אישה אחת נכנסת לסופר לוקחת חלב אחד בצל אחד לחם אחד במבה אחת ותפוז אחד הולכת לקופאי מביאה לו את הדברים והוא מסתכל עליה ושואל אותה: נכון את רווקה? אז היא עונה לו:וואלה איך ידעת? הוא: כי את מזה מכוערת.
בבוקר אחד קרתה תאונת דרכים באמצע כביש מהיר, הרבה מכוניות שעברו במקום נעצרו להסתכל והרבה אנשים שהיו שם יצאו מהמכוניות והקיפו את זירת האירוע, עיתונאי שהגיע למקום, לא הצליח להתקרב למכונית בגלל הצפיפות, חשב וחשב ובסוף עלה לו רעיון, הוא נכנס לפאניקה התחיל לדחוף את האנשים ולצעוק כמו משוגע : תנו לי לעבור, תנו לי לעבור אני הבן של הקורבן ! אני הבן של הקורבן !!! הקהל מיד פינה דרך לעיתונאי, הגיע העיתונאי לזירת התאונה וראה שהקורבן הוא חמור !!!
כבאי בא לאשתו, ואומר לה אני רוצה שנעשה בבית שלנו כמו שאצלי בתחנת כיבוי אש, שריקה ראשונה מתלבשים, שריקה שנייה מחליפים בגדים, שריקה שלישית הולכים לאוטו, שריקה שלישית עולים על האוטו, האישה הסכימה, הוא לקח משרוקית ושרק פעם ראשונה, שניהם הורידו בגדים, הוא שרק עוד פעם הם עלו למיטה ושריקה שלישית הם התחילו לעשות סקס, פתאום במהלך הסקס האישה שורקת, אז בעלה שואל אותה מה קרה ? האישה ענתה : האש מתגברת אבל הצינור קצר מדיי
עוד כמה דברים יפים:
תעשו תחרות עם חבר שאתם לא כל כך אוהבים ותגידו לו בוא נעשה תחרות מי מביא אגרוף יותר חלש הוא בא נותן לכם ככה בקטנה חלש חלש ואתם מעיפים לו טיל ליד ואומרים שיט הפסדתי.
אם יש לכם חבר שמעשן תעשו לו את זה ברגע שהוא קונה חפיסת סיגריות . תגידו לו רוצה לראות כסף ? ותקחו סיגריה סיגרה ותשימו אותה בין האצבעות שלו בערך כל 2 סנט' סיגרה עד שכל הידים שלו מלאות ככה בסיגריות . ואז תשאלו אותו מוכן? הוא יענה כן תקחו את החפיסה הריקה תקבצ'צ'ו אותה ותזרקו לפח. (ראיתי את זה ונקרעתי מצחוק כי הוא נשאר תקוע עם כל הסיגריות)

ציטוט ההודעה
Ani Magniv