אתם שומעים רוק או מטאל ביום השואה וביום הזכרון?
אני בכללי לא שומע שום מוזיקה בימים האלה.
אתם שומעים רוק או מטאל ביום השואה וביום הזכרון?
אני בכללי לא שומע שום מוזיקה בימים האלה.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
|
|
כן מה הבעיה פה?
זה יום אבל...
אם אתה שומע שירי דיכאון, סבבה לך אבל שירים רגילים, שמחים לא מתאים ליום אבל....
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
ברור שלא שירים שהולכים ככה:"IM SO FUCKING HAPPY,IVE JUST ATE A APPLE"
שירים רגילים כאלה,קודרים ודיכאוניים
בטח שומע Angel Of Death של סלייר כמו מניאקXD
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
שומע, לא צריך יום אחד בשנה שיזכיר לי את השואה ואת מלחמת העולם השנייה, זוכר את זה כל יום.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
מה אני כמוך ?
סתם אני לא אחי !
נערך לאחרונה על ידי GproG; 21-04-2009 בשעה 02:34.
נא לא לפרסם עסקים פרטיים בחתימה.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כן.
אני לא יכול לחיות בלי רוק אנד רול..
ברור ששומע,אין בזה שום דבר רע
את האמת זה לא משהו נורא,זה שיר שמספר על הזועות שהיו שם,אז זה די עוזר נגד כל מכחישי השואה שאומרים שהכול המצאה שלנו,גם לקראת סוף המלחמה הנאצים התחילו להרוס את מחנות ההשמדה כדי שלא ידעו כלום על מה שהלך שם,השיר הזה אפילו נמצא ברשימת השירים על השואה שנמצאת ביד ושם.
אז לא יצאת מניאק,יצאת מלך!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"