קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] סרחיו ראמוס Vs דני אלבס
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-06-2010, 12:55
  2. [מצ'אפ] סרחיו ראמוס Vs דניאל אלבס.
    על ידי shimo0n בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 19-05-2009, 17:02
  3. [ידיעה] דניאל אלבס חתם בברצלונה סופית
    על ידי Caesar Augustus בפורום פורום העברות
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-06-2008, 11:57
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 23:38
  5. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 21:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

[מאצ'אפ] דניאל אלבס vs סחיו ראמוס

ברירת מחדל [מאצ'אפ] דניאל אלבס vs סחיו ראמוס

מאצ'אפ ענק בני שני המגנים הימיניים אולי הטובים בעולם
    את מי אתם יותר אוהבים ומי לדעתכם יותר טוב? (נמקו)
    אני כמובן שאלבס ואני לא אנמק כי אתם תגידו שזה בגלל שאני אוהד בארסה..

2. קישורים ממומנים

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

טוב אז אני אותו דבר סרחיו כי אני אוהד ריאל (חחח רציני)
    אני פשוט שונא את דני אלבס...

גולללסווו האוואטר של Ace in Race
    לייקים
    0
    נקודות
    315
    משפט מחץ
    זה לא אני, זאת את.

סרחיו ראמוס.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

שמע לשתיהם יש יכולות התפקיות ברמות הגבוהות ביותר בתור מגנים דני אלבס יותר טכני והוא גם בועט מצבים נייחים מה הוא מהיר מאוד וזריז.סרחיו ראמוס יותר פיזי בהרבה גם מאוד מהיר בדרך כלל במצבים נייחים הוא נמצא בתוך הרחבה יש לו משחק נהדר ראמוס יודע לשחק גם בתור בלם דני אלבס הוא כמו קיצוני ימני

משתמש כבוד
    F.C Maccabi Haifa
    האוואטר של .Eliran.
    לייקים
    10
    נקודות
    16

דני אלבס בלי שום ספק .

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דני אלבס, אני פשוט אוהב אותו מכיוון שהוא פשוט שחקן עם מהירות ושכל , שתי התכונות האלה ביחד , מובילות לשחקן עם עתיד!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

סרחיו ראמוס, משום מה מתיימר לדעת לעשות התקפה וזה בניגוד מוחלט לדני אלבס שמשחק מצוין כקיצוני; בהגנה זה סיפור אחר לגמרי לדעתי: אלבס, בניגוד למה שאחרים אומרים, דווקא לא רע בהגנה אבל לא באמת מתקרב לרמה של סרחיו ראמוס בכל הקשור לפן הנ"ל. אם דני אלבס היה משחק בריאל מדריד למשל, הייתי מעדיף לראות את ראמוס כבלם קדמי ואת דני אלבס פותח באגף הימני (כאחד שדוגל במשחק התקפה).

אם שניהם היו משחקים באותה קבוצה והייתי צריך לבחור בין שניהם לעמדת המגן הימני, במפגש נגד מנצ'סטר או ליברפול לדוגמא, הייתי בוחר בראמוס בגלל היכולות ההגנתיות שלו. מה שבטוח הוא שלא הייתי מוריד את ראמוס לספסל, על שחקן ברמתו לא מוותרים.

אני באמת מרחם אגב על מה שסרחיו ראמוס עבר בתקופתו של שוסטר העונה: אם אתם זוכרים, הוא התלונן בפומבי על העובדה שפשוט הפקירו אותו ב-4-4-3 ולמרות שזה לא מקצועי, אני מסכים איתו במאה אחוז (ירד לספסל במשחק מול בילבאו כעונש של הגרמני הטיפש). בתקופתו של חואנדה, שהקבוצה שמה דגש על ההגנה, הוא סולידי לכל דבר ואחד המצטיינים שלנו מאז הגעתו.

נגד ליברפול אריאן רובן וגאגו הפקירו אותו לגמרי והוא הצליח להחזיק אגף שלם לבדו. לפעמים צריך להעריך את סרחיו ראמוס על היכולות ההגנתיות שלו (שבלטו במיוחד ביורו שם הוא היה אחד המצטיינים). לריאל מדריד יש בעיה ענקית בקישור: אין לה יצירתיות ונגד קבוצות שיש להן התקפות טובות (קרי אתלטיקו מדריד וליברפול), היא מתקשה לעשות הגנה כקבוצה. גוארדיולה שם על כך דגש העונה אם תשימו לב ובכל זאת ברצלונה סופגת לא מעט שערים.

זאת הסיבה שצריכים לכבד שחקנים כמו סרחיו ראמוס לדעתי, שאם היה משחק במנצסטר יונייטד או ליברפול, הוא ממזמן כבר היה המגן הכי טוב בעולם ללא שום ספק. פעם אחת שמעתי את הוטמר היצפלד מדבר על הנושא, אם אני ימצא את הראיון אני יביא לכאן..
    Siete

משתמש מתקדם האוואטר של LastStar
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אין לי כח לפרט..
    דניאל אלבס..
    שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה

גוארדיולה שם על כך דגש העונה אם תשימו לב ובכל זאת ברצלונה סופגת לא מעט שערים.

ברצלונה ספגה הכי מעט שערים בליגה הספרדית
    24 שערים לאומת רעל שספגו 31 שערים.

שלא נדבר על שכמעט חצי מהשערים של ברצלונה (84, רק בליגה)
    באו מאגף ימין - מסי, אלבס.

תפסיק לדבר שטויות. :\
    נערך לאחרונה על ידי Tal; 24-03-2009 בשעה 21:29.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Tal צפיה בהודעה
    ברצלונה ספגה הכי מעט שערים בליגה הספרדית
    24 שערים לאומת רעל שספגו 31 שערים.

שלא נדבר על שכמעט חצי מהשערים של ברצלונה (84, רק בליגה)
    באו מאגף ימין - מסי, אלבס.

תפסיק לדבר שטויות. :\
    מכבסת השטויות שאתה מפיץ כאן עוברת כל גבול:

א) לריאל מדריד הייתה מכת פצועים ענקים וההגנה שלה יותר טובה מזו של ברצלונה.

ב) לספוג 24 שערים ועוד לא מעט שערים בליגת האלופות, זה לא כזה הישג גדול.

ג) ציינתי שאלבס טוב מראמוס בכל הקשור בחלק ההתקפי (אלוהים, גם לקרוא אתה מתקשה).

עכשיו במקום להביא את העובדות בשקל שלך (לדוגמא סעיף ג' שציינתי), תנסה לפחות להסביר את הטענה שלך ולא להתנהג כמו ילד קטן ואידיוט.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 24-03-2009 בשעה 21:45.
    Siete

Glory Glory Man Utd האוואטר של <אור>
    שם פרטי
    תנחשו
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    הציונות הביאה לנו את המדינה,השמאלנות תביא עלינו שואה

אלבס יותר התקפי כזה
    אבל מבחינת הגנה ראמוס לא רואה אותו

מכבסת השטויות שאתה מפיץ כאן עוברת כל גבול:

א) לריאל מדריד הייתה מכת פצועים ענקים וההגנה שלה יותר טובה מזו של ברצלונה.

ב) לספוג 24 שערים ועוד לא מעט שערים בליגת האלופות, זה לא כזה הישג גדול.

ג) ציינתי שאלבס טוב מראמוס בכל הקשור בחלק ההתקפי (אלוהים, גם לקרוא אתה מתקשה).

עכשיו במקום להביא את העובדות בשקל שלך (לדוגמא סעיף ג' שציינתי), תנסה לפחות להסביר את הטענה שלך ולא להתנהג כמו ילד קטן ואידיוט.
    בינתיים אתם חטפתם רביעייה מליברפול.. וכל ההגנה שחקה.
    אם לא היה לכם את קסיאס ממזמן הייתם מפסידים מלא משחקים,
    הוא פשוט מציל לכם משחקים.
    בלי קסיאס הייתם בין ההגנות הגרועות ב6 הקבוצות הראשונות בליגה הספרדית.
    אני מזיין את השכל? עם כל הטועויות של ולדס אנחנו שומרים על רשת נקייה כבר 3 משחקי ליגה.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Tal צפיה בהודעה
    בינתיים אתם חטפתם רביעייה מליברפול.. וכל ההגנה שחקה..
    ההגנה של ריאל מדריד היא עדיין הגנה מצוינת, העובדה שאין קישור שיעזור לה ואין משחק לחץ נורמלי מצידה הורסת אותה: פרננדו גאגו לא שחקן והוא ממשיך לפשל ברגעי אמת, רובן השאיר את ראמוס לבד באגף מול שלושה שני שחקנים ויותר בכל התקפה, היגואין ושניידר היו למעלה במקום לעזור במשחק הלחץ נגד האנגלים ואל תשכח את השופט והקוון שהפילו אותנו פעמיים (וכמובן את העובדה שרפא בניטז אכל אותנו ואת שיטת המשחק הטיפשה של חואנדה ראמוס).

אמרתי זאת ואחזור על כך: צפה במשחקים של האנגליות קרי ליברפול ומנצ'סטר יונייטד. לאחר מכן, צפה במשחק של ריאל מדריד ותראה שהבלמים שלנו נאלצים להתמודד הרבה פעמים ב-3 על 3 או מקרים מהסוג הנ"ל, לעומת הקבוצות האנגליות שמפתחות משחק לחץ פשוט אדיר ונאלצות להתמודד פחות עם העימותים הנ"ל (זאת הגדולה שלהן ושל המאמנים שלהן לטעמי).

מנצ'סטר יונייטד, ליברפול ולפעמים ברצלונה של פפ גוארדיולה, מצליחות לפתח משחק לחץ אדיר מהבלמים ועד החלוצים. כולם תורמים להגנה וכך לאט לאט מפתחים משחק. זה היה בריאל מדריד ב-2003 והיום זה כבר איננו עוד. זאת תיהיה טעות להאשים את ההגנה של ריאל מדריד בלבד במחדל בדיוק בגלל הסיבה הזאת ובדיוק כפי שאתה עושה (אגב, אתה שוכח שמנצ'סטר יונייטד חטפה בראש כמה ימים לאחר מכן ועוד באולדטפורד, האם זה אומר שההגנה שלה היא גרועה? ממש לא, למעשה היא הטובה בעולם).

אם לא היה לכם את קסיאס ממזמן הייתם מפסידים מלא משחקים,
    הוא פשוט מציל לכם משחקים.
    בלי קסיאס הייתם בין ההגנות הגרועות ב6 הקבוצות הראשונות בליגה הספרדית.
    אולי מספיק עם זה כבר? מאז הגעתו של חואנדה ראמוס (להוציא את המשחקים מול ולנסיה וויאריאל כשעוד היה הרבה פצועים), ההגנה התייצבה ואיקר היה צריך לעשות הרבה פחות. תמיד ייהיו לו את ההצלות הענקיות, אבל הטענה שלך פשוט לא נכונה ואתה מתעלם מהעובדה שמאז הגעתו של חואנדה ראמוס, ההגנה של ריאל מדריד היא אכן ההגנה הכי טובה בספרד.

אגב, חטפתם שלושה שערים מליון, קבוצה צרפתית שלא מתקרבת במקצת לרמתן של האנגליות ואני מתפלא עליך מאוד שאתה אופטימי (טוב נו..): את באיירן ככל הנראה תעברו, אבל מה תעשו שתאלצו להתמודד עם ליברפול\צ'לסי בחצי הגמר אם וכאשר? תצטרכו לקוות שהידינק יגבור על וליברפול, כי אם לא אני אתפלא מאוד אם אתם לא תיהיו המודחים הבאים ע"י רפא בניטז כטובת המסורת (כפי שהוא גבר על מוריניו, כפי שהוא גבר על אנצ'לוטי, מנצ'יני, חואנדה ראמוס וקפאלו ב-2005).

P.S
    אני אשמח אם נוכל לפתח דיון נורמלי ללא טענות שקריות כמו שאתה רגיל להביא לכאן.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-03-2009 בשעה 01:44.
    Siete

ההגנה של ריאל מדריד היא עדיין הגנה מצוינת, העובדה שאין קישור שיעזור לה ואין משחק לחץ נורמלי מצידה הורסת אותה: פרננדו גאגו לא שחקן והוא ממשיך לפשל ברגעי אמת, רובן השאיר את ראמוס לבד באגף מול שלושה שני שחקנים ויותר בכל התקפה, היגואין ושניידר היו למעלה במקום לעזור במשחק הלחץ נגד האנגלים ואל תשכח את השופט והקוון שהפילו אותנו פעמיים (וכמובן את העובדה שרפא בניטז אכל אותנו ואת שיטת המשחק הטיפשה של חואנדה ראמוס).

אמרתי זאת ואחזור על כך: צפה במשחקים של האנגליות קרי ליברפול ומנצ'סטר יונייטד. לאחר מכן, צפה במשחק של ריאל מדריד ותראה שהבלמים שלנו נאלצים להתמודד הרבה פעמים ב-3 על 3 או מקרים מהסוג הנ"ל, לעומת הקבוצות האנגליות שמפתחות משחק לחץ פשוט אדיר ונאלצות להתמודד פחות עם העימותים הנ"ל (זאת הגדולה שלהן ושל המאמנים שלהן לטעמי).

מנצ'סטר יונייטד, ליברפול ולפעמים ברצלונה של פפ גוארדיולה, מצליחות לפתח משחק לחץ אדיר מהבלמים ועד החלוצים. כולם תורמים להגנה וכך לאט לאט מפתחים משחק. זה היה בריאל מדריד ב-2003 והיום זה כבר איננו עוד. זאת תיהיה טעות להאשים את ההגנה של ריאל מדריד בלבד במחדל בדיוק בגלל הסיבה הזאת ובדיוק כפי שאתה עושה (אגב, אתה שוכח שמנצ'סטר יונייטד חטפה בראש כמה ימים לאחר מכן ועוד באולדטפורד, האם זה אומר שההגנה שלה היא גרועה? ממש לא, למעשה היא הטובה בעולם).

אולי מספיק עם זה כבר? מאז הגעתו של חואנדה ראמוס (להוציא את המשחקים מול ולנסיה וויאריאל כשעוד היה הרבה פצועים), ההגנה התייצבה ואיקר היה צריך לעשות הרבה פחות. תמיד ייהיו לו את ההצלות הענקיות, אבל הטענה שלך פשוט לא נכונה ואתה מתעלם מהעובדה שמאז הגעתו של חואנדה ראמוס, ההגנה של ריאל מדריד היא אכן ההגנה הכי טובה בספרד.

אגב, חטפתם שלושה שערים מליון, קבוצה צרפתית שלא מתקרבת במקצת לרמתן של האנגליות ואני מתפלא עליך מאוד שאתה אופטימי (טוב נו..): את באיירן ככל הנראה תעברו, אבל מה תעשו שתאלצו להתמודד עם ליברפול\צ'לסי בחצי הגמר אם וכאשר? תצטרכו לקוות שהידינק יגבור על וליברפול, כי אם לא אני אתפלא מאוד אם אתם לא תיהיו המודחים הבאים ע"י רפא בניטז כטובת המסורת (כפי שהוא גבר על מוריניו, כפי שהוא גבר על אנצ'לוטי, מנצ'יני, חואנדה ראמוס וקפאלו ב-2005).

P.S
    אני אשמח אם נוכל לפתח דיון נורמלי ללא טענות שקריות כמו שאתה רגיל להביא לכאן.
    "חטפנו" שלושה שערים...
    יש הבדל בין נצחון 6-3 לבין תבוסה 5-0, עם כל הכבוד לריאל (ואין כבוד).

משחק ההגנה של רעל גרוע לאומת משחק ההגנה של בארסה,
    שהוא הכי טוב בליגה.
    הלחץ של שחקני הקישור לא נותן לקבוצות היריבות לצאת להתקפות,
    בקושי לעבור את החצי.
    וכאשר כמדומני קבוצות עוברות את הקישור הם ימצאו שם את פויול, פיקה/מארקס, אבידל, אלבס שאותם לא כ"כ קל לעבור.(שלא נדבר על יאיא טורה).
    אז נכון שנגד מנצ'סטר או ליברפול זה לא יהיה קל, אך בהחלט אפשרי.
    ואני בטוח שאם נעבור את באיירן העיקשת נוכל להתמודד נגד ליברפול/צ'לסי.

נ.ב.

לברצלונה יש את משחק הלחץ הטוב באירופה, אז תפסיק להספיד ולהגיד "לפעמים ברצלונה של פפ גוארדיולה, מצליחות לפתח משחק לחץ אדיר מהבלמים ועד החלוצים."
    נערך לאחרונה על ידי Tal; 25-03-2009 בשעה 02:02.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

עזוב, פתחתי דיון עם תהום הנשייה בעצמו: ההגנה של ריאל יותר טובה מזו של ברצלונה. משחק הלחץ שהחדיר גאורדיולה אולי יעבוד בליגה הספרדית ואולי יעבוד על ליון, אבל על האנגליות? נחיה ונראה. אני יותר מסבור שההגנה של ברצלונה תפיל את עצמה בליגת האלופות. לספוג שלישייה מליון ולא להרשים במשחקי הליגה כמעט בכל המשחקים מאז 2009 = אותי זה לא מרשים.

"חטפנו" שלושה שערים...
    יש הבדל בין נצחון 6-3 לבין תבוסה 5-0, עם כל הכבוד לריאל (ואין כבוד).
    ההבדל הוא: שאנחנו שחקנו מול ליברפול (עם שופט וקוון טיפשים) ואתם שחקתם נגד אלופת צרפת שאפילו לא מזכירה את היכולת של השנים האחרונות, זה ההבדל. ההתקפה שלכם טובה משלנו כפליים, אין על כך ויכוח? אבל ההגנה? נחיה ונראה, כפי שאמרתי.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-03-2009 בשעה 05:49.
    Siete

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect