טוב אני צריך סקריפט פשוט של שעון שסופר לאחור נגיד מתחיל ב 15 דק' ואז
14:59,14:58 וכו' עד 0, ואז מהתחלה.
שהשעון אבל יזוז לבד לא שיצטרכו לעשות רפרש בשביל לראות את השעה המדויקת.
חיפשתי מלא ולא מצאתיאם מישהו יוכל לעזור אז תודה =]
|
|
נזכרתי בזה
הבעיה היחידה היא שכשהוא מגיע למספרים החד ספרתיים הוא לא רושם 09, 08 וכו' אלא רק 9, 8 ...קוד:<html> <head> <script type="text/javascript"> var min=14; var sec=59; time=min+":"+sec; var t; function timedCount() { document.getElementById('txt').value=time; sec=sec-1; if(sec==-1) { min=min-1; sec=59; } time=min+":"+sec; t=setTimeout("timedCount()",1000); if(min==0 && sec==0) break; } </script> </head> <body> <form> <input type="button" value="Start count!" onClick="timedCount()"> <input type="text" id="txt"> </form> </body> </html>
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 24-02-2009 בשעה 23:51.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אין מצב שלא עובד.
שים את זה בדף חדש ותשמור כ html, תראה שיש כפתור ושדה שכשלוחצים מופיע בו טיימר.
אתה צריך שזה יפעל לפי שעון קבוע של השרת, ואת זה אני לא יודע איך לעשות, אבל אני אבדוק.
לפחות יש לך את הרעיון הכללי איך לעשות טיימר, ותוכל לשלב אותו אחר כך.
עריכה:
יכול להיות שמצאתי פתרון.
אפשר להגדיר לשרת שעון נפרד שירוץ בלי קשר לשאר ככה:
זה עושה שעון שרץ בלי קשר לשום דבר אחר בשרת, ולפי השעון הזה אתה יכול לבדוק שאם:קוד:<html> <head> <script type="text/javascript"> var hour=0; var min=0; var sec=0; time=hour+":"+min+":"+sec; var t; function timedCount() { document.getElementById('txt').value=time; sec=sec+1; if(sec==60) { min=min+1; sec=0; } if(min==60) { hour=hour+1; min=0 } if(hour==24) { hour=0; } time=hour+":"+min+":"+sec; t=setTimeout("timedCount()",1000); if(min==0 && sec==0) break; } </script> </head> <body onload="timedCount()"> <form> <input type="text" id="txt" readonly> </form> </body> </html>
זה אומר שעברו 15 דקות, ואז לאתחל את הטיימר שהבאתי לך למעלה.קוד:min%15=0;
הבעיה היחידה בשעון הזה היא שהוא מאותחל עם כל כניסה לאתר, והוא בצד המשתמש ולא בצד השרת.
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 25-02-2009 בשעה 18:58.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי