1.אני סובל מחוסר משקל האם יורידו לי על זה פרופיל או רק סעיף?
2.קיבלתי צו ראשון ופרסמו בתיכון שלי שיש לי מתכונת במתמטיקה באותו יום למי לפנות אתם אומרים לביה"ס או לצבא לדחייה של אחד מהם??
1.אני סובל מחוסר משקל האם יורידו לי על זה פרופיל או רק סעיף?
2.קיבלתי צו ראשון ופרסמו בתיכון שלי שיש לי מתכונת במתמטיקה באותו יום למי לפנות אתם אומרים לביה"ס או לצבא לדחייה של אחד מהם??
[CENTER]
|
|
1. תלוי אם הבעיה ממש חמורה.
2. הייתה לי אותה בעיה רק שזה היה עם פיסיקה ודחו לי את המבחן... אם אתה רואה שהבית ספר לא רוצה לדחות לך תנסה עם הצבא למרות שלא אמורה להיות עם זה איזושהי בעיה
אל תלך לצו הזה, ישלחו לך חדש..
1. תת משקל מורידים פרופיל, כמה ירד? תלוי בחומרה.
2. תתקשר ללשכת גיוס שממנה קיבלת את הזימון ותגיד להם, הם ידחו לך את הצו ראשון.
זה לא "כמה ירד" המספרים שמייצגים את הפרופילים הם חסרי משמעות, באותה מידה שקראו לפרופיל "97" יכלו לקרוא לו פרופיל "מצויין" ולבאים אחריו לקרוא "טוב" "בינוני" וככה הלאה... מה שיותר מדוייק להגיד זה אם הבעיה נחשבת בעיניי הצבא לקלה או בינונית, ורוב הסיכויים שקלה...
בקשר למבחנים מהבית ספר, זאת בחירה רק שלך, לצבא אין בעיה לדחות את הצו הראשון, והבית ספר חייב לדחות לך את המבחן במקרה ותחליט ללכת לצו הראשון, בגלל שזאת מתכונת, זאת לא בחירה של המורה אם לתת לך מועד אחר או לא...
אני הייתי בוחר במקומך לעשות את המבחן ולדחות את הצו, כי מבחנים זה באסה עדיף לסיים עם זה מהר שתהיה בהרגשה שגמרת עם הזבל הזה...
אתה מתייחס לפרופיל כאילו המספרים האלה זה איזה משהו מדעי, אין להן משמעות
חבל שאתה מטעה אנשים במקום ללמוד עוד על מה שאתה חושב שאתה מבין בו
בו נשמע במה הטעתי אותו?
תגיד אתה חמור? פרופיל זה מספר שמייצג את הכשירות שלך לשירות צבאי, אל תחפור יותר מידי גם ככה אתה חוץ מלזיין את המוח לא עושה הרבה.
נעול.