|
|
לא חושב שהם יתקפו,,,,.
=-O לא למה מלחמה עכשיו
יאללה שילכו על זה כבר
זה יאריך לנו קצת את החופש אולי![]()
נערך לאחרונה על ידי SoL; 18-04-2009 בשעה 15:50.
צריך לעשות את כל המאמצים ולקוות לזה ולא למלחמה
עוד פעם מלחמה?,לא נימאס?
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
אני יסביר לך בדיוק את המצב, ישראל לא יכולה לחיות עם מצב שבו למדינה אויבת או כל מדינה אחרת באזור, יהיה לה טיל עם ראש נפץ גרעיני.
אירן הולכת לכיון הזה, לישראל כאמור יש הרבה טילים גרעינים במחסנים, הכור שלנו הוקם בשנת 1956 עם סוף מלחמת העצמאות בן גוריון ידע שישראל חייבת נשק שיפחיד את מדינות ערב, מהסיבה שהפסד שלהם והם מתחילות לתקן נזקים הפסד שלנו ואנחנו פשוט לא נתקיים יותר.
אחרי הרקע, נכנס לדבר האמיתי אני לא יודע כמה ממכם יודעים בעבר ישראל כבר התקיפה כור גרעיני של עירק אז היה מנחם בגין ראש ממשלה וישראל בשנת 1981 ישראל תקפה במבצע חסר תקדים וסודי את הכור בעירק, העולם תקף אותנו בצורה דיפלומטית, אבל לאחר 10 שנים במלחמת המפרץ כולם הבינו שהמבצע הזה יציל אותנו מפני השמדה.
לישראל יש את הכוח לתקוף באירן, קל זה לא יהיה בגלל שיהיו הרבה מטרות לתקוף עוד סיבה זה שאירן מדינה גדולה והיא פשוט בנתה את המתקנים שלה במרחקים אחד מן השני.
במידה וישראל תתקוף אירן תשיב בתקיפה משל עצמה וכנראה גם חמאס וחזבאללה יכנס למערכה, אני בספק גדול ברצון של סוריה להכנס למלחמה הזאת.
הכוח האיראני מבחינה אווירית קטן מאוד אין לנו בעיה בסוגיה זאת, מבחינת טילי קרקע קרקע שלהם זה משהו אחר, לאירן יש טילים שיכולים לפגוע בנו בצורה קשה, אך למרות זאת לנו יש טילים בליסיטים ששמם הם יריחו הבעיה הם טילים גרעינים והם ישמשו רק במצב שישראל תגיע למקום שהיא לא רוצה להגיע אליו.
בשנת 1973 מלחמת יום הכיפורים, היו 20 משגרים מוכנים לשיגור ישראל היתה במצב לא טוב גולדה שלחה מברק לארה"ב שבו היא כותבת שבמידה וישראל לא תקבל עזרה היא לא יהיה מנוס מלהשתמש בטילים הגרעינים שלנו, הצבא האמריקני קלט את המשגרים בלווינים שלהם ואותו הדבר הצבא הסובייטי שלאחר שראה שישנם משגרים שמכוונים אליו הוא פשוט לקח את רגליו ועזב את המזה"ת, לכל מי שאינו יודע במלחמת ההתשה הצבא הסוביטי עזר למצרים וסוריה, וישראל פשוט נלחמה אווירית עם טיסים סוביטים.
לסיכום במידה וכן תיהיה מלחמה, אנחנו נפגע בצורה קשה אבל אירן תיהיה פשוט מובסת, הכמות של טילי השיהאב 3 של אירן היא קטנה לפי הבנתי משהו בסגנון של עד 200 טילים מסוג זה.
שידחו את זה עד יום העצמות לפחות שהיה קצת זיקוקים