|
|
לבחור שרצה הוכחה למוטציה חיובית..
אני אתן לך הוכחה כמו שאמרתי לגבי חיידקים וחרקים..בלי בעיה !
כי רק ביצורים האלה ניתן לבדוק אלפי ועשרות אלפי דורות..ולכן אתה מקבל הוכחה רק אצלם..
בשביל לקבל מוטציה אצל חתולה תצטרך לחיות די הרבה זמן..
http://www.gate.net/~rwms/EvoMutations.html
תקרא..תהנה
כל אחד בא לי פה עם שאלות על גבי שאלות פתאום שאלות חדשות??
הבאתי לכם הוכחה לאבולוציה תסתפקו בה לבינתיים
שאלות של איך המוח נהיה ככה ואיך המוח נהיה ככה דורשות ממכם חשיבה יצירתית..שהרי המוח הוא אוסף של קשרים נוירוטיים..עצביים...ודבר חדש וקטן כל פעם נבנה במוח
רגשות חמלה כל הדברים האלה יכולים בעיקרון להיכלל כהתפתחות מאוד מתקדמת של המוח..
ובינינו..רגשות כמו חמלה אשמה מצפון...הן יותר כמו פחד..איך נוצר הפחד?? WELL...זה חלק מהאינסטינקט ההישרדותי...
אני עדיין לא מקבל את זה...אני חושב שלפי האבולוציה אז נגיד יש פעולות כימיות וזה ואז המוח מקבל זרם חשמלי כלשהו נגיד והבנאדם מרגיש שהוא רעב ואז הוא הולך לאכול או משהו כזה..ולפי הנקודה הזאת אני לא חושב שלאדם יש את הבחירה האישית שלו והוא עובד כמו רובוט - אם הוא רעב הוא הולך לאכול - אם יבש לו בגרון אז הוא הולך לשתות מים , לדעתי זה נקרא רובוט כי אני לא רואה איפה הבחירה שלנו פה ? אנחנו עובדים כמו בהמות - רעב אוכל צמא שותה וכו'..
חשבתי על זה הרבה ולפי הנקודה הזאת האבולוציה פשוט נתקעת לי.. כל התיאוריה נתקעה לי פה חחחח...
אשמח לקבל תשובה ממך.
אם אתה מאמין שהיה אבולוציה אז אתה מאמין שמחידק קטן פיתום נהייה יקום שלם אז תסביר לי מאיפה החידק הגיע ממישהו היה צריך ליצור אותו החידק לא יכול פיתום משום מקום להופיע. וגם כל השאלות שיש למדע ואין להם תשובות יש בתנ"ך תשובות והמדעינים גילו שזה נכון ואין להם תשובה לאך זה רשום בתנ"ך ואני יכול להוכיך לך מהתנ"ך על בריאת העולם אבל לא כמו שלומדים בבצפר ה' אמר אור נהייה אור אני יכול להוכיך לך שרשום תשובה לכל שאלה שלך
**אני עונה על התגובה השניה של LIOR**
איך לעזעזל הוא מתרבה? כאילו עם המוח-איינשטיין שלו בטח הוא חשב לעצמו "רגע, יש לי בין הרגליים משהו שדומה למקל, לנקבה יש בין הרגליים חור, אולי אני אמור לחבר את שניהם?" כאילו WTF?
תבין זה הטבע שעושה את זה, הטבע וה'.
חוץ מיזה, לא נמאס לך מכל הדיונים האלה? אדם דתי ישאר דתי ואדם חילוני ישאר חילוני, תכלס, תגיד תאמת, עד שלא תראה את ה' אתה לא תאמין נכון? או לפחות איזה משיח שעושה ניסים ונפלאות שגלויים לעיין, ואותו דבר אדם דתי שעד שלא יראה אבולוציה ממש לא מאובן מסריח שאני יכול להביא לך אלף טענות למה זה לא של בנאדם, גם הוא לא יאמין במדע ובאבולוציה
התגייסתי במילא אתם יכולים להמשיך לשאול שאלות שאותי כבר לא מעניינות..
אתם חכמולוגים רציניים כשאתם שואלים אותי שאלות שרק התשובה: כל יכול
יכולה לענות עליהם..או : נסתרות דרכי האל
אז תמשיכו ככה..
דרך אגב להגיד שמשהו היה בתנ"ך רק אחרי שגילו אותו..כמו למשל עם היבשות ועוד כל מיני חרטות פה ושם
זה ממש לא חכמה..
גם התיעוד לצונאמי והיטלר וכל השיט הזה שלכם