357 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect