המחשב שלי התחיל להרעיש לא מזמן אז פתחתי אותו ניקתי את האבק שימנתי את המאווררים והוא עדיין עושה רעש
כל פעם שאני מעתיק משהוא לזיכרון נייד או מחלץ קובץ או פותח תמונה או גולש ב אינטרנט הוא עושה רעש
תעזרו לי בבקשה
המחשב שלי התחיל להרעיש לא מזמן אז פתחתי אותו ניקתי את האבק שימנתי את המאווררים והוא עדיין עושה רעש
כל פעם שאני מעתיק משהוא לזיכרון נייד או מחלץ קובץ או פותח תמונה או גולש ב אינטרנט הוא עושה רעש
תעזרו לי בבקשה
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כניראה הדיסק קשיח
עושה רעש כזה שבא לו להיתאבד? חח
אם זה היה מאז ומיתמיד אז פשוט להחליף אבל לדעתי לא כדאי אלה אם כן אתה לא סובל רעש
לא תמיד דיסק קשיח אבל הגיוני
תפתח את המחשב תפעיל אותו ותנסה לשמוע מאיפה מגיע הרעש
אם אתה לא מצליח תנסה לעצור את המאורר שמוציא אויר החוצה מהכונן ואז תנסה לשמוע שוב
אם לא מצליח תנסה לעצור עוד מאוורר..עד שתראה אם הם עושים את הרעש
זניסתי את זה וזה בא מהכיוון של המאבד באזור שם
יש מצב זה רעש של רעידות של הדיסק הקשיח!
יש איזה מדריך וידאו שמסביר איך לסדר את זה.
אני יחפש ויפרסם פה.
זה יכול להיות המאוורר של הספק / אחד המאווררים במארז / הדיסק הקשיח / הקירור של המעבד. תשלול אפשרויות ותכתוב פה מה רועש.
אולי הגוף קירור של המעבד עושה רעש,
איזה מעבד יש לך ואיזה קירור יש לו, סטוק או משהו אחר..
תבדוק שהאיוורור של המעבד מוברג היטב ולא רופף ולא יזיק לנקות אותו שוב יסודי יותר.
נו אז זה ההארד דיסק (דיסק קשיח)
ולא ניראה לי שאפשר לפתור את זה,אלא רק לקנות חדש שקט יותר =\
אם זה היה רעידות יש לי מדריכיי וידאו איך לפתור את זה.
אתה יכול לישלוח לי את המדריך בפרטי או כאן אולי זה יעזור
נערך לאחרונה על ידי PS3; 04-03-2009 בשעה 17:50.
אבל אתה צריך ליהיות בטוח מאיפה הרעש..
רק אם זה נובע מרעידות כך את זה:
http://www.youtube.com/watch?v7V8fSlC8CY
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אמרתי מההתחלה הארד דיסק חמורים
יש גם פשוט דגמים מרעישים היה לי אחד כזה עכשיו תוכל לראות אותו על ראש של ערבי
כרגע אני עם 80G WD מעולם לא היה שקט ככה
כאילו יש לי טקרטור בבית
תודה על העזרה אבל זה לא עזר
נערך לאחרונה על ידי PS3; 04-03-2009 בשעה 17:51.
שמע אחי יש מאווררים שגם אם מנקים זה לא עוזר. הם דפוקים אין מה לעשות צריך לקנות חדש.
אם אתה שללת את זה ואין לך מה לעשות תוכל רק לשלול את הקירור על המעבד ונשאר לך ה- HD אין הרבה שתוכל לעשות, רק לקנות חדש. זה מה שאני יכול להציע.