מחפש אתר PTC אמין שמשלם מי שיביא לי אתר כזה אני ירשם מימנו
תודה רבה לעוזרים
מחפש אתר PTC אמין שמשלם מי שיביא לי אתר כזה אני ירשם מימנו
תודה רבה לעוזרים
|
|
neobux.
אם אתה רוצה להירשת תחתיי, זה idanF השם מישתמש.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
יש לי אתר שיש לי בו 7 מופנים ואני בודק אם הוא משלם, אם אתה רוצה אתה יכול להצטרף רוב הסיכויים שהאתר כן משלם. יש לי שם כבר דולר.
Payout $2
0.01 לצפייה בפרסומת
אתר אמין ושווה שילם עד כה בערך $331.055.
https://www.e-dollar.pl/index.php?ref=Lior_M
תרשם תחתיי בבקשה
חג שמח וכשר!
www.neobux.com/?r=getyourmoney
אחד האתרים הכי אמינים ויציבים בתחום! אני מוציא ממנו פיאווט של 230 דולר תוך פחות מחודש (לפעמים אפילו פעמיים בחודש) ויש לי ממנו כבר רווח עצום!
בבקשה תרשם דרכי, זה יעזור לי מאוד, ואשמח לעזור לך בכל התחום הזה.
אני לא מחרטט בשום דבר... אם היית מכיר אותי בפורום המתחרה שלכם (Pishpesh) היית יודע שאני ממש לא מחרטט... ובחיים שלך אל תגיד שאני מחרטט לפני שאתה מכיר אותי.
לידיעתך אני פותח אתר PTC בכסף שהשגתי.
ואני אגיד את האמת:
לפני חודש בערך נאובקס נתנו לי באן בחשבון (getyourpresent) כי לא הייתי פעיל (הייתי עמוס בלימודים), אז לא הספקתי למשוך את הפיאווט (הייתי מושקע בנאובאקס 5 חודשים בערך), אז עכשיו פתחתי חשבון חדש, ואני מנסה להביא עוד אנשים ולהשקיע שוב, רק שבנתיים אני משקיע את כל הכסף שנשאר לי (חלק ממנו בזבזתי על הייפ סקאמרים, חלק ממנו השקעתי באתרי ptc חדשים וחלק ממנו בזבזתי על כל מיני רכיבים אלקטרוניים למסוק ניטרו על שלט שיש לי), ככה שאם ה-87 דולר היחדים שנשארו לי בנתיים אני מתכוון לשכור מתכנת שיתקין לי מערכת אבטחה לאתר שלי, ככה שבנתיים אני לא משקיע שוב בנאובאקס (קניתי רק פירסום ו-230 מופנים) עד שהכסף יחזור אלי.
אם אתה רוצה, אני יכול לתת לך בפרטי הוכחות של החשבון שלי באלרטפיי ופייפאל בהיסטוריה, על קניות שעשיתי וכסף שהשקעתי בנאו..
אחי עם אתה לא מכיר זה אני(עם אותו כינוי) בפורום השני..וכל עוד לא קיבלת את הכסף בלי להעליב אז עדיף לא לדבר.. ובהצלחה עם האתר...
[CENTER]
אפשר גם לרויח משם אלפים בחודש, זה לא העיניין.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני לא יודע מי אתה בפורום ה"הוא", אבל אם היית עוקב אחריי קצת היית מבין שאני מאוד אמין, לא שקרן, ואכן כבר למעלה משנה מרוויח כסף (הגעתי סך הכל ללמעלה מ-800 דולר רווח נקי!), אז בבקשה אל תזלזל בי.
ומי אמר שאני עוד לא קיבלתי את הכסף? בחשבון החדש באמת עוד לא קיבלתי את הכסף, אני מנסה להרוויח כדי להשקיע באתר שוב, אבל בהחלט קיבלתי מהחשבון הקודם את רוב המאות דולרים שהיו לי, כשנאובאקס היה ההכנסה העיקרית שלי, איזבל היה גם אתר טוב שהשקעתי בו לא מעט ואני עכשיו מתחיל להשקיע בהייפים שמכניסים לי קצת כסף.
עם היית קצת עוקב אחריי היית רואה שאני בעסק חצי שנה ככה עשיתי 500$ נקי בלי השקעה בהתחלה...
אני התחלתי מתי שמגה לידו נפלו עם אתה זוכר והתקדמתי יפה מאוד אז 800דולר במי לא יודע כמה זמן אתה בעסק זה לא הרבה בכלל..
ואל תשכח שהתחלת בניו לפני שהוא הפך למה שהוא היום ופעם זה היה יותר קל להרוויח ממנו מאשר היום שזה קשה יותר וצריך טקטיקות מסויומות...
[CENTER]