כל אחד והטעם שלו. אני מסכים איתך אבל אין מה לעשות.
כל אחד והטעם שלו. אני מסכים איתך אבל אין מה לעשות.
]
|
|
אתה אולי לא הבנת משו כל אחד מהטמבלים שהיום עושים ראפ מתקתקים כל לילה מישי וחיים בבית של 20 מיליון דולר בזכותינו כי אם לא אנחנו לא היה מי שיקנה את האלבומים שלהם ואם לא היה מי שיקנה את האלבומים שלהם הם לא היו רואים סנט אחד אפילו מהמוזיקה
וכן אני מוטח ביקורת זכותי להגיד מה שבא לי
אם לא הביקורת הזאת אז אתה לא היית מגיב כאן וכביכול היית ואתה עדיין חושב ש ליל ווין פיפטי וסוג'ה בוי הם "הכי טובים" אם אתה חושב כך אז עזוב הדיון הזה הוא למי שמבין בראפ ויכול למתוח ביקורת כי הוא שמע יותר טובים מליל ווין
איך אני יכול למחוק פה תגובה שלי?
כתבתי כפול ושכחתי לצטט
"כי אנחנו קונים את הדיסקים שלו"
אפשר לחשוב מי זה "אנחנו"......בישראל כמה אנשים גרים?
7 מיליון...חצי מהם ערבים,דרוזים וכדומה.
מתוכם 4 וחצי יהודים ישראלים בעלי תעודה כחולה.
מתוכם 300,000 איש שומעים היפ הופ או ראפ!
אז אפשר לחשוב שזה ממש מעניין ת'תחת של מישהו מה אנשים פה חושבים.....כל אחד פה חש כיאלו הוא איזה ממציא של האולד סקול סטייל......טופאק יותר טוב ביגי הכי טוב!
צאו מהבועה הזאת שמישהו סופר אותנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ובארה"ב מלא מלא מלא אנשים שומעים את פיפטי סנט ליל ווין וכל החרא הזה!!
אז להפסיק ליתפוס מעצמכם....כי את הפוזה של האני שומע ראפ איכותי כי הוא יותר ישן....לא עובד על אפחד!!!!...ותכלס אני שומע פיפטי סנט...לא בגלל המילים בגלל המקצב שיש לו!
ואני שם זין על כל מי שיגיד לי עכשיו מושפע מושפע.....כי תכלס אותו בנאדם מושפע.....חושב שהוא תופס יותר ומבין יותר עם הוא ישמע אולד סקול סטייל....ויגיד שטויות על ביגי וטופאק...ועל כמה שפיפטי וליל ווין גרועים!!
אל תהיה חסר טאקט אני לא מדבר על ישראל אני רק לדוגמא אומר לך ישראל אם יצא לך להקשיב בשיעורי ספרות אז תדע שכל מה שהולך כאן זו המטפורה שבדיון בכל מקרה...
ישראל זו רק דוגמא אני לא אומר שבאמת אם אנחנו לא נקנה תדיסקים שלו הוא לא ירוויח שקל ברור שיהיו כאלה שכן יקנו אבל הוא ממוסחר זה כל הקטע כאן שהוא כל הזמן מוציא שירים בשביל הכסף אני לא אמרתי שהוא גרוע למרות שבזמן האחרון האיכות שלו ירדה בהתחלה הייתי שומע את פיפטי מלאא והוא היה אחלה בערך בתקופה שהוא הגיע לישראל הוא ניהיהי חארטה כי כאילו מה שהוא עשה מהכיף שלו היה שווה כל שקל אבל היום הוא עושה את זה בשביל כסף נ-ט-ו
i get money מה השיר הזה אומר לך אני יגיד לך מה הוא אומר שפיפטי סנט מקבל כסף ממי ממך ומעוד כמה עשרות אלפים כמוך
אז אם אתה מסתכל על השיר והתוכן שלו מה המסקנה-שפיפטי סנט צוחק עליכם בזמן שהוא מתעשר אתם כמו פראיירים ממשיכים ליקנות מוזיקה שנוצרה בשביל כסף ולא בשביל הראפ
שמע פיפטי אחלה בסכה
אבל הוא נהיהי פלצן ממוסחר אני לא אומר -סנופ דוג כמה שהוא טוב ובנינו הוא נחשב לדמות הרבה יותר חשובה ודומיננטית בעולם הראפ יותר מפיפטי הוא גם התמסחר וזה די חירבן הכל אבל האלבום שלו ושל דריי מליפני כמעט 20 שנה the chronic הוא היה אלבום טוב ליפני שסנופ נדפק בכל הכסף וזה.... אני אישית מת על סנופ כי אולי יש לו עבר של יותר מסתם ראפר מתמסחר אבל תכלס תראה את הקליפים שלו ומה הם משדרים-סרסור מליין שעושה מוזיקה ואני מוכרח להגיד שהיא עדיין טובה לא כל מה שהוא עושה טוב יש לי 3 אלבומים שלו ומתוכם אולי 8 שירים באמת להיטים אבל הוא עדיין עושה משו אמיתי
נערך לאחרונה על ידי nicolas; 12-03-2009 בשעה 23:14.
^^מבין אותך לגמרי אחי.
אבל הנקודה שלי...זה שאני לא סובל את כל הילדים האלה ויש פה בפורום מלא כאלה...שחשים שהם יותר "מגניבים" ויותר מבינים בראפ אם הם ישמעו אולד סקול...ויגידו שפיפטי ממוסחר..ושטופאק הכי טוב.......כי הם ילדים מושפעים שבאים לעשות פוזות שלא עובדות על אפחד
תשמע אני יסביר פה משהו אני ממעריצי פיפטי סנט ואללה יש לי את כול השירים שלו אלבומים היתי במופע שלו אבל תבינו משהו
פעם הוא היה שר שירים שכיף לשמוע על השכונה וכאלה קיצביים היום הוא שר על זה שיש לו כסף ושהוא מזיין תשמעו אני לא יודע מה אתכם זה לא מעניין לי תתחת שהוא מזיין ויש לו כסף וביגלל זה שונאים אותו בארצות הברית
זה לא קשור בגרוש..
אני מתכוון לחלק של המילים עצמם.. והליריקה והזרימה.. זה שמשהו אוהב איזה משהו זה לא אומר שמשהו אחר פחות טוב.. למשל אני אוהב מאוד את פיפטי סנט אבל אני לא אומר שהוא יותר טוב מביגי כי אני יודע שביגי פי מיליארד יותר טוב.. הכל עניין של תוכן של הדיס ופאנצ'ים, ליריקה וכריזמה..
אז בכל העניין הזה אפילו סאבלימינל והצל לוקחים את ליל ויין..
"כולם" אוהבים לשמוע כי את השירים שלו כי הוא עושה פופ ראפ, שירים למסיבות, וכו'
היום כבר לא מקשיבים למילים. כמה שהביט יותר מקפיץ ככה יותר ישמעו את זה.
שמע תאמת ליל ווין פיפטי ואלה הם בסדר ואני יגיד תאמת יש להם כמה שירים ממש טובים שאני כבר לא מקשיב להם אישית אבל אני יודע שהם טובים
הקטע וכבר אמרתי את זה שהם התחילו את הכל הם היו טובים אבל אחרי ההתמסחרות הם סתם מזיינים תשכל בשירים שלהם מה שאומר-שמי שמלחין את המוזיקה שלהם עושה אותם-כי אפחד לא יכנס לאינטרנט ויתחיל לחפש את המילים של השירים שלהם לדוגמא in da club יש לו לחן מטורף וגם הליריקה סבבה אבל מה באמת הפך את זה לכך שאפילו כל מיני ערסים ישימו תשיר הזה בפלא והינה לכם ערסים לא מבינים כלום באנגלית מה שאומר שמה שעניין אותם זה הביט הלחן וזה באמת מה שמעניין כאן window shopper כאן לדוגמא הליריקה מתחברת ממש טוב עם הלחן אבל הינה הוא מתחיל תשיר שהוא נוסע באיזה אוטו פורש ואומר כמה שיותר טוב לו מפעם ואז מדבר על איזה ילד שרק הסתכל בחלונות ולא היה לו כסף לקנות כלום
בקיצור זה מעצבן כל הקטע הזה שהם מתמסחרים ... בגלל זה אני אישית שונא אותם (ולא את המוסיקה שהם עושים)
ברגע שההתמסחרות מגיע למוסיקה שלהם גם המוסיקה נדפקת
^^אין דבר כזה להיות לזמר בלי להתמסחר!
מה הפואנטה בלהיות זמר???למכור כמה שיותר תקליטים שכמה שיותר אנשים ישמעו אותך.
ובגלל זה אתה צריך להתמסחר.מה לעשות זה העולם שאנחנו חיים בו...עולם חומרי......ואם אתה זמר שלא ממוסחר....אתה לא קיים...ככה זה!
אתה רוצה שיכירו אותך בעולם.....רוצה שתהיה שיחת היום אצל כל אחד בעולם.....אפילו אצל מישהו באידונזיה....אתה צריך להיות ממוסחר........ת'כלס שאתה בא לימשהו שלא שומע ראפ....ואומר לו את המילה ראפ.....הדבר הראשון שיקפוץ לו לראש זה יהיה פיפטי סנט......ליל ווין....ואם זה מה שהוא יענה לך,זה אומר שאותו זמר הצליח,אפילו פריק ששומע מטאליקה מכיר אותך.............אם תילך לפריק ותשאל אותו מיזה טופאק או ביגי הוא לא ידע מה להגיד לך