בנים:
שאלה: האם אוננות יכולה להגדיל \ להקטין את האיבר ?
תשובה: לא. לאוננות אין השפעה על גודל האיבר.
שאלה: אוננות יכולה לגמור את מאגר הזרע?
תשובה: בפירוש לא. גוף הגבר מייצר זרע במשך כל חייו ועד מותו. לגבר יש הרבה יותר זרע ממה שהוא צריך.
שאלה: האיבר שלי בגודל של 14 ס"מ ואני מפחד שחברה שלי תצחק עליי כי יש לי קטן. מה לעשות ?
תשובה: האיבר שלך בגודל ממוצע בהחלט, ומחקרים העלו שעל מנת לענג אישה האיבר צריך להיות בגודל 8 ס"מ ומעלה, מפני שהדגדגן קרוב "לפני השטח".
שאלה: אני גומר מהר מדי כשאני עם חברה שלי. מה לעשות ?
תשובה: תאונן לפני המפגש עצמו, כשעה וחצי לפני לערך. זה יגרום לך לגמור לאט יותר ועדיין תהיה בכושר לעשות מעשה
שאלה: לא עומד לי כשאני עם חברה שלי. מה לעשות?
תשובה: בוא ננפץ את המיתוס: זה לא בגלל חברה שלך. פשוט תשקיע יותר במשחק מקדים, ככה גם אתה וגם חברה שלך תהנו יותר וליותר זמן.
שאלה: ההורים תפסו אותי מאונן, אני מפחד לצאת מהחדר, מה לעשות? איך הם יגיבו ?
תשובה: גם לפני שהם תפסו אותך הם ידעו, תאמין לי. פשוט צא מהחדר כאילו כלום לא קרה. אבא שלך גם אונן בגילך, ואף יותר. הוא מבין אותך ואין צורך להתבייש בפניו.
שאלה: השפיך שלי שקוף. זה באמת שפיך ?
תשובה: כן. כנראה אתה עוד לא מנוסה בזה והגוף שלך עוד לא בשל לחלוטין כדי לייצר זרע שישפיע על השפיך (שפיך לבנבן.)
שאלה: אחרי שאני מאונן \ מתקלח שורף לי האיבר באיזור החור. למה זה קורה?
תשובה: אוננת עם סבון. לא מומלץ לאונן עם סבון. אני ממליץ על : שמן, קרם לחות, רוק, ווזלין וכו'. לא סבון.
שאלה: התעוררתי בבוקר והסדינים \ פיג'מה היו מכוסים בחומר לבן- שקוף. מה זה?
תשובה: זהו קרי לילה. זה קורה כאשר ילד מוכן מינית, והגוף שלו מייצר זרע, אבל הוא לא פורק את זה באמצעות אוננות \ סקס.
אז זה בא באמצעות חלום אירוטי שמגרה אותך לגמור. השפיך (החומר הלבן-שקוף) הוא בעצם תוצאה לכך.
בנות :
שאלה: קיימתי יחסי מין והמחזור שלי מאחר. מה זה אומר ?
תשובה: או שנכנסת להריון, או שהמחזור שלך מאחר בטבעיות (הגיל בו קיבלת את המחזור, לחץ, תזונה וכו').
אם את עונה לשאלה הראשונה, האם לקחת גלולות ? האם השתמשת בקונדום תקין ?
שאלה: איך אפשר למנוע כאבי מחזור ?
תשובה: לנוח ולשתות הרבה. אפשר לשים בקבוק מים חמים כדי להרגיע את ההתכווצויות.
שאלה: האם אפשר לקיים יחסי מין כשאני במחזור ?
תשובה: טכנית, כן. אבל מטעמים הגייניים ובריאותיים אני מאמינה שלא מומלץ לא לך (זה כואב.), וזה לא בדיוק הכי נקי.
כללי:
שאלה: איזה סוג של קונדומים הכי כדאי?
תשובה: הכי מומלצת זו חברת דורקס. אל תקנה לייף או r3, זה סתם בולשיט.
דורקס אולי מהיקרות אבל על איכות לא מתפשרים.
שאלה: יש חשש להריון. מה לעשות ?
תשובה: אם לא עברו 72 שעות מאז האקט, פוסטינור.
אם עברו 72 שעות ויש חשש, עשו בדיקה ותשקלו הפלה.
שאלה: מה עדיף, קונדום או גלולות ?
תשובה: בעיקרון, קונדום. למה ?
קונדום:
- מגן מפני הריון, איידס ומחלות מין 97%
- קונדום יכול להקרע.
גלולות:
- מונעות הריון 98%.
- הן משבשות תהליכים בגוף.
- יכולות להשכח להבלע.
שאלה: מהי הפלה? מהם הסיכונים וכיצד היא מתבצעת?
תשובה: הפלה זה בעצם ניתוח, ששואבים את תכולת הרחם:
עובר, רקמות, שליה וכל מה שהספיק להווצר. זה ניתוח מסוכן שעלול לגרום לבעיה בפוריות בעתיד,אך הוא משמיד את העובר שהספיק להווצר. עד גיל 18 התהליך בחינם וללא יידוע ההורים.
התהליך הוא קצר ( לא ידוע לי זמן מדויק. ) כמו שאורך ניתוח רגיל. אני מעריכה שבין שעה לשלוש שעות. (הערכה גסה, זה לא ניתוח לב פתוח.)
שאלה: איידס יכול לעבור אם אני מנשק בפה נשאית ?
תשובה: בעיקרון, איידס יכול לעבור ברוק, אבל רק בכמויות עצומות. בתנאים רגילים איידס יכול לעבור רק במגע מיני (דם), בין איברי מין של אחד נשא.עקרונית, לא.

ציטוט ההודעה
"