|
|
Led Zeppelin. The Who. Pink Floyd. Deep Purple
כנראה הלהקות האהובות עליי, ואורן, תן למטאלהדים, להיות מטאלהדים.
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
Linkin Park
וואי וואי אני רואה הפילו אותך על הראש שהיית קטן...
והלהקות שטל הביא זה לא קלאסיקות?מטאליקה,איירון?
בחייאת שתוק יא פוזר פייקר וואנאבי רוקר מזדקן
מה זה די להיות מטאלהד בן כמה אתה 6?
בחייאת שתוק כמה פיגור
זה הסגנון שלו וזה מה שהוא אוהב והוא לא צריך להגיד סתם בשביל הקטע
וואלה יופי ילד שעד לפני כמה חודשים בטח שמע ראפ יטיף פה לכולם =.=
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
נערך לאחרונה על ידי Serpent; 25-02-2009 בשעה 20:05.
גם אני חשבתי כמוך.
כמו שידוע-"על טעם וריח, אין להתווכח".
אני דווקא נגד הביטוי הזה משום שטעם של בן אדם יכול להיות מושפע מאחרים.
אני אסביר זאת בדרך אחרת.
אני יכול לומר שלפחות 50% מהרוק מושפע מדרך כזאת או אחרת מהביטלס.
אולי זה לא ישירות השפעה מהביטלס אבל הלהקה שממנה הושפעה הלהקה ולהקה שהושפעה מהקודמת וכו', כנראה הושפעה מהביטלס.
זאת אומרת, שהביטלס (אפשר גם להיות להקה משפיעה אחרת כמו The Who שכנראה השפיעו מאוד על הגרנג' או על הרוק האלטרנטיבי, קשה לי להחליט.) בעצם עיצבו את המוזיקה המודרנית של היום.
ולכן, אפשר להתווכח על הטעם ועל הריח.
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אלביס השפיע יותר מהביטלס, סימן שאפשר להתווכח גם על ההשפעה של הביטלס? אפשר להבין שאלביס היה זה שעיצב את המוסיקה המודרנית של היום.
מישהו הזכיר את זה פה?
והביטללס מושפעים ממוצרט ובטהובן וכל שאר המלחינים הישנים, הרי כולם מושפעים מהם, אז למה אתה לא שומע אותם?
בדעה כזאת אתה יכול לבוא ולהגיד שמוזיקה קלאסית הכי שווה, מי שלא שומע קלאסית הוא מטאלהד\ראפהד[?]
ואתה יודע, לא כל הלהקות הושפעו מהביטלס או כל שיט אחר.
בוא ניקח את Apocalyptica לדוגמא.
הם מנגנים על צ'לו, ממי זה מושפע? הם עושים קאברים למטאליקה, וזה מטאל, אם אני שומע אותם אני מטאלהד לפי ההגדרה הסתומה שרצה פה בפורום.
והם גם מנגנים קלאסית, זה אומר שמישהו עיצב את זה?
יכול להיות שאפשר להתוכח על טעם וריח, אבל לא יהיו צודקים כי זה ענייון סובייקטיבי.
נערך לאחרונה על ידי Serpent; 26-02-2009 בשעה 07:48.
לינקין פארק יכולים להכנס לתחת אחד של השני, אני שונא ראפ,
וסליפנוט אני רק אוהב את סייקוסושל שגם אתה אמרת שאתה אוהב אסף.
איירון מיידן ומטאליקה וכל אלה להקות קלאסיות, נכון.
אבל בחייאת.. הביא 4 להקות שעושות בדיוק את אותה מוזיקה
שאגב.. דיו ואוסבורן עושים מוזיקה ברמה הרבה יותר גבוהה..
אוקי.אתה פשוט טמבל. איך איירון מיידן ואופת' זה אותה מוזיקה????????????איך מטאליקה ופנטרה(זה אולי ההכי קרוב אבלנ זה ממש לא אותו דבר)אופת' זה מלודת' עם גרואולינג וגם עם שירה ברמה של דיו,ואיירון מיידן זה מטאל בסיסי בדיוק כמו אוזי ודיו.אז אם אתה אומר שמיידן גרועים,גם אוזי ודיו,שאותם את מהלל.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
ממתי האבי מטאל נקרא "מטאל בסיסי"? :|
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
אל תהיה קטנוני למה הבי מטאל של עכשיו זה לא משהו.NWOBHM זה המונח הכי נכון לזה
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!