קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות]כל מיני =)
    על ידי B1ackSn0w בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-08-2008, 19:07
  2. [בדיחות]כול מיני
    על ידי מיכאל בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 01:36
  3. [בדיחות] כל מיני
    על ידי <אור> בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-08-2008, 21:17
  4. [בדיחות] כל מיני סוגים : ]
    על ידי inbar5320078 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-04-2008, 23:33
  5. [בדיחות]בדיחות מכל מיני סוגים
    על ידי mcy בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-08-2007, 20:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[בדיחות] כל מיני.

The of the world האוואטר של Rоei
    לייקים
    40
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    אל תזיין סתם בחורה...תזיין בחורה ס-ת-םםםם

ברירת מחדל [בדיחות] כל מיני.

נשוי בן 30 שומע דפיקות בדלת, הוא ניגש, פותח את הדלת ורואה חבר שהיה לו בצבא ולא נפגשו כבר 10 שנים ואיתו כלב, שניהם ישבו וצחקו וסיפרו אחד לשני כל מה שעבר עליהם ובינתיים, הכלב הרס את כל הבית, קרע את הכורסאות, לכלך את הוילונות, שבר את המחשב, כשהחבר עמד ליד הדלת לפני שהלך, אמר לו, אני ממש שמח שבאת, אבל אם תוכל בפעם הבאה לא להביא איתך את הכלב שלך, אז ענה לו החבר : זה לא כלב שלי בכלל, הוא שכב פה בכניסה כשהגעתי, חשבתי שהוא שלך.

----------------------------------------------------
    בבוקר אחד קרתה תאונת דרכים באמצע כביש מהיר, הרבה מכוניות שעברו במקום נעצרו להסתכל והרבה אנשים שהיו שם יצאו מהמכוניות והקיפו את זירת האירוע, עיתונאי שהגיע למקום, לא הצליח להתקרב למכונית בגלל הצפיפות, חשב וחשב ובסוף עלה לו רעיון, הוא נכנס לפאניקה התחיל לדחוף את האנשים ולצעוק כמו משוגע : תנו לי לעבור, תנו לי לעבור אני הבן של הקורבן ! אני הבן של הקורבן !!! הקהל מיד פינה דרך לעיתונאי, הגיע העיתונאי לזירת התאונה וראה שהקורבן הוא חמור !!!

איזה משוגע שנכנס לטיפול בגלל שהוא חשב שהוא עכבר החלים מהטיפול הפסיכיאטר והחליטו לשחרר אותו, אז כשהוא בא לצאת, הוא הגיע לשער היציאה, פתח אותו ורץ מהר חזרה, אז שאלו אותו למה אתה לא יוצא ? אז הוא ענה : כי יש חתול בחוץ. אז שאל אותו הפסיכיאטר המטפל : אבל אתה כבר לא חושב שאתה עכבר ! אז המשוגע ענה : נכון, אבל השאלה אם החתול הזה יודע את זה !

איזה כורדי אחד נסע לגן חיות, הוא ראה בדרך ברחוב מישהו מטייל עם כלב זאב, הוא שאל אותו איך זה ? אז הכלב אמר לו שאבא שלו היה זאב ושאמא שלו הייתה כלבה, הכורדי ממשיך בנסיעה שלו ומגיע לגן החיות, כשהוא נכנס לגן החיות הוא רואה איזו חייה מוזרה הוא שואל אותה מה את ? אז החיה ענתה לו : אני דוב נמלים ! הכורדי אמר : דיי, זה כבר ממש מוגזם !

פרסי אחד שוכב בחדרו גוסס כשנותרו לו עוד דקות ספורות לחיות, לפתע הוא מריח ריח של תבשילים נפלאים וקורה אליו מהר את הבן שלו, מגיע אליו הבן ושואל אותו : אבא מה אתה רוצה ? אז הפרסי עונה לו : לך תביא מאימא קצת אוכל שיהיה לי לטעום בפעם האחרונה, הבן חוזר כעבור רגע ואומר לו : אימא לא מסכימה לתת היא אומרת שזה לשבעה..

נוצרי מוסלמי ומרוקאי נכנסים לירושלים בפעם הראשונה שלשתם הולכים להתפלל באותו המקום, לפתע שומע הנוצרי קול.. אני רוח רפאים בעלת עין אחת ! הוא מפחד, ובורח משם, המוסלמי מתפלל ובעודו מתפלל שומע קול רועם : אני רוח רפאים בעלת עין אחחחת !!! הוא קם תופס תרגליים שלו ובורח כל עוד נפשו בו, המרוקאי מתפלל בינתיים ופתאום הוא שומע קול באמצע התפילה : אני רוח רפאים בעלת עין אחת !!! אז המרוקאי צועק : וואלה אם לא תסתמי תפה אני עוד רגע מוציא לך גם תשניה !!

שניים נשואים לפולניות מגיעים לשמיים אחרי שהם נפטרו ועומדים אחד אחרי השני, מגיע הראשון והמלאך גבריאל אומר לו : אתה הולך לגיהינום, אז האיש אמר לו : אבל למה, הרי הייתי נשוי לפולניה כל החיים שלי וסבלתי, אז גבריאל בודק במחשב ואומר לו : נכון, כיפרת על החטאים בזה שגיהינום היה לך כבר למטה, אתה תלך לגן עדן. השני מגיע וגבריאל אומר לו שהוא הולך לגיהינום אז האיש השני אמר לו : אבל למה, הרי אני התחתנתי עם פולנייה ואחרי זה התגרשתי ממנה והתחתנתי עוד פעם עם פולנייה וסבלתי כפליים. אז גבריאל ענה לו : אתה הולך לגיהינום, כי טיפשים הולכים לגיהינום !

מרוקאי אחד עולה לאוטובוס מוציא סכין ומאיים על הנהג שלא ייסע עד שהוא לא ירד וצועק לתוך האוטובוס : מי זה שמעון ? מי זה שמעון ? תענו לי עכשיו לפני שאני באמת מתחיל להתעצבן, מי זה שמעוווון ?! כורדי אחד באוטובוס הרים את היד, המרוקאי בא תפס אותו לקח אותו הוציא אותו החוצה, קרע אותו במכות ואז הלך, הכורדי כולו מלא סימנים כחולים ודם עולה בחזרה לאוטובוס וכולו צוחק, אז שואלים אותו הנוסעים למה הוא צוחק, אז הכורדי ענה להם : עבדתי עליו, אני בכלל לא שמעון..

תהנו
    __

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אחלה בדיחות תודה חחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,802 | הודעות: 8,150,384 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect