"הבורר" רק פתחה את העונה השניה וכבר קיבלה את האישור להוציא לדרך את העונה השלישית. היוצר רשף לוי: "אני מתחיל לכתוב ממש בימים הקרובים"
יום שלישי, 5 במרץ 2009, 15:33
ההצלחה המרשימה של העונה השנייה של הבורר כבר מניבה פירות: צמד היוצרים, הבמאי שי כנות והכותב הראשי רשף לוי, קיבלו אישור מHOT להתחיל לפתח את העונה השלישית של הסדרה, בכך תחבור "הבורר" ל"שבתות וחגים" ול"פרשת השבוע" כסדרת דרמה איכותיות שזכו לעונה שלישית בכבלים.
העונה הבאה אמורה להצטלם כבר במהלך החודשים הקרובים ולעלות לאוויר בתחילת 2010. "היא תגיע מהר יותר מהעונה הקודמת, זה בטוח", אומר לוי. "מה שעיכב את העליה לאוויר של העונה הנוכחית היה העובדה שעשיתי את הסרט "איים אבודים". הרעיון המקורי שלנו היה לכתוב סיפור שיחזיק שלוש עונות ויותר, ואני שמח שזה באמת יצא לפועל. כל הסדרה מכוונת לסוף העונה השלישית, ובו קורה משהו שמשנה את כל מה שאחנו חושבים על העולם של הבורר ושל המשפחה שלו. כדי שזה ייצא טוב צריך קצת מזל, שהכתיבה תזרום, שהכל ילך בסדר. אני מתחיל לכתוב ממש בימים הקרובים".
כבר חושבים על עונה רביעית?
"גם HOT וגם אני צריכים לראות אחרי שנגמור את העונה השלישית האם יש לנו מספיק כוח ורצון, והאם אנחנו באמת יכולים להמשיך לשמור על הרמה הגבוהה, על מתח עלילתי ועל צחוק ורגש. אני חושב שיש אפשרות לעשות יותר משלוש עונות, אבל זה עדיין מוקדם".
בHOT אישור שהוציאו לדרך את העונה השלישית של "הבורר".
קרדיט לפורום אחר.

of the world