זה סיפור קצת ארוך,חופר קצת.
אני הכרתי לחבר שלי מתיכון אחר בעיר,מישהי מהכיתה שלי, ואז דיברנו עליה ואמרתי לו שהיא מושכת אותי מאוד וזהו (לא אמרתי שאני דלוק עלייה כי זה לא נכון)
ואז ביציאה שאחר כך,הייתי איתה ואיתו,והיה מעולה,באמת. ואז חבר שלי שאל אותי אם אכפת לי שהוא יתחיל איתה וקצת שיקרתי ואמרתי שלא אכפת לי,והוא שאל אותי אלף פעם ואמרתי שלא אכפת לי ושיקרתי (משום מה לא רציתי שיהיה ביניהם משהו)
בקיצור,לפני יומיים נפגשנו עוד פעם עם חברים והכל,והוא ניסה להתחיל איתה,אבל לא הצליח (במפתיע,לרוב הולך לו מעולה עם בנות)
ולא רק שהוא לא הצליח,הוא חושב שהיא מעוניינת בי.
והיה עוד משהו,אני והיא ועוד איזה אחד אחר ישבנו על ספסל,והיא אמרה שבא לה ללכת לשכב על הדשא,והלכנו לדשא,ושכבתי לידה,והיא כל שניה אמרה שקר לה,ולא ידעתי אם לחבק אותה או לא,ואז אחרי כמה זמן,היא באה ונשענה עליי אז החלטתי לחבק אותה,וכשהיא רצתה ללכת הביתה,רציתי שעוד איזה אחד יבוא איתנו כי התבאסתי לחזור מהבית שלה לבד והיא אמרה "מצידי שרק X יבוא איתי" (X=אני).
וביום שאחרי זה אני והיא דיברנו המון במסנג'ר ושיחות זורמות כאלה,והיה עוד קטע
ראיתי שהיא מתכוונת ללכת לת"א ביום חמישי,ושאלתי אותה על זה משהו,לאן היא הולכת לשם או משהו.
ואז היא כתבה לי "רוצה לבוא איתי?" ואחרי 2 דקות הרוצה לבוא איתי הזה נהפך ל"בוא נארגן עוד אנשים"
עכשיו יכול להיות שאני מפרש את זה לא נכון,והיא לא רצתה שרק אני והיא נהיה,או שהיא כן רצתה וחטפה רגליים קרות.
נראה לכם שהיא מעוניינת בי? אני אישית לא דלוק עלייה,אבל היא מושכת אותי ואני מאוד נהנה בחברתה.

ציטוט ההודעה