ספרו לנו איך סדר פסח שלכם הולך.
ספרו לנו איך סדר פסח שלכם הולך.
נערך לאחרונה על ידי -Niv-; 08-04-2009 בשעה 13:09.
|
|
אצלנו גם לא קוראים עד הסוף של ההגדה, אלא רק עד האוכל. מי שקורא הכי מהר, גם קורא הכי הרבה. אנשים אוהבים לקרוא כאילו הם מינימום שחקני הבימה בהופעת ה-500. תמיד מישהו חייב להגיד אחרי דיי-דינו: "דיי! מספיק כבר!". ואפיקומן כבר לא חלק מהעניין. רק לבני דודים הקטנים (גיל 10) אבל גם להם זה יעבור עוד מעט. ואליהו הנביא - זה בכלל החג הזה? ^_^ חחחח סתם. בקיצור - לא.
_______
צימרים
לא מחביאים בכלל אפיקומן.
והדלת סגורה.
אבל יש כוס לאליהו.
ואנחנו קוראים עד האוכל וסבא שלי ממשיך אחר כך.
וקצת מבלבלים את ההגדה..
איזה זלזול במנהגים XD
קוראים את כל ההגדה , אנחנו החבאנו את האפיקומן רק בגלל שהיה צריך למצוא את האיפקומן ולחלק חלק מהאיפקומן לכל המסובין .
כוס אליהו יש אבל הדלת סגורה![]()
קוראים חצי מההגדה - עד האוכל... מחביאים את האפיקומן לילדים הקטנים, ונראה לי שלא הייתה כוס לאליהו הנביא, והדלת הייתה סגורה...
נתנו לאליהו דקה להכנס
דוד שלי החביא את האפיקומן והשנה לא מצאתיחח
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
100 אחוז פולנים חחחאצלנו גם לא קוראים עד הסוף של ההגדה, אלא רק עד האוכל. מי שקורא הכי מהר, גם קורא הכי הרבה. אנשים אוהבים לקרוא כאילו הם מינימום שחקני הבימה בהופעת ה-500. תמיד מישהו חייב להגיד אחרי דיי-דינו: "דיי! מספיק כבר!". ואפיקומן כבר לא חלק מהעניין. רק לבני דודים הקטנים (גיל 10) אבל גם להם זה יעבור עוד מעט. ואליהו הנביא - זה בכלל החג הזה? ^_^ חחחח סתם. בקיצור - לא.
אצלנו זה כסף ישירדוד שלי החביא את האפיקומן והשנה לא מצאתיחח
אוכל משובח , כולם תחת שולחן אחד , אפיקומן , התבגרנו מעט =\, דלת לאליהו? =\ דווקא השנה לא קראנו ממש בהגדה בד"כ קוראים איזה עמוד עמוד וחצי ככה לפני שאוכלים![]()
בברכה, Joni
אני ישן ליד המחשב
ויש לי חבר שפתח דלת ויום אחרי גנבו לו:טלוויזיה,פלאפון,ו500 שקל אליהו הגנב![]()
Oleg Koshpovski
הפעם הם התקינו מערכות אבטחה
...אליהו לא יצא מזה בקלות
Oleg Koshpovski