מכירים את השירים שלהם?
איזה שיר הוא המועדף עליכם ביותר.
מכירים את השירים שלהם?
איזה שיר הוא המועדף עליכם ביותר.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
|
|
מי לא מכיר =.=
אמממ זה השירים היחידים שאני אוהב שלהם:
tairway To Heaven
Whole Lotta Love
Heartbreaker
Communication Breakdown
Kashmir
Black Dog
In The Evening
Immigrant Song
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אחלה להקה אבל אני שונא ת'מעריצים שלה חח
R.I.P Chuck Schuldiner
להקה מעולה
אני אוהב את כול השירים שלהם, במיוחד since i've been love in you וstairway to heaven
Since Ive Been Loving You הוא השיר הכי טוב בכל הזמנים.
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
בלי קשר לנושא, השיר הטוב ביותר בכל הזמנים הוא Master of Puppets, וזאת עובדה
ולנושא, לא אחת הלהקות האהובות עליי, אבל בהחלט יש להם כמה שירים מצויינים. דווקא StH אחד השירים הכי פחות אהובים עליי מאלה של זפלין שאני מכיר.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
ממתי אכפת לי מי נחשב ומה נחשב. החצי הראשון שלו משעמם, השני סביר, ולא יודע מה עשו מהסולו שלו. לא יותר טוב מרבים אחרים ששמעתי. לא קרוב אפילו.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
הסולו הוא נחשב לכזה טוב בגלל הפשטות שלו!
פייג' הזה פשוט אדיר.
אני אף פעם לא יודע לדבר על מוזיקה זה נשמע לי דפוק, כי על מוזיקה לא מדברים מוזיקה שומעים ומנגנים!
חבל על הדיבורים, מה שיפה לדעתך זה מספיק בין אם זה פשוט או לא.
זפלין להקה טובה מאוד ויותר מזה אין לי מה להגיד.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
על Stairway To Heaven אי אפשר להתווכח.
Kashimr
Immigrant Song
Black Dog
Moby Dick