כה אז אם האבולוציה כל כך אמיתי אז איך לא מצאו יצורי בנאיים כל האבולוציה זה רק אשרות בלי הוכחות
כה אז אם האבולוציה כל כך אמיתי אז איך לא מצאו יצורי בנאיים כל האבולוציה זה רק אשרות בלי הוכחות
|
|
כן אבל זה רק השארות גם גילו שהחזיר דומא מאוד לבני אדם זה דווקא החיה שהכי דומא לבני אדם בגנים אז מה זה אומר שלפני מיליוני שנה הינו חזירים
את מה?
לא הבנתי כלום ממה שאמרת (חח אנחנו מדברים בשני נושאים שונים על אותו דבר)
נערך לאחרונה על ידי benes124; 03-04-2009 בשעה 02:10.
החיידק נוצר מתגובות כימיות של חומרים בתחילת דרכו של כדור הארץ
הרבה חשמל, מים חנקן פחמן ומימן וטמפרטורה גבוהה
אין סיכוי שתבין את זה כי כדי להבין דברים כאלה צריך ללמוד כימיה ביולוגית באוניברסיטה וגם ככה benes124 נשמע טמבל
אגב, יש לי שאלה לכל המאמינים פה, אני די בטוח שעניתם על זה כבר אבל אני אשאל בכל זאת
איך יכול להיות שתיארוך פחמן מראה שגילו של כדור הארץ הוא יותר מ 4 מיליארד שנים?
איך יכול להיות שטלסקופים רגישים גילו קרינה קוסמית שמקורה לפני יותר מ 13 מיליארד שנים (ניתן לדעת לפני כמה זמן התפרצה הקרינה לפי האנרגיה והפיזור שלה ביקום)
שאלה אחרונה:
זאת סתם שאלה... אני פשוט רוצה לראות מה התירוצים שלכם פה
איפה היה אלוהים בשואה?
נערך לאחרונה על ידי חRa; 04-04-2009 בשעה 20:44.
ההצלחה אינה סופית, והכישלון אינו מוחלט. התעוזה היא שנחשבת.
לגבי שתי השאלות הראשונות לא יודע
לגבי האחרונה:
ה' נחשב כאבא שלנו והוא מעניש לפעמים כמו שאבא מעניש את הבן שלו..
יש פסוק מפורש בקריאת שמע שאומר שאם עם ישראל לא ילך בדרך של ה' אז הוא יענש
לגבי מה התינוקות ומה כל האנשים שלא עשו דברים רעים למה הם נענשו?
מיכיוון שזה מתייחס לכל הדור בכלליות וגם מיכיוןן שהיתה גלות אז ה' נתן עונש..
ולך תדע אם לא היה שואה לא היה היום מדינה..כל אחד היה נשאר בגלות ובארצות שונות..
אתה יודע מה עשו עם הגופות של היהודים בשואה?
השתמשו בשומן כדי לעשות ממנו סבון והשתמשו בעצמות כדי לדשן אדמות
נראה לכם שיש באמת ישות שקוראים לה ה' שהחליטה להעניש תינוקות וילדים ככה?
נערך לאחרונה על ידי חRa; 05-04-2009 בשעה 16:04.
קודם כל טמבל מי שיפלץ אותך.
השאלה שאני שואל כל רגע ואף אחד לא עונה לי זה מאיפה החומרים האלה הגיעו אתה אומר שהחיידק\נקודה מה שזה לא יהיה נוצר מתגובות חימיות של חשמל פחמן דו חמצני מאיפה החשמל והחומרים האלה הגיעו הם לא יכול סתם להסתובב ביקום מישהו היה צריך לצור אותם.ובקשר לשאלה הראישונה והשניה שלך אני יענה לך לפני אני רוצה לשאול אותך שאלה נגיד גם אם אתה לא מאמין ויש משהו שברא את האדם איך נראה לך הוא יברא אותו בתור תינוק או מבוגר? מבוגר זה ברור והוא גם יצר את העולם איך הוא היה יוצר אותו בתור משהו שרק מתחיל את דרכו? לא הוא היה יוצר אותו בתור עולם מפותח.
בגלל זה מדענים מגלים דברים בגיל של מיליוני שנים כי ככה הוא יצר אותם מפותחים.וגם אני זוכר מישהו שאל פה איך זה שיש כוכבים רחוקים מאוד מפה שעד שהאור שלהם יגיע זה מיליוני שנים זאת התשובה.
ובקשר לשאלה האחרונה.אתה מאמין למשפט המטרה מקדשת אמצעים?
אם כן תחשוב מה היה קורה אם השוואה לא היתה קורת לא היה לנו מדינה ואם לא היה לנו מדינה עד עכשיו כמעט בטוח שלא היו נשארים יהודים כולם היו מתנצרים או נרצחים ואז בכלל זה היה הסוף של היהודים.
אם יש לך עוד שאלות תשאל
benes ברור שלפי התאוריה שאני מאמין בה האדם לא נוצר פשוט ככה כי זה מפגר לאללה לחשוב ככה (ראה ספר בראשית פרקים א'-ב')
אני מאמין שכדור הארץ נברא לפני 4 מיליארד שנים בפיצוץ גדול של כוכב אחר
נוצר חיידק מכל מיני תגובות כימיות ובתהליך מאוד מאוד איטי הוא התפתח (תהליך כל כך איטי שגם אם תריץ 20 מליון שנה קדימה השינוי שתראה יהיה מזערי)
יש לי שאלה אליך: מאיפה הגיע אלוהים?
ברגע שתתן לי תשובה לשאלה הזאת אני אתן לך תשובה זהה לגמרי לשאלה "מאיפה הגיע המפץ הגדול?"
נערך לאחרונה על ידי חRa; 05-04-2009 בשעה 19:38.
קודם כל אתה אמרת שאתה מאמין שהעולם נוצר מחיידק שנוצר מפיצוץ של עולם אחר.מאיפה העולם האחר הזה הגיע?
אין לי תשובה לשאלה שלך אני לא וחושב שלמישהו יש תשובה לשאלה נכון זה יכול לגרום לאדם ספקות לגבי האמונה שלו אבל זה הדבר היחיד שאין לתורה. תשובה עליו בניגוד לאבולוציה והמפץ הגדול שיש להם הרבה מאוד ספקות כמו: מאיפה הגיע החומר שהכיל החיידק שגרם למפץ,איך האדם נוצר גם אם היה פיצוץ שיצר את היקום איך פתאום הגיע האדם לכדור הארץ וגם אם איך שהו הוא הגיע איך הוא שרד בתנאים כאלה,איך כוכבים הגיעו למסלול כזה שהם למתנגשים אחד בשני,ועוד משו שאני חשבתי אם ובאמת היתה אבולוציה איך עדין יש קופים אם הם השתנו עם הזמן לבני אדם
נערך לאחרונה על ידי LastStar; 05-04-2009 בשעה 23:44.
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!