שמעו אני כבר באמת מתחרפן,אז ככה הסיפור אני בקטע עם ילדה יעני ידידים אני דלוק עליה והיא יודעת והכל.אז אנחנו בקשר היא תמיד יוצאת איתי ואנחנו הרבה ביחד,היא מיתקשרת אנחנו בקשר וזה אז בפורים הייתה מסבית הפתעה לחבר הכל טוב ויפה נהנתי בהתחלה שתיתי וזה.אז בהמשך הערב היא היתקשרה עלי מסטולה כאילו שתתה עם חברות,והכל הערב היא היתקשרה עלי ונדפק לי כל הערב הייתי איתה בפלא כי לא היה לי לב לנתק ולהמשיך כי בדוגרי אני מאוהב בה חזק.אזבסוף היא נשארה לבד אז לקחתי מונית עם חברים והספתי אותה מאיפה שהיא הייתה.היא הייתה במצב דפוק שפוכה לגמרע הלכנו לחבר שלי לישון אצלו היא אמרה להורים שהיא יושנת אצל חברה.הגענו לחבר שלי אני והיא הינו באותה מיטה אז שכבנו וזה לא נרדמנו אז סוף סוף תפסתי ביצים ובאתי לנשק אותה ואני הייתי מסטול יותר ממנה שפוך מתת כאילו שהגענו לחבר שלי היא הייתה כבר בסדר אבל אניהייתי שפוך.אז היא דיברה איתי ופתאום תפסתי לה תפנים ובאתי לנשק אותה והיא זזה אז פשוט קיבלתי הלם לא ידעתי איפה לקבור את עצמי אמרתי לה לעזוב אותי והלכתי לישון אבל לא ישנתי היא נרדמה ופשוט היסתכלתי עליה יושנת ולטפתי לה תראש.הייתה כל כך בבאסה ואז חרתי איתה הביתה וזהוא היא הלכה נשיקה בלחי וזהוא.
אני לא מבין להמ היא זזה לא מבין היא תמדי יוצאת איתי כל הזמן בקשר והיא יודעת שאני רוצה אותה והיא זזה לי למה מה לעשות עכשיו אנ מאוהב בה כמו מטורף .
מישהוא יכול להסביר לי למה היא זזה ומה אני יכול לעשות עכשיו עזרה בקשה
סליחה על החפירה....

ציטוט ההודעה