אז נתחיל עם הדבר שהכי פחות מעניין אותכם, והכי ההרבה מעניין אותי
הסופה 3.
הסופה 2, הדור הקודם, שברה את השגרה הצבאית של מכוניות ישנות לא נוחות ומעצבנות. היא הביאה לנו, לנהגים, קצת נוחות, קצת מוזיקה ומזגן לא רע.
אבל,בהנהיגה על הסופה 2 לא מרגישים כמו בבית, לא מרגישים כמו חלק מהכביש/ שטח. יש הרגשה של חוסר יציבות רצינית ולרוב מורגש כאילו היא רוצה להתהפך בכל פנייה ועיקול.
אולי ביגלל זה הביאו את ההאמר, בסיס גלגלים גדול יותר ובכללי הרבה יותר יציב. אבל על מגבלותיו לא אספר (ויש הרבה).
בכל מיקרה, הינה הגיע לה הסופה 3. שלדה, מתלים וסרנים מחוזקים, מנוע דיזל וגיר אוטומטי.
כמובן שהיא תלך לשרות צה"ל (ולא ניראה לי שאחת תגיע לבסיס שלי) אבל הפעם יש גם סיכוי שהיא תצא גם לאזרחות.
בטח אחרי שקראתם עד כאן אתם חושבים לעצמכם, טוב חדל עם הבלבולי שכל, תביא נתונים נכון?
אז ככה,
מנוע טורבו-דיזל בעל ארבע בוכנות בטור ומסילה משותפת מתוצרת VM,
2766סמ"ק, 158 כ"ס, 5 הילוכים אוטומט. (לעומת 6 הילוכים ידני).
לא רע בכלל, וכדי לא לגנוב את ההצגה מג'יפולוג, הינה קישור לכתבה המלאה שלהם על הסופה 3.
תהנו.
התמונה מג'יפולוג
-----------------------------------------
ועכשיו לקטע שפחות אות יותר רובכם ציפיתם לו, הג'יפ היפה ביותר שאי פעם נוצר.
new 2011 Jeep Grand Cherokee
רוב הג'יפים שנוצרו (ולא להתבלבל JEEP זה לא שם כולל לכל רכבי השטח 4X4, ג'יפ זה חברה בפני עצמה) היו דיי מכוערים, וראו את הסופה 3 לדוגמא, הביצועים מרשימים אבל המראה? ועזבו, אולי היא מיועדת לצבא אז לא השקיעו כל כך במראה, אבל מה לגבי שאר הג'יפים? רובם ניראים מאוד דומים אחד לשני ומאוד דומים לסופה 3.
הג'יפ החדש הזה לעומת זאת , השתנה לגמרי.
הגריל האופייני לג'יפ נישאר, אבל השתנו הפנסים העגולים והמיושנים, השתנתה הצורה המרובעת האופיינית לרכב, והחלק האחורי עכשיו דומה קצת לX5.
התמונה מworldcarfans
התמונה מAUTOBLOG
הגרנד צ'רוקי החדש נהנה כרגע מ3.7 ליטר ווי6, אבל לאלו הרוצים יותר ביצועים תיהיה האפשרות של 5.7 ליטר המי ווי8 המפיק 360 כ"ס.
לכתבה המלאה.
דעתכם?

) אבל הפעם יש גם סיכוי שהיא תצא גם לאזרחות.

ציטוט ההודעה
.
.