|
|
תראה כמו שכבר ציינתי אתה חי במדינה שהערכים שלה והחוקים שלה שלובים בדת (שים לב אני לא תומך ולא מתנגד לזה) ומתוקף חוקי הדת אתה אינך יכול לתת תוקף לנישואין שלא נעשו בברית עם האל, ברית הנישואין היא ברית בין שני יצורי האל (לפי האמונה היהודית) כלומר שני פירטים אשר נוצרו בצילמו ולכן אם הטקס לא נעשה במתכונת פוראמלית דתית הוא אינו יכול לקבל תוקף במדינת ישראל.
תראה תמיד עומדת בפנייך האופצייה להתחתן במקום שמתיר נישואין אזרחיים ולשוב לארץ ולחיות כאדם נשוי (אני אישית לא רואה בזה דבר פסול).
וניראה לי שגם לאף רב זה לא יפריע (רק אם לא עלינו תחליט להתגרש, פה תתחיל בעיה קלה למרות שניראה לי שאתה יכול לקבל פסק דין בבית משפט אזרחי שיתיר את הקשר שקשרת עם בת זוגתך).
לסיכום הכפייה כמו שאתה טוען היא אינה כפייה כלל אף אחד לא מכריח אותך לחיות לפי הלכות ומציוות אתה רשאי לחיות את החיים הפרטיים שלך בכל צורה העולה על רוחך אבל (כן יש אבל) זה בה במידה ואתה אינך מבצע מעשים אשר פוגעים ברובד שאינו חולק איתך את השקפת עולמך.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-04-2009 בשעה 15:39.
חחחחח שמע אתה בנאדם מצחיק אחושילינג
עד לפני שבועיים בקושי ידעת מה זה אבולוציה, בקושי הייתה כותב לנו עליה ומזיין תשכל עליה.
מתי שראית תגובות של NOITULOVE ו ליאור התחלת להבין מה המשמעות של האבולוציה
ותאמין לי שאני יודע דברים על האבולוציה יותר ממה שאתה יודע על הדת ועל האבולוציה גם יחד.
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
על מה אתה מדבר? אני מגיב בדיונים האלו כבר הרבה זמן, אפילו לפני שאתה התחלת להשתתף בהם, ואפילו לפני שNOITULOVE השתתף בהם..
בנתיים בכל ההודעות שלך רק הוכחת שאתה לא מבין באבולוציה, ואתה לא מבין בדת.. גם אני יכול להגיד כמוכם נסתרות דרכי האל שבעים אלף פעם, ולהביא הרצאות של רבנים, זה לא אומר שאתם מבינים בדת..
benes124 איך אתה מעז לדבר?! אתה רושם ומתנסח כמו ילד בכיתה ג', הרמת כתיבה שלך כלכך נמוכה, שלוקח לי לפעמים חמש-שש פעמים בשביל להבין מה רשמת, תלמד להשתמש בסימני ניקוד ואז תדבר..
מאוד קיוויתי שהדיונים פה לא יגלשו לריבים..
סבבה אז אתה מגיב פה לפני, וגם NOITULOVE, לא ידעתי את זה..
בלי קשר, אין לי מושג מתי בדיוק קרה שעניתי חצי או שאני לא עונה בכלל..
אני משתדל לענות על כל התגובה שלך, ואני משתדל לקרוא את רובן, אבל מה אני יעשה שיש לי חיים ולא תמיד אני מצליח להתייחס לכולן...
מה אני יעשה שאני לא מדען, ואני מתבסס על ידע של ילד בן 17, בדיוק כמו שאתם אומרים שאתם לא רבנים.. בחיים שלי לא טענתי שאני איזה שהוא גאון, או התנשאתי מעל אחרים בידע שלי, פשוט התשובות שאתם מביאים לא מספקות אותי..
מעצבן? גם כשאני כותב תגובה ואז Benes עונה לי באיזה חצי משפט שמראה שאפילו דקה הוא לא השקיע בלקרוא תהודעה שלי, גם מעצבן..
נערך לאחרונה על ידי YoRi; 13-04-2009 בשעה 00:22.
קפוץ לי יטמבל לפחות אני לא מאמין שאבות אבותי היו קופים
עוד איזה סירטון של שעה וחצי של איזה רב שלא יודע בכלל מזה אבולוציה
נציג ישראל באו"ם:
"לפני שאפתח בנאומי, ברצוני לספר
מעשה במשה רבנו. כשהכה משה רבנו
בסלע ויצאו משם מים, אמר לעצמו משה:
'הנה ההזדמנות שלי לעשות אמבטיה
הגונה'. הוא פשט את בגדיו, הניח
אותם ליד הסלע ונכנס למים. כשיצא
מהמים ורצה להתלבש, לא מצא את
הבגדים, כי פלשתינאים גנבו אותם!"
מיד קם המשקיף הפלשתינאי: "מה אתה