תציעו נקודות כמה אתם רוצים ואם זה משתמש, תנו פרטים עליו.
תציעו נקודות כמה אתם רוצים ואם זה משתמש, תנו פרטים עליו.
|
|
10K נק'.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
תקנה TR יותר זול
אממ מה זה TR?
תודה רבה עידן, אבל אם נשתמש יחד באותו חשבון אתה לא תקבל באן?
TranceRouteTranceRoute או בקיצורו, TR, הוא אתר המתמחה בסוגי טראנסים, טכנו לכל סוגיהם.
המהירויות באתר לא תמיד גבוהות אך לא תיהיה בעיה בכלל להגיע לפחות ל100 ק"ב הורדה בכל קובץ פרי ליץ' (יפורט בהמשך על זה).
סטטיסטיקה:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 821x103.
כמו שאתם רואים, מספר החברים ב TR הוא לא גדול במיוחד.
באתר יש כמות סידרים נחמדה של כ 120 לקובץ מבוקש, זה יכול ליצור בקלות מהירות מקסימלית.
תוכן:
באתר יש מעל ל 12,000 טורנטים מכל מיני נושאים.
תוכן אחרון:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 955x496.
תוכן לפי מספר הסידרים ביותר:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 954x559.
קטגוריות:
ב TR מספר הקטגוריות הוא לא גדול, יש שם 10 קטגוריות סה"כ, יש מיקסים, האוסים וסתם טורטנים של וידיאו.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 827x42.
פאקים - exclusives:
ב TR ישנם מעל ל 500 פאקים של האתר.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 886x549.
פרי ליץ':
ב TR ישנה מערכת פרי ליץ' מאוד שימושים בה, כל קובץ המגיע לסיום של 25 הורדות הופך לפרי ליץ' - ניתן לראות שהוא פרי ליץ' לפי מספר המסיימים שלו - שהופך לירוק.
מערכת הזמנות:
ישנם 3 סוגי הזמנות - להלן הפירוט:
1. הזמנות N00B הזמנה בה המוזמן מגיע לאתר בדרגת N00B.
לכל יוזר יש 5 הזמנות כאלו, כאשר אלו נגמרות, עד שאחד מהמוזמנים שלו לא הופך לדרגת יוזר הוא לא יכול להזמין עוד אנשים.
2. הזמנות USER אלה הזמנות הניתנים לרכישה ב 95 ENERGY (פירוט על זה למטה) בה המוזמן לאתר ישר הופך ל USER.
3. הזמנות VIP - הזמנות שרק לצוות יש בהם המוזמן לאתר ישר הופך ל VIP.
דרגות משתמשים:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 821x127.
כדי לעלות לPU צריך 20 GB העלאה, וותק של 4 שבועות ורטיו מעל 1.2.
יש גם דרגת N00B שהיא הדרגה ההכי התחלתית, דרגת הUSER אחריה שאליה צריך 10 GB העלאה (תקנו אותי אם אני טועה).
ENERGY:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 979x565.
באתר TR יש דרגת ENERGY שזה בעצם מד הפעילות שלך, אני ממש לא מבין איך זה הולך, בחיים לא היה לי ENERRY כי אני לא יודע איך משיגים - אם זה קשור, אני N00B באתר.
עם ה ENERGY ניתן לשנות כינוי, לקנות הזמנות USER, לעבור לדרגת USER, לעשות קוסטום טיטל ועוד...
הפורומים:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 885x419.
אינם הרבה פורומים ב TR עם זאת, רוב הפורומים הם פעילים.
IRC:
ה IRC של TR הוא:
irc://irc.p2p-network.net/puresound
לא ביקרתי ב IRC מעולם לכן אני לא יודע מה הולך לשם, אתם מוזמנים לעדכן בתגובות על זה.
ציונים:
מהירות: 6-7, לא קל להגיע למהירות מירבית.
Pre-TimeL: 8 המהירות שחרורים היא בסדר אבל לא מתקרבת לזו של האתר ה"מתחרה" TT.
תוכן: 9 באתר יש אחלה תוכן
נדירות: 3
ציון כולל: 8
עד כאן הסיקור שלי על TR, מקווה שנהניתם.
קרדיט לאתר אחר על הסיקור!
נרגילה בא לך לצאת גבר ולתת לי TTI?
ThE ההזמנות לTTI סגורות.
תומר תודה על הסיקור. עידן, אם תוכל לענות בבקשה..
D: הבנתי למה התכוונת עידן אם כי היתה לי תקווה קטנה שהתכוונת לTT חח...
בכל אופן אני אשמח, אני יוצר איתך קשר בפרטי.