כששורפים קלוריות למשל בריצה כל כמה זמן,
נגיד ואני נשאר באותו קצב,אבל אחרי 20 דקות של ריצה נהיה קשה יותר,אז גם שורפים יותר קלוריות?
למשל,שאני מתחיל ריצה אני שורף קלוריה אחת ב6 שניות,אחרי 20 דקות ריצה שזה נהיה הרבה יותר קשה,אני ישרוף קלוריה בפחות זמן?
כששורפים קלוריות למשל בריצה כל כמה זמן,
נגיד ואני נשאר באותו קצב,אבל אחרי 20 דקות של ריצה נהיה קשה יותר,אז גם שורפים יותר קלוריות?
למשל,שאני מתחיל ריצה אני שורף קלוריה אחת ב6 שניות,אחרי 20 דקות ריצה שזה נהיה הרבה יותר קשה,אני ישרוף קלוריה בפחות זמן?
|
|
מצטער,כנראה לא שמתי לב לאשכול הזה,בכל אופן זה נושא קצת מסובך.
יש את האמונה שכאשר עושים אימוני קרדיו(כאשר הדופק שלך מגיע ל65-70% מהמקסימום)אז שורפים יותר קלוריות או משהו בסיגנון,אני לא יודע עד כמה זה נכון,אבל עם תוצאות לא מתווכחים,ובכללי תחשוב על זה ככה שאתה שורף 300 קלוריות ב 40 דקות אירובי בעצימות בינונית,ולפי זה תתאים לעצמך תפריט,כי בכל מקרה זה שתרוץ זה לא מה שיגרום לך לרזות אלא מה שתאכל,בקיצור זה קצת מסובך ואני בעצמי עוד צריך לקרוא על זה יותר ולהשכיל,אבל בכללי זה מה שקורה.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
תשמע, אתה נכנס לפינות חשוכות ואפלות ועוסק בדברים שכרגע אתה לא אמור לעסוק בהם.
לפי ההגיון אמור להיות שינוי בשריפת הקלוריות תוך כדי ריצה מכיוון שבני אדם לא רובוטים. אבל הוא לא אמור להיות משמעותי, חוץ מזה הקושי נובע בעיקר מהסיבולת לב ריאה שלך ככה שאין סיבה שזה איכשהו יאיץ את שריפת הקלוריות