|
|
בונא את חושבת כל אחד נולד להיות רוקו?
אז את צריכה להגיד תודה כי בואי אני יגיד לך את האמת אלה שמנוסים יותר מדי מחפשים חברה
לדפוק לזרוק למחוק
מי שמנוסה יש לו עבר הרי גם בלסיים קשר...את תרצי מישהו עם נסיון, הוא רוצה משהי לנצל,ככה העולם עובד.
כמו כל בן בעצם אבל על הזין יש יוצאים מהכלל..לא נראה לי שגיליתי לך את אמריקה אז תעשי חושבים ורק אחרי זה תקחי החלטות
חחחחחח סו?
תלמדי אותו.. תוכלי לכוון אותך לפי מה שאת אוהבת ולא לפי ניסיון קודם עם בנות קודמות שלו
CompleX, אם זה היה בצחוק אז בסדר... אבל עדיין תשמור על הפה שלך.
ומעניין שיש לך בעיה עם העצות שלי... אתה בערך היחיד חוץ מדניאל שקשה לה שאומרים לה משהו אחר חוץ ממה שהיא רוצה לשמוע.
דניאל באמא שלי את ילדה טיפשה... אין דרך אחרת להגדיר את זה.
מכל התגובות שלי לא הבנת כלום פשוט... תאכלס סיימתי עם האשכול הזה, כמו שאמרתי כבר, אין לאשכול הזה שום טעם בלי קשר אליך.
ישי התותח
יודעת מה,
נגיד והוא לא יהיה טוב במיטה.
בגלל זה את לא רוצה אותו?שהוא לא חרמן שבגיל 15 איבד תבתולין.
אם איך שאת מתארת אותו ובגלל שיכול להיות שהוא לא טוב במיטה את לא רוצה אותו.
בעיה שלך
את רואה דניאל אני לא היחידה שחושבת ככה ,
את ה י ח י ד ה שלא יודעת להסביר את עצמה .
יום דבש -5-
מאאיהה חחןןן
אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
אני דווקא דיי מבין אותך,את רוצה שהגבר יוביל והוא לא יכול לעשות את זה...
אבל בניגוד לזה,את גם רוצה להפסיק להיות עם מניאקים שחושבים רק איך להיכנס לך לתחתונים...
זאת יותר שאלה פרטית שקשה לענות עליה בשבילך,אבל אני ינסה רק לתת חוות דעת:
את לא בתולה,נכון אין לך כל כך הרבה נסיון אבל יש לך יותר ממנו,תראי לו איך עושים את זה..בפעמים הראשונות את תצטרכי לפתוח את החזיה לבד,או להזיז אותו טיפה לאיפה שאת רוצה,אבל אחר כך הוא כבר יקלוט את העיניין..לפחות תתני לזה צ'אנס...
חחחחח אווו איזה פחד? ואם זה לא היה בצחוק אז? מה תעשה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשמע שאתה מאיים...
שלא תחשוב הרגשתי לרגע רעד של פחד...
( <- זה עוד זיעה מהפחד עדין לא עובר לי...) אין לי שום בעיה לא עם העצות שלך ולא עם הדעה שלך ..
יש לי בעיה כללית איתך.. שאתה נכנס למקומות שאתה לא צריך להכנס אליהם.
לא דיברתי איתך נכון? מה אתה קופץ..? מזה משנה בצחוק לא בצחוק.. דיברתי איתך? פניתי אליך?.. לא.. אז שב איפה שהוא.. תחפש את עצמך..
מזה תשמור על הפה שלך אני אחד החברים שלך? אני מכיר אותך?...
תמשיך עם הדיעה שלך ועם העצות שלך. (הם לא מעניינות אותי.. אני לא טורח לקרוא אותם אפילו ולכן לא דיברתי אליך... אלא לאליאב..).. אני לא אומר לאף אחד מה להגיד כמה ולמה...
ואתה עוד אומר שאני בן אדם שלא מוכן לשמוע מה שאומרים לו? אני פה ושם רק נותן עצות אני לא צריך שילדים בני 14 ייעצו לי מה לעשות עם החיים שלי.. תאמין לי שעברתי מספיק...
נערך לאחרונה על ידי CompleX; 17-02-2009 בשעה 18:41.
אליאב, יש דרך להגיד דברים ויש דרך לדבר. גם אם מישהו חושב דעה אחרת לחלוטין, מדברים כמו בני אדם. לא חשבתי שאגיע פה לרמות כאלה, ציפיתי לדיון קצת יותר מתורבת .
אני לא מעריכה יותר תגובות שמסכימות איתי..אני מעריכה תגובות שנאמרות בצורה נורמאלית ולא בוטה.
וזהו, אין לי מה להוסיף יותר..(:
מנהלים- אתם מוזמנים לנעול.
אתה לא נראה לי חמור, תתחיל לדבר בצורה מכובדת.
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 17-02-2009 בשעה 20:58.
אני לא יודע בת כמה את אבל זה שאת פותחת את הרגליים לכל גבר שני לא אשמתנו. במקרה של 19,20+ אפשר להבין אבל עדיייןןןןןןןןןןן......................
בת כמה את גם כן עושה לעצמך סלקציה אם הוא זיין או לא חחחחחח