כמה אחוזים מתוך המוזיקה שלכם היא רוק\מטאל
תגידו בערך...
אצלי זה בערך 87%
כמה אחוזים מתוך המוזיקה שלכם היא רוק\מטאל
תגידו בערך...
אצלי זה בערך 87%
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
|
|
איזה דיון מפגר...נגמרו הנושאים לכתוב עליהם?
זה פורום רוק ומטאל-כאילו פאק!
את מי זה מעניין כמה אחוזים יש במוזיקה שלכם?
ובכל זאת לנושא:
98
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
100%
גם הבלוז והפולק שאני שומע זה פולק-רוק ובלוז-רוק
וואי בנאדם אתה פותח איזה 100 דיונים שיש בדיוק מילה אחת להגיד עליהם וזה יוצא די דפוק\=
בכל מקרה- משו באזור ה 99%
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
מחזק^^
במקום לפתוח 700 דיונים חסרי תכלית ודלי תוכן תפתח דיון או שניים מעמיקים שאנשים יאהבו ויהיה כיף להשתתף בו
אל תדאג תיהיה מנהל.
מטילים סנקציות על מנהלים שירדו בניפוי(עבדכם הנאמן) אז כנראה שאני לא אחזור לנהל פה בזמן הקרוב..
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
100%. ופתיחת דיונים כאלה לא "תשקם" את הפורום. כשאנשים יתחילו להביא סיקורים רציניים, המלצות ביותר משורה אחת ודיונים מעניינים, אז יהיה טוב. אם אני אמצא זמן בסוף השבוע אולי אני אדגים לך למה הכוונה ברציני.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
90% רוק 10% מטאל... 100%![]()
0%, לא שומע רוק/מטאל.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר