קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ספוילר] קרב לסמאקדאון הקרוב 27.2.09
    על ידי -iDo- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-02-2009, 21:57
  2. [ספוילר] קרב לRAW הקרוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-02-2009, 23:35
  3. [ספוילר] קרב לRAW הקרוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-11-2008, 16:44
  4. [ספוילר] קרב לסמאקדאון הקרוב!
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-10-2008, 15:16
  5. תוצאות וספוילריים לסמאקדאון הקרוב
    על ידי הבוס בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 23:19
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[ספוילרים] קרב לסמאקדאון הקרוב + התיכנונים למניה

משתמש כבוד
    Save_us.iDo
    האוואטר של -iDo-
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    0
    נקודות
    812
    משפט מחץ
    "העולם מצחיק - אז צוחקים"

ברירת מחדל [ספוילרים] קרב לסמאקדאון הקרוב + התיכנונים למניה

אז ככה , בסמאקדאון האחרון אמרו שיהיה קרב אח בין אח , ג'ף נגד מאט , אחרי שמאט בגד בנאמנותו של ג'ף וגרם לו להפסיד את אליפות הWWE לאדג' בRoyal Rumble , אחרי זה היה שקט ביניהם עד סמאקדאון האחרון (יום שישי 20.2.09) כשמאט הפריע לקרב של ג'ף נגד אדג' , ומאוחר יותר באותו ערב נקבע קרב ביניהם לשבוע הבא , מי לדעתם ינצח?

מה יהיה ההמשך של המריבה ביניהם ? , האם זה יגיע לרסלמניה ?

דרושים מנהלים לפורומים הבאים:
    דקסטר | איך פגשתי את אמא

רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תחפש אתרי היאבקות באמריקה,ראיתי סירטון של סמאק 27,2
    ספוילר:
    ג'ף עמד מול מאט,ואמר לו שהוא אחיו,ולמרות שהוא תקף אותו הוא לא רוצה להתאבק מולו

משתמש כבוד
    Save_us.iDo
    האוואטר של -iDo-
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    0
    נקודות
    812
    משפט מחץ

אני יודע , ראיתי את זה
    כל הקטע שהוא בבת אחת עשה את ההיל טורן בלי שום סיבה

דקסטר | איך פגשתי את אמא

משתמש מכור האוואטר של dangerous hero
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    בטיסטה היה הכי טוב בשנת 2005!!!!!

לדעתי ג'ף יפסיד, או שאדג' יעזור למאט אוו שיפסל הקרב.
    ולמי שלא שם לב מאט עבר לסמאקדאון.
    נערך לאחרונה על ידי dangerous hero; 21-02-2009 בשעה 19:48.

give him a SPOT LIGHT
    I WALK ALONE

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dangerous hero צפיה בהודעה
    לדעתי ג'ף יפסיד, או שאדג' יעזור למאט אוו שיפסל הקרב.
    ולמי שלא שם לב מאט עבר לסמאקדאון.
    ג'ף יפסיד? ת'אמת,רואים שאתה לא רואה WWE הרבה זמן,אני רואה מאז שאני זוכר את עצמי,ג'ף הארדי מול מאט הארדי,וכולם יודעים שזה לא כוחות אפילו,ג'ף יכול בעיניים עצומות לנצח את מאט הארדי,קורע לו ת'צורה,מאט הארדי נלחם כמו סבא.

משתמש כבוד
    Save_us.iDo
    האוואטר של -iDo-
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    0
    נקודות
    812
    משפט מחץ

עם הם יתנו פייט טוב לא אכפת לי מי ינצח

דקסטר | איך פגשתי את אמא

לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הכוונה שמאט ינצח ברמאות או משו אחר הכוונה שזה הולך להיות קרב לא הוגן..
    אבל בתכלס ברור שגף יותר טוב חחח

give him a SPOT LIGHT
    I WALK ALONE

ציטוט נכתב במקור על ידי dam!an צפיה בהודעה
    ג'ף יפסיד? ת'אמת,רואים שאתה לא רואה WWE הרבה זמן,אני רואה מאז שאני זוכר את עצמי,ג'ף הארדי מול מאט הארדי,וכולם יודעים שזה לא כוחות אפילו,ג'ף יכול בעיניים עצומות לנצח את מאט הארדי,קורע לו ת'צורה,מאט הארדי נלחם כמו סבא.

חחחחחחחחחחחחחח איך אני אוהב את הילדים האלה שאומרים "אני רואה האבקות מאז שאני זוכר את עצמי" ... לפי מה שרשמת על מאט הארדי שמים לב שאתה רואה האבקות בדיוק שנה וחצי ...
    עכשיו אם באמת היית ממש מבין בהאבקות אבל מבין מבין , היית אומר דברים אחרים לחלוטין על מאט הארדי .
    דבר ראשון - מאט הארדי במידה עוצמתית יותר חזק מג'ף בוא נגיד שאם הם עושים תחרות הורדות ידיים מאט לוקח אותו בקלות ,
    הם גם יותר אגרסיבי ויותר חזק מבחינה גופנית .
    דבר שני - ג'ף הארדי הוא בסך הכול מתאבק ממוצע , בוא נגיד בין לבין , אתה הרי רואה עליו שאין לו שריר אחד בגוף , הדבר היחיד שיש לו בכל הגוף זה קעקועים מגעילים .
    דבר שלישי - אתה יודע מה מאפיין את ג'ף ? מה שמאפיין אותו זה שהוא בכול קרב עולה על החבלים וקופץ על המתאבק .. אין לו תרגילים בכלל , הדבר היחיד שהוא עושה בתוך הזירה עצמה מלבד לתת רק אגרופים לא משמעותיים זה הטוויס אוף פייט , שזה למעשה התרגיל סיום של מאט הארדי במקור .
    ודבר רביעי ואחרון - אם באמת באמת באמת באמת באמת ו...באמת היית יודע דברים בהאבקות(לא שאני אומר שאתה לא יודע פשוט אתה מדבר יותר מידי באוויר יחסית לילד בן 14) היית יודע שלמאט הארדי יש את אחד הפיודים המדוברים ב-WWE בשנים האחרונות , וזה הפיוד מול אדג' ב-2005 , פיוד אמיתי , רציני , פיוד שזה באמת בין המתאבק הטוב לרע ,
    אחרי שאדג' במציאות "גנב" כמו שנקרא למאט את ליטה הוא החליט לצאת למלחמה נגד שניהם לאחר שהיא בגדה בו .
    עכשיו השאלה שלי אלייך , תתן לי פיוד אחד של ג'ף הארדי הכולל גם קרב רחוב גם קרב כלוב וגם קרב סולמות ?? אההה ושנמשך יותר מספיישל אחד שבו הוא תמיד הפסיד .
    ממממ לא מצאת נכון ? ,
    אז בוא נסכם ..
    מאט הארדי יותר טוב מג'ף , יותר חזק ממנו מהבחינה בה הגוף שלו בנוי , יותר לוחם , יותר אגרסיבי ו....זהו נראה לי .
    אז אני מקווה שלמדת את ההבדלים בין האחים לבית הארדי , ושבפעם הבאה לא תגיד דברים שאינך יודע ...
    אחלה יום שיהיה לך אני יורד לראות את המשחק של ביתר =)

לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אמריקה יוס מת עליך ועל ביתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    חוץ מזה שהכוח הגופני של מאט לא קשור לwwe
    עזבו ניראה לי שאני בעצמי מתחיל לדבר שטויות חחחחחח חוץ מזה שאני אוהב את ביתר!!!!!בנשמה

give him a SPOT LIGHT
    I WALK ALONE

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי America Yoss צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחח איך אני אוהב את הילדים האלה שאומרים "אני רואה האבקות מאז שאני זוכר את עצמי" ... לפי מה שרשמת על מאט הארדי שמים לב שאתה רואה האבקות בדיוק שנה וחצי ...
    עכשיו אם באמת היית ממש מבין בהאבקות אבל מבין מבין , היית אומר דברים אחרים לחלוטין על מאט הארדי .
    דבר ראשון - מאט הארדי במידה עוצמתית יותר חזק מג'ף בוא נגיד שאם הם עושים תחרות הורדות ידיים מאט לוקח אותו בקלות ,
    הם גם יותר אגרסיבי ויותר חזק מבחינה גופנית .
    דבר שני - ג'ף הארדי הוא בסך הכול מתאבק ממוצע , בוא נגיד בין לבין , אתה הרי רואה עליו שאין לו שריר אחד בגוף , הדבר היחיד שיש לו בכל הגוף זה קעקועים מגעילים .
    דבר שלישי - אתה יודע מה מאפיין את ג'ף ? מה שמאפיין אותו זה שהוא בכול קרב עולה על החבלים וקופץ על המתאבק .. אין לו תרגילים בכלל , הדבר היחיד שהוא עושה בתוך הזירה עצמה מלבד לתת רק אגרופים לא משמעותיים זה הטוויס אוף פייט , שזה למעשה התרגיל סיום של מאט הארדי במקור .
    ודבר רביעי ואחרון - אם באמת באמת באמת באמת באמת ו...באמת היית יודע דברים בהאבקות(לא שאני אומר שאתה לא יודע פשוט אתה מדבר יותר מידי באוויר יחסית לילד בן 14) היית יודע שלמאט הארדי יש את אחד הפיודים המדוברים ב-WWE בשנים האחרונות , וזה הפיוד מול אדג' ב-2005 , פיוד אמיתי , רציני , פיוד שזה באמת בין המתאבק הטוב לרע ,
    אחרי שאדג' במציאות "גנב" כמו שנקרא למאט את ליטה הוא החליט לצאת למלחמה נגד שניהם לאחר שהיא בגדה בו .
    עכשיו השאלה שלי אלייך , תתן לי פיוד אחד של ג'ף הארדי הכולל גם קרב רחוב גם קרב כלוב וגם קרב סולמות ?? אההה ושנמשך יותר מספיישל אחד שבו הוא תמיד הפסיד .
    ממממ לא מצאת נכון ? ,
    אז בוא נסכם ..
    מאט הארדי יותר טוב מג'ף , יותר חזק ממנו מהבחינה בה הגוף שלו בנוי , יותר לוחם , יותר אגרסיבי ו....זהו נראה לי .
    אז אני מקווה שלמדת את ההבדלים בין האחים לבית הארדי , ושבפעם הבאה לא תגיד דברים שאינך יודע ...
    אחלה יום שיהיה לך אני יורד לראות את המשחק של ביתר =)
    קודם כל,אני בן 13.
    שנית,אני רואה WWE יותר ממך,הרבה יותר ממך. ואני לא משקר,ראיתי קרבות ב2002,ראיתי את הפיוד של ההארדי,הברוד והדאדליז,ראיתי הכל. ומה שאני ראיתי,זה שג'ף הראדי מתאבק הרבה יותר טוב ממאט הארדי,אתה יודע למה? אני ועוד איך אסביר לך!
    מתאבק שכמו שאתה מכנה אותו,סתם קופץ על אנשים זה מתאבק בחסד,זה אחד שהולך לזירה,ולא יודע אם הוא הולך הביתה אחרי הקרב,או לבית החולים. לג'ף הארדי אין את היכולת לפתח שרירים,וזה מה שעושה אותו מיוחד כל כך. קודם כל,הטוויסט אוף פייט נוצר ע"י ג'ף הארדי בשנת 1995. אבל מאט הארדי לקח אותו כפינישר,שבכלל של ג'ף,והוא משתמש בו הרבה יותר,למרות שג'ף הארדי משמתש בזה כסינגלטור מוב,כתרגיל מפתיע,הכנה לאתגר האמיתי,הסאנטון בומב,שזה הפינישר הכי קטלני שנראה איי פעם בהיאבקות בכל ההיסטוריה אם אתה שואל אותי.אומנם מאט הארדי לוקח את ג'ף הארדי בהורדות ידיים,אבל כאשר יש לג'ף סולם ביד,הקרב הוכרע.מה שעשה את הפיוד של מאט הארדי מול אדג' טוב,זה אדג'. שהוא אחד המתאבקים הגדולים והמנוסים ביותר בזירה,ועל זה אין ויכוח. מאט הארדי זקן היום,הוא לא היי פלייר,ותאמין לי שהוא מנסה להיות,הוא תמיד העתיק מג'ף הארדי ותמיד ניסה להיות כמוהו,אבל הוא תמיד לא הצליח,ג'ף הארדי היה צריך להרים את אליפות הWWE בנו ווי אאוט לולא מאט הארדי,שפשוט בא מאחורי ג'ף ונתן לו כיסא בראש,ג'ף הארדי לא מתאבק ממוצע,הוא ההיי פלייר הכי טוב בהיסטורית ההיאבקות,אבל מאט הארדי,הוא נוצח ע"י ג'ק סווגאר,מתאבק ללא יכולות,כמו מאט הארדי. הקרבות שלו בכלל לא מרשימים,והוא רק תחליף לכריסטיאן ברויאל רמבל,אחרת,הוא היה ונשאר מיד קארד.
    אתה יודע מה אני רואה,שאתה זה שרואה היאבקות שנה וחצי,כי אם לא היית,היית מגיב לטובת ג'ף.

לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

נידמה לי שהוא כמוני אחד שאוהב מתאבקים עם שרירים וכוח
    אבל מה אם תשאל אותי סינה אוו ג'ף ברור שג'ף!ג'ף הארדי
    הוא אחד האהובים עלי! ואני צופה בwwe בתחילת 2005...
    אבל טריפל אייץ יותר למרות שנותנים לו הרבה תנאים טובים
    נערך לאחרונה על ידי dangerous hero; 21-02-2009 בשעה 21:26.

give him a SPOT LIGHT
    I WALK ALONE

ציטוט נכתב במקור על ידי dam!an צפיה בהודעה
    קודם כל,אני בן 13.
    שנית,אני רואה WWE יותר ממך,הרבה יותר ממך. ואני לא משקר,ראיתי קרבות ב2002,ראיתי את הפיוד של ההארדי,הברוד והדאדליז,ראיתי הכל. ומה שאני ראיתי,זה שג'ף הראדי מתאבק הרבה יותר טוב ממאט הארדי,אתה יודע למה? אני ועוד איך אסביר לך!
    מתאבק שכמו שאתה מכנה אותו,סתם קופץ על אנשים זה מתאבק בחסד,זה אחד שהולך לזירה,ולא יודע אם הוא הולך הביתה אחרי הקרב,או לבית החולים. לג'ף הארדי אין את היכולת לפתח שרירים,וזה מה שעושה אותו מיוחד כל כך. קודם כל,הטוויסט אוף פייט נוצר ע"י ג'ף הארדי בשנת 1995. אבל מאט הארדי לקח אותו כפינישר,שבכלל של ג'ף,והוא משתמש בו הרבה יותר,למרות שג'ף הארדי משמתש בזה כסינגלטור מוב,כתרגיל מפתיע,הכנה לאתגר האמיתי,הסאנטון בומב,שזה הפינישר הכי קטלני שנראה איי פעם בהיאבקות בכל ההיסטוריה אם אתה שואל אותי.אומנם מאט הארדי לוקח את ג'ף הארדי בהורדות ידיים,אבל כאשר יש לג'ף סולם ביד,הקרב הוכרע.מה שעשה את הפיוד של מאט הארדי מול אדג' טוב,זה אדג'. שהוא אחד המתאבקים הגדולים והמנוסים ביותר בזירה,ועל זה אין ויכוח. מאט הארדי זקן היום,הוא לא היי פלייר,ותאמין לי שהוא מנסה להיות,הוא תמיד העתיק מג'ף הארדי ותמיד ניסה להיות כמוהו,אבל הוא תמיד לא הצליח,ג'ף הארדי היה צריך להרים את אליפות הWWE בנו ווי אאוט לולא מאט הארדי,שפשוט בא מאחורי ג'ף ונתן לו כיסא בראש,ג'ף הארדי לא מתאבק ממוצע,הוא ההיי פלייר הכי טוב בהיסטורית ההיאבקות,אבל מאט הארדי,הוא נוצח ע"י ג'ק סווגאר,מתאבק ללא יכולות,כמו מאט הארדי. הקרבות שלו בכלל לא מרשימים,והוא רק תחליף לכריסטיאן ברויאל רמבל,אחרת,הוא היה ונשאר מיד קארד.
    אתה יודע מה אני רואה,שאתה זה שרואה היאבקות שנה וחצי,כי אם לא היית,היית מגיב לטובת ג'ף.

אח אח אם רק היית יודע כמה שאתה טועה ....
    דבר ראשון , אל תחרטט לי דברים שראית כי כל אחד יכול להיכנס להיסטוריה של ה-WWE באתר לראות פיודים ולהיכנס ליוטיוב ורשום ..
    דבר שני .. אתה ילד בן 13 , יעני שתבין עדיין לא ירד לך השפם בר מצווה ואתה כבר אומר דברים שאתה לא יודע ... ועזוב אותך אני כן רואה האבקות יותר זמן ממך ואין להתווכח על זה , למרות שזה לא משנה לי בכלל כי אתה עוד סתם ילד שמתלהב מג'ון סינה ומהקפיצות של ג'ף הארדי ....
    הדבר שבאמת מכעיס אותי בתור אחד שמאוד אוהב את מאט הארדי זה שאתה אומר ואתה קובע שהפיוד בינו לבין אדג' היה טוב רק בזכות אדג' , מה איזה מתאבק אדג' ? אחד שמנצל הזדמנויות וזוכה באליפויות דיברנו כבר על שרירים אז תסתכל עליו בחיאת ראבק , יודע לג'ף יש יותר שרירים מאדג' בוא נסגור על זה ביחד .
    אבל כשאתה אומר דבר כזה כשאני בטווווווח במיליון אחוז שאתה לא ראית את הפיוד הזה בכלל , זה מכעיס אותי . כי אם באמת הייתה רואה אותו אז היית רואה את הקרב כלוב בניהם שמאט הארדי ניצח אחרי שקפץ על אדג' מגג הכלוב , ואחרי הבולדוג שהוא עשה עליו בפרק של ראו על איזור החשמל בכנסיה לאולם , ועזוב את זה שאדג' ניצח אותו בקרב סולם כי ליטה תפסה אותו ונעלה אותו על החבלים ובגלל זה הוא עף לסמקדאון .
    אני יודע מה אתה , אתה פשוט עוד ילד חמוד שלא מזמן התחיל לראות האבקות בשידורים בארץ וראה את ג'ף הארדי ה"מאאאאגניב" והחליט שהוא יותר טוב ממאט הארדי שההיסטוריה שלו בהרבה יותר ארוכה מג'ף ב-WWE .
    ונכון אם יש משו שאני מסכים איתך זה הקרב של מאט מול ג'ק סוואגר , אבל מה לעשות שהם חיכו לחזרה של כריסטיאן והם קרוב לוודאי ייתנו לו את אליפות ה-ECW , אז הם נאלצו לתת לו להפסיד לסוואגר על מנת שהחזרה שלו תהיה באמת מפתיעה .
    ובסדר אולי השנה של מאט הארדי לא הייתה כזאת מעניינת כי לא מצאו לו פיוד מעניין , אבל אני כמו תמיד הייתי בעניין של לשחזר את הפיוד הענק שלו מול אדג' ושיהיה על אליפות העולם .
    בקיצור עזוב אותך שטויות , מאט הארדי מתאבק לא להטותן אלא מתאבק יותר טוב מג'ף .
    אז שיהיה לך יום טוב , ובאמת עכשיו ברצינות , אל תגיד דברים שאתה לא יודע כי חבל אנשים יקשיבו לך וזו תהיה טעות מצדם ..
    ולתגובה של ההוא מעליי - אני לא אוהב מתאבקים גדולים עם שרירים כמו בטיסטה לדוגמא , אני אוהב כאלה שיתנו לי קרב טוב ויגרמו לי להנות כמו רנדי אורטון או דה רוק לשעבר ב-WWE ,
    =]

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי America Yoss צפיה בהודעה
    אח אח אם רק היית יודע כמה שאתה טועה ....
    דבר ראשון , אל תחרטט לי דברים שראית כי כל אחד יכול להיכנס להיסטוריה של ה-WWE באתר לראות פיודים ולהיכנס ליוטיוב ורשום ..
    דבר שני .. אתה ילד בן 13 , יעני שתבין עדיין לא ירד לך השפם בר מצווה ואתה כבר אומר דברים שאתה לא יודע ... ועזוב אותך אני כן רואה האבקות יותר זמן ממך ואין להתווכח על זה , למרות שזה לא משנה לי בכלל כי אתה עוד סתם ילד שמתלהב מג'ון סינה ומהקפיצות של ג'ף הארדי ....
    הדבר שבאמת מכעיס אותי בתור אחד שמאוד אוהב את מאט הארדי זה שאתה אומר ואתה קובע שהפיוד בינו לבין אדג' היה טוב רק בזכות אדג' , מה איזה מתאבק אדג' ? אחד שמנצל הזדמנויות וזוכה באליפויות דיברנו כבר על שרירים אז תסתכל עליו בחיאת ראבק , יודע לג'ף יש יותר שרירים מאדג' בוא נסגור על זה ביחד .
    אבל כשאתה אומר דבר כזה כשאני בטווווווח במיליון אחוז שאתה לא ראית את הפיוד הזה בכלל , זה מכעיס אותי . כי אם באמת הייתה רואה אותו אז היית רואה את הקרב כלוב בניהם שמאט הארדי ניצח אחרי שקפץ על אדג' מגג הכלוב , ואחרי הבולדוג שהוא עשה עליו בפרק של ראו על איזור החשמל בכנסיה לאולם , ועזוב את זה שאדג' ניצח אותו בקרב סולם כי ליטה תפסה אותו ונעלה אותו על החבלים ובגלל זה הוא עף לסמקדאון .
    אני יודע מה אתה , אתה פשוט עוד ילד חמוד שלא מזמן התחיל לראות האבקות בשידורים בארץ וראה את ג'ף הארדי ה"מאאאאגניב" והחליט שהוא יותר טוב ממאט הארדי שההיסטוריה שלו בהרבה יותר ארוכה מג'ף ב-WWE .
    ונכון אם יש משו שאני מסכים איתך זה הקרב של מאט מול ג'ק סוואגר , אבל מה לעשות שהם חיכו לחזרה של כריסטיאן והם קרוב לוודאי ייתנו לו את אליפות ה-ECW , אז הם נאלצו לתת לו להפסיד לסוואגר על מנת שהחזרה שלו תהיה באמת מפתיעה .
    ובסדר אולי השנה של מאט הארדי לא הייתה כזאת מעניינת כי לא מצאו לו פיוד מעניין , אבל אני כמו תמיד הייתי בעניין של לשחזר את הפיוד הענק שלו מול אדג' ושיהיה על אליפות העולם .
    בקיצור עזוב אותך שטויות , מאט הארדי מתאבק לא להטותן אלא מתאבק יותר טוב מג'ף .
    אז שיהיה לך יום טוב , ובאמת עכשיו ברצינות , אל תגיד דברים שאתה לא יודע כי חבל אנשים יקשיבו לך וזו תהיה טעות מצדם ..
    ולתגובה של ההוא מעליי - אני לא אוהב מתאבקים גדולים עם שרירים כמו בטיסטה לדוגמא , אני אוהב כאלה שיתנו לי קרב טוב ויגרמו לי להנות כמו רנדי אורטון או דה רוק לשעבר ב-WWE ,
    =]
    אני לא חושב שאתה ראית בדיוק את התאריך שבו ראיתי את קרב ההיאבקות הראשון. אני רואה הרבה יותר ממך,אני רואה היאבקות מאז שאני זוכר את עצמי כמו שציינתי,אבל לא לקח לי הרבה זמן להבחין בזה שלג'ף יש הרבה יותר יכולות ממאט,תשווה רגע את הסייד אפקט ואת הלחישה של הרוח,אין מה להשוות,אם ג'ף עושה את הוויספר אין דה ווינד מהכלוב זה הרבה יותר קטלני. ורק שתדע,אני שונא את ג'ון סינה,וחושב שהוא אחד המתאבקים הגרועים ביותר שהWWE עשו להם גימיק של סופרמן.הסופרסינה.
    מאט הארדי מתאבק זקן כל כך,התרגילים שלו כבר לא מרשימים,אני לא אופתע אם הוא יקבל מכתב פיטורים מהWWE בקרוב כי למתאבק נגמרו היכולות,תאמין לי,אתה לא יודע עד כמה אהבתי לראות את ההארדיז בפיודים שלהם,אתה לא יודע כמה אני מעריץ את מאט,אבל,אני חייב להודות שהוא פשוט לא יכול להרשים עוד אנשים,

אדג' בא לתת למאט הקלואזליין,רגע! מה זה,סייד אפקט?!
    לא מזיז לי. לא מזיז לקהל בכלל,ואתה יכול לראות בתגובות שלהם לסייד אפקט,לטוויסט אוף פייט חלש...

רנדי אורטון עולה על הסולם,ג'ף מחוסר הכרה...
    קינג: האם נראה פה סופר RKO?

רנדי אורטון תופס את ג'ף,הוא מסתובב ומתכונן לrko,רגע,ג'ף... מה הוא עושה,הוא דוחף את אורטון ישר לשולחנות!!!

קול: רגע... ג'ף,אל תחשוב על זה!!! לא...

ג'ף בסאנטון בומב מהסולם לשולחנות שעליהם היה קנדי אורטון!!!
    אני והקהל בהיסטריה,אתה רואה את ההבדל? בין היי פלייר איכותי,למאתבק זקן? שכדי לקבל תשומת לב,אפילו בוזים הוא תוקף את אחיו הקטן.

את האמת,אתה יודע מה,אתה סתם איזה ילד שחושב שזה שהוא בן 15-17 what ever יכול לומר שהוא ראה יותר,שהוא בוגר יותר וזה מחליא אותי,כי את האמת,אתה נראה לי כבן אדם שלא מזמן נהיה רואה רסטלינג.
    והפיוד האולטימטיבי הוא ג'ף הארדי מול אדג',ללא,אבל ללא מאט הארדי שהייתי הולך לחנות וקונה לו מקל הליכה!

לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אאקקקק איזה מילים אהבתי
    המתאבק הכי אהוב עליך זה ג'ף לא פלא שאתה מגן עליו למרות שאני חושב שאתה צודק
    והוא אוהב מתאבקים שנותנים קרב טוב ואיכותי
    למרות שסינה נידמה לי נותן את כל הנשמה שלו בקרב ובאכנות לפני הקרב ללא ספק
    בטיסטה לא יודע כבר לחשמל את הקהל היום אבל אולי שיחזור אחרי הפציעה נפל לו איזה בורג והוא יהיה יותר מעניין.....אולי...

give him a SPOT LIGHT
    I WALK ALONE

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dangerous hero צפיה בהודעה
    אאקקקק איזה מילים אהבתי
    המתאבק הכי אהוב עליך זה ג'ף לא פלא שאתה מגן עליו למרות שאני חושב שאתה צודק
    והוא אוהב מתאבקים שנותנים קרב טוב ואיכותי
    למרות שסינה נידמה לי נותן את כל הנשמה שלו בקרב ובאכנות לפני הקרב ללא ספק
    בטיסטה לא יודע כבר לחשמל את הקהל היום אבל אולי שיחזור אחרי הפציעה נפל לו איזה בורג והוא יהיה יותר מעניין.....אולי...
    תאמין לי,אני מנוסה בלהגן על ג'ף,מלא לא סובלים אותו,אבל הוא מסכן את עצמו לכל אחד ואחד שרואה היאבקות,ואף אחד לא יודע להאריך את זה,שכשהוא עושה סאנטון בומב הוא יכול לקבל פריצת דיסק,אבל הוא מעולם לא נפצע,למרות שכשטריפל H רץ (ב2002) הוא נפצע,ואף אחד לא מאריך אותו.
    אני שמח שאתה אומר שאני צודק כי זה בעצם אומר לי שהבהרתי את עמדתי טוב. סינה נותן את כל הנשמה,והWWE נותנים לו את כל האליפויות,ג'ף נותן הרבה יותר מסינה,והוא מסכן את עצמו יום יום,אבל הWWE לא נותן לו שום תגמול. בטיסטה ב2007 היה תותח,כאשר הוא ניצח את אדג' וצ'אבו לפני נו ווי אאוט נראה לי,ואת רע לכולם את הצורה,מגיע לו,אבל השנה זו היא השנה הכי גרועה שלו.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,900 | הודעות: 8,150,482 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect