מישהוא יכול לעשות לי השוואה בין psp 2000 ל-psp 3000
מי שעוזר תודה מאוד כי אני מטלבט איזה psp לקנות
מישהוא יכול לעשות לי השוואה בין psp 2000 ל-psp 3000
מי שעוזר תודה מאוד כי אני מטלבט איזה psp לקנות
|
|
אין הבדל היה הבדל עד לא מזמן שלא היה פריצה היום לשניהם יש פריצה אז אין הבדל שאני יודע עליו.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
psp 3000 לא פרוץ וpsp 2000 פרוץ ונראה לי שהמסך ב 3000 יותר גדול
רוצים לראות איך עובדים עליכם כנסו לכאן
אני יודע שסימנתם את זה
אל תשתין במקלחת, כמו שאתה לא מתקלח בשירותים
fu*k is funand fu*k is funnybut its cost alot of moneyso fu*k is funand fu*k is funnyfu*k yourselfand save your money
אוף די כבר יצא פריצה ל3000 תבינו.
עריכה:סליחה הפריצה היא לא מלאה ולא בטוחה עדיין.
בדקתי אז עדיף לך 2000
נערך לאחרונה על ידי Freaky; 16-04-2009 בשעה 20:17.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
תודה רבה עזרתם לי מאוד!!!!
אז לקנות את psp 2000 ?
ירוק תמיד בלב , ורק קבוצה אחת אוהבוהיא עושה לי ריגושים אני אתן לה את החייםתמיד בליבי(עד מתי?!) עד המוות מכביובכל יום מודה לאל שבחיפה אין הפועל!
מה שונה בין הדגם החדש של ה- PSP, ה- PSP-3000, לבין הדגם הנוכחי? אתר Gamespot בודק
בשבוע שעבר הכריזה סוני בתערוכת המשחקים בלייפציג 08 על דגם חדש של ה- PSP שמכונה בינתיים PSP-3000, ויגיע לשוק באוקטובר השנה. הדגם החדש, מבטיחה סוני, יכלול מסך LCD משופר ומיקרופון מובנה. אנשי אתר Gamespot קיבלו את ה- PSP החדש לידיים, והשוו אותו לדגם הישן יותר (PSP Slim, שמספר הדגם שלו הוא PSP-2000)/
לדברי הכתב, מסך ה- LCD החדש אמור להציג ניגודיות (contrast) פי חמש מהמסך הישן, וגם מהירות התגובה שלו כפולה. ואכן, ניתן להבחין שהמסך החדש מראה צבעים חיים יותר מהמסך הישן:
לדברי סוני, המסך החדש מגיע עם מחיר - הוא צורך יותר מתח מהסוללה, שצפויה להחזיק מעמד 20 דקות פחות מאשר בדגם הנוכחי. נקווה שאכן מדובר רק ב- 20 דקות ולא יותר.
כתבי Gamespot בדקו גם את שכבת האנטי-ריפלקס החדשה של המסך, ולקחו את שני הדגמים של ה- PSP החוצה. גם בדגם החדש לא ניתן לשחק באור שמש ישיר, אך הם בהחלט הבחינו בשיפור לעומת הדגם הישן כשמשחקים מתחת לצל.
עוד מתברר שהדגם החדש יכול להוציא סיגנל וידאו לטלוויזיות ישנות, ולא רק לטלוויזיות עם יכולת Progressive Scan.
יש בדגם החדש גם כמה שינויים עיצוביים קטנים למדי, שהכי בולט ביניהם (אם ניתן בכלל לכנות כזה שינוי מינורי "בולט") הוא הצרת רוחבה של דיסקית המתכת שנמצאת בחלק האחורי של המכשיר.
ה- PSP-3000 יהיה זמין לציבור עבור 199 יורו באירופה ו- 199$ בארה"ב (בחבילה הכוללת גם משחק אחד לפחות) החל מה-15 לאוקטובר.
The Pod