|
|
אין לי שום דבר נגד היפים יש לי משהו נגדך כי אתה שולל את הסגנונות האחרים...
אני יכול לשמוע את הלהקות שלך ואת הלהקות שאני שומע.. הבעיה אצלך שאתה ישר שולל ומוכן לשמוע רק את הלהקות משנות השישים שלך... שאין לי שום דבר נגדם כי אני גם שומע חלק מהלקות למשל כמו CCR
תיפתח קצת לסגנונות אחרים אני מאמין שזה רק יעזור לך.... ויתרום לידע שלך לגבי סגנונות אחרים
Pantera Vs Soilwork
אני שומע גם מטאל לפעמים.. שאני עצוב.
Pantera vs Motorhead
pantera vs. suffocation
Pantera Vs eyes set to kill
Pantera vs Elvis Presley
Pantera VS. Madness
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Madness vs Red Hot Chili Peppers
Madness vs. Iron Maiden
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Madness vs Stevie Ray Vaughan
Madness VS.. COB
Madness Vs. Dire Straits
" For Those About To Rock - We Salute You "
dire stairs. testament
מה הקשר? לא יודע...
Dire Straits Vs. Deep Purple
" For Those About To Rock - We Salute You "