אריק אל תריב איתי על זה
רוב האנשים פה הם צומי אחד גדול
אריק אל תריב איתי על זה
רוב האנשים פה הם צומי אחד גדול
|
|
אין לי בבית חמץ אבל בכללי אין לי בעיה לאכול.
לא שומר קיצר.
אני לא רב אני מבהיר נקודה
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אז אתה טועה בנקודה שלך
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
פשש אהבתי את התשובה רק בואי נבהיר כמה נקודות
א. התכוונתי ל90% משטח האדמה.
ב. את יודעת מה? נגיד. גם ב5% האלה שחפרו לפי מה שאת מספרת היו אמורים למצוא מאובנים ועובדה מצאו מלא שרידים של דינוזאורים וכל מיני חיות.
ג. זה יפה שהיא הייתה לפני מיליוני שנה אבל עובדה שמצאו כמה מאובנים מלפני כמה מיליוני שנה (שד"א, ליאור הביא חלק מהם בפורום דת) אז אני לא מבין למה עדיין לא מצאו נגיד ארנבת עם כנפיים? (הרי יצור התפתח מיצור, לא?)
נערך לאחרונה על ידי Aviv; 10-04-2009 בשעה 17:15.
לא לא רגע אני רוצה להבין משהו
הרי מי שמאמין שבאבולוציה טוען שהכל התפתח מתא אחד בודד. עכשיו השאלה מאיפה התא הזה בא?
תא החי עצמו לא יכול לחיות.. חי לא יכול להיווצר מדומם.
אז איך הכל התחיל? יש כאלה שאמרו שהכל התפתח במי ים חסרי חיים.. אבל שוב, חי לא יכול להיווצר מדומם..
יש אפילו את האלה שאמרו שתא חי בא מהחלל.. אבל אפילו אבנים גדולות נשרפות והופכות לאפר כשהן מגיעות לכדור הארץ.
ונגיד שנוצר תא אחד בודד וממנו נוצרו עוד כמה תאים..
איך הוא פיתח לעצמו עיניים לראות ואוזניים לשמוע? הרי הוא קודם צריך לדעת שיש קרני אור וגלי קול באוויר..
כל עוד הוא לא יודע שהם קיימים אז למה שייפתח אותם? ועוד כשהוא לא יודע שהם קיימים? :|
ד"א.. עוד באותו עניין:
מתברר מלימוד עמוק בגמרא שחלק מאנשי דור הפלגה (במגדל בבל) נעשו לקופים! (סנהדרין קט, עמ' א).
מצוינים במקומות אחרים בגמרא שאלוקים הפך גם את הידעונים (המכשפים) לאוראנג-אוטנג.
ומכאן גם שהקופים בעצם הגיעו מהבן אדם ולכן הם כל כך דומים לנו!
לא מזמן גם מצאו המדענים בקוף גנים של אדם ומכאן אף היו בטוחים יותר שהאדם בא מהקוף אך לנו הדברים ברורים כאשר אנו יודעים מהיכן באמת הגיע הקוף.
נערך לאחרונה על ידי Aviv; 10-04-2009 בשעה 17:30.
אביב אתה טוחן מים